Thursday, December 4

GIVE AWAY (GESLOTEN) | (BRANDY MELVILLE, YANKEE CANDLE) + FILMPJE

Thursday, December 4
Na iets van 8 maanden wachten krijgen jullie dan eindelijk je eerste winactie. Ik zou er al een plaatsen bij 100 volgers, toen 200, en nu ik er 300 heb vind ik dat ik even niks mag uitstellen. Het gaat me niet echt om de cijfers hoor, meer om jullie lieve reacties die me elke dag weer opfleuren en me blij maken tijdens de mooie momentjes. Dus ging ik afgelopen woensdag middag/avond de stad in voor jullie om mijn favorieten voor jullie in te kopen, zodat de winnaar echt iets krijgt waar ik helemaal weg van ben. Hij is niet groot hoor, maar wel heel leuk. Een echte Naomi-actie. Benieuwd? Klik dan snel verder!

Wat je kan winnen:
- Hema Lipstick nummer 14
- Yankee Candle Votive: Fireside treats (marshmellow geur, ik heb hem zelf ook en hij is goddelijk)
- Tony Chocolonely reep: walnoot en banaan
- Brandy Melville ring (die geweldig is)
- Candy Cane (want kerstmis achtig)
- Wat leuke stickers van de Brandy, en een sneeuwpoppetje die je ergens op kan hangen
- Een leuk briefje van mij ;)

Zie hier het (sfeer) filmpje, zodat je even kan zien wat alles is.


Omdat ik echt zelf geld heb uitgegeven voor jullie, en omdat ik het leuk vind als iemand die mijn blog echt leest dit wint heb ik wel een aantal voorwaarden.

Voorwaarden:
- Volg mijn blog op bloglovin (hier!) en like dit artikel!
- Laat een reactie (met EMAIL!) achter over wat je echt leuk vind aan mijn blog (een tip kan er altijd bij!) en maak de reactie origineel en speciaal!  (Niet slijmen alsjeblieft, maak het eerlijk!)
- Je moet in Nederland wonen! (Sorry, mijn Belgische volgers, op dit moment kost het me teveel om jullie een pakketje te sturen!)

En je kan mijn blog natuurlijk altijd nog volgen op instagram (@littlekeystohappiness) Ik kies de leukste 5 of 10 reacties uit, en zal dan via random.org eentje laten uitkiezen. 

De winactie duurt tot maandag 8 december, daarna zal ik de winnaar het laten weten via email. Als er binnen twee dagen nog niet gereageerd is zal ik een andere winnaar 'uitkiezen'
May the odds be ever in your favour.
(Ik heb een week geleden Mocking Jay gekeken, dus ik vond deze quote wel heel toepasselijk)

Liefs,
Naomi

43 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat lief dat je dit doet! Het leuke aan je blog vind ik vooral hoe je schrijft. Lekker persoonlijk, en ook vrolijk! Verder zijn je outfits altijd zo leuk en inspireren me! Ook je foto's zijn echt prachtig en jijzelf ook!

  mail: contact@radiatefashion.com

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke winactie! Het leukste aan jouw blog vind ik jouw stijl. Jouw schrijfwijze (of hoe je dat noemt...) vind ik echt geweldig. Ook vind ik je outfits echt heel erg leuk! Mijn email is j.broekgaarden@gmail.com ♡ volg je via bloglovin en heb het artikel geliked

  ReplyDelete
 3. Oeeeeeh cool. Nou gurl, momenteel vind ik de vallende sneeuwvlokjes op je blog het leukst. En in de afgelopen maanden heb ik vooral genoten van je outfit blunders. Ik ben heel erg benieuwd wat er op het leuke briefje van jou staat, lol. YOU GO GURL, OP NAAR DE 400 :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Wat ontzettend leuk Naomi! Tof dat je doet voor je volgers! Je hebt de 300 volgers helemaal verdient en dat er het nog veel meer mogen worden. Je blog geeft mij zo veel inspiratie, ga zo door! ❤

  (contact.livexlaughlove@gmail.com)

  xx Roos

  ReplyDelete
 5. Wat een ontzettend lief en persoonlijk pakketje! Het is juist heel erg leuk en het pakketje past bij je blog (: Ik doe heel graag mee omdat ik denk dat je blog een hele leuke sfeer heeft! Daarbij heb je een super leuke kledingstyle!

  Ik volgde je al via google maar nu ook met bloglovin! Veel plezier met je eerste winactie (:

  Liefs, Amy
  emelinas.blogspot@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Ik deel natuurlijk de grote liefde voor Brandy Melville met je! (ik wil daar snel weer eens heen) En ik vind je outfits en de donkerrode mac lippenstift je zo mooi staan. En bij jou wil ik altijd echt lezen wat je te vertellen hebt :) Wat een leuke win actie, alle spulltjes passen echt goed bij jou hihi! mylifestylediary@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Wat een schattig pakketje! Ik volg je blog omdat je heel leuk, persoonlijk maar wel luchtig schrijft. En sneeuwt het nou op de beginfoto!? Geniaal effect! Je blog zou veel meer volgers verdienen want het is zo professioneel allemaal! Een tip is misschien dat ik een beetje regelmaat in je posts mis, maar ach, zo is het ook lekker spontaan!

  Liefs
  p.s. email: julia_nap@live.nl

  ReplyDelete
 8. I'm so excited for you! Het is echt enorm gaaf dat je nu 300 volgers hebt op je blog (totally not jealous 'kuch') en wat heb ik gekwijld om die geweldige hemelse lippenstift van de Hema die erruug vaak terugkwam in posts (begrijpelijk) ik ben nou al weken aan het twijfelen of ik hem zal kopen en voornamelijk of ik hem durf te dragen maar ik vind hem bij jou altijd zo tof staan! Plus: yankee candles, een van de best uitvindingen ooit! Ik ben er zo benieuwd naar geworden maar bij mij in de buurt verkopen ze die rotdingen dus niet en ik heb zo'n vermoeden dan dit niet zal veranderen. x

  ReplyDelete
 9. Ohh wat leuk, ik doe graag mee! Ik vind het leuk dat je jou eigen stijl heel erg terug ziet in deze blog, alles sluit heel goed aan op elkaar! natasjavdinther@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Aah, zo jammer dat ik in België woon, maar ik begrijp het wel dat je dat liever niet doet. Ik wens iedereen veel succes! Je filmpje is erg mooi trouwens. (:

  ReplyDelete
 11. Suuuper leuk Naomi (heb je je SD kaart weer gevonden hehe?)
  Wat ik leuk vind aan jouw blog? Jouw manier van schrijven, je maakt er altijd een super leuk en grappig verhaal van. En dat je gewoon jezelf bent, zoals bij bijvoorbeeld de blooper outfitfoto's die je laat zien. Omdat ik je een keer in levende lijven heb gezien (fangurling) en ik weet dat je een super leuk meisje ben maakt dat het ook extra leuk :)

  jillvincentie@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Het leuke aan jouw blog is dat je veel verschillende dingen plaatst. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Jouw outfits vind ik altijd het leukste. Je hebt echt een leuke blog en je instagram is ook top! (Ik slijm, sorry)ik vind van de blogs die je de afgelopen tijd hebt gepost degene waarin je even kort de sales due er aan de gang zijn noemt (gaf mij weer inspiratie en een goed excuus om te shoppen) en ik vond de life struggles erg leuk om te lezen. (Ik slijm weer geloof ik..) Anyway, ik doe dus graag mee en volg je op instagram (@ilovecarrotcakes) en bloglovin (Inge Kleefman)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mail is ingekleefman12@gmail.com

   Delete
 13. Yeaaah! Een winactie (of give away, hoe je het ook wil noemen :p) Ik hoop dat dit een beetje een origineel bericht wordt. Haha, je hebt wel een grappige tijd uitgekozen, vlak na sinterklaas (of vlak voor kerst, als je geen sinterklaas viert)! Dus als je wint, heb je een soort van dubbel geluk. Een klein sleuteltje tot geluk! Net zoals de meeste vind ik je blog leuk om je 'foute' schrijfstijl. Maar eigenlijk juist super leuk! Verder vind ik je blog en foto's super mooi! Sorry, ik mag niet slijmen, maar misschien doe ik het toch een beetje! Oké, ik zal het afronden. Ik vind het supergaaf dat je dit doet!
  Succes in de toekomst!
  X Saskia (sassiedb21@gmail)
  Ps. Amsterdam is een leuke stad hè! (Daar woon ik niet hoor haha)

  ReplyDelete
 14. Ahh Naomi wat super leuk dat je dit doet! Ik vind het zo leuk dat je altijd gewoon lekker op je eigen manier schrijft! Beetje gek, en lekker jezelf haha. En wat een geweldig filmpje trouwens! De sfeer komt echt over! Ik doe natuurlijk graaaag mee met je winactie! email: raspberryandrippedjeans[at]gmail.com
  Liefsss

  ReplyDelete
 15. Leuke winactie zeg! Ook leuk dat je de producten zelf hebt uitgezocht, als we winnen krijgen we iets wat jij zelf uitgezocht hebt ahh.
  Ik vind jouw schrijfstijl origineel. Tuurlijk, elke blogger schrijft weer anders, maar die van jouw vind ik erg origineel. Je schrijft over dingen die wij denken maar niet uit durven spreken, jij doet het gewoon. ;)
  Maar ik heb nog geen ervaring met Yankee candles en Tony's chocolade (ik loop achter in het bloggerstijdperk :/ Ik heb zelfs Mocking Jay nog niet gekeken #helpme) dus zou eigenlijk willen weten waarom iedereen enthousiast is over deze dingen...

  Ik volg je als sinds jaar en dag (al lang in ieder geval) op Bloglovin'

  Liefs, Marjoke

  (marjokevandewerken@gmail.com)

  ReplyDelete
 16. Wat een leuk winactie, het leuke vind ik dat je de spulletjes zelf hebt gekocht! (Die sneeuwvlokjes zijn trouwens te cutee<3) En natuurlijk gefeliciteerd met je 300 volgers yaayy!
  Weet je dat ik een hele tijd heb lopen denken wat ik het leukste vind aan je blog? Ik weet het niet, echt niet. Alles is leuk, je kledingstijl, je lay-out, je schrijfstijl maar je bent ook gewoon lekker jezelf. Jupp, je bent een voorbeeld voor me!
  X Emma

  Ps. Oh en m'n mail is trouwens emmaathings@gmail.com
  Pps. Ik las de comment over en misschien vind je 'm wel slijmerig, ik weet het niet, maar het komt uit de grond van m'n hart haha!

  ReplyDelete
 17. Leuke blog heb je nu Naomi en al 8 maanden. Jij ben ook wel een volhouder eh, ik weet nog dat je net begonnen was en nog maar 10 views had. Ik ben er trouwens al snel met mee opgehouden...
  Leuke win actie trouwens en wauw die lipstick is echt mooi.
  Xxx Rikki

  ReplyDelete
 18. Wauw, wat een super gave winactie! Ik doe heel graag mee (: Ik kwam jouw blog tegen via via denk ik, en sindsdien ben je wel één van mn favobloggers! Ik vind je foto's heel gaaf en je kledingstijl is echt awesome <3 Mijn mailadres is randomstuff.nl@gmail.com. xx

  ReplyDelete
 19. Mwieeee leuk leuk! Wat ik zo leuk vind aan jouw blog, is je vrolijke persoonlijkheid, de mooie foto's en schrijfstijl! Lekker casual en daarom zo leuk om te lezen. Ga zo door, woew!
  En sorry voor de vele 'leuks' in deze reactie haha :3

  ♥ Vera
  (verallyblog@gmail.com)

  ReplyDelete
 20. Ah toffe win actie! Ik ben super benieuwd naar de lipstick omdat ik die bij jou altijd zie terug komen en eigenlijk wel heel benieuwd ben hoe die me staat - misschien toch maar een keer de kou in, op naar de Hema.. :( Ik vind je blog erg leuk omdat er veel outfits in voorkomen - I like! - en je hebt mooie en scherpe foto's! Zelf vind ik het ook leuk om foto's van Amsterdam te zien - oftewel lees dat ik een beetje verliefd ben maar gezellig in het oosten woon, party - en nu jij toevallig in Amsterdam woont! ;) Oh ja, trouwens heel tof dat je echt een win actie doet van écht dingen die jij ook heel tof vind, tenminste dat denk ik aangezien ik aardig vaak een reep van chocolonely en Brandy Melville items tegen komt, erg orgineel - en leuk! :)

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 21. Ahw wat lief een giveaway!
  Ik volg je blog nu denk ik 4 maanden en ik vind het super om te lezen, je lijkt me een heel erg leuke persoonlijkheid en op de manier waarop je schrijft heb ik het gevoel alsof we op de bank zitten met warme chocomelk en gewoon gezellig kletsen met elkaar.
  eerlijk gezegd vind ik je blog wel goed zo ik heb niet het gevoel dat er iets mist of mis is, dus daar heb je niet zoveel aan maar just keep being who you are haha
  en tja het feit dat je mij ging volgen op instagram liet mij dus als een gestoorde fangirl gillen en dansen terwijl ik in de rij stond voor een concert, en iedereen keek me aan alsof ik een mentale beperking had... gehehehe :$
  fingers crossed dat ik win en sowieso tot je volgende post !
  xx ish
  Tiny Heart Beats
  i.merhai@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Wat leuk dat je dit doet! Heel lief van je om zelf die spullen te kopen. De reden dat ik jouw blog bezoek is om je persoonlijkheid. Je doet wat je zelf wilt en dat vind ik heel knap! Jij kan altijd een persoonlijke touch geven aan je post en dat is waarom ik jouw blog posts lees. Buiten dat om is je gevoel voor style geweldig!

  Liefss Jill
  jilliex29@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Ik doe graag mee!
  1) Ik volg je al een poosje en heb je bericht geliked.
  2) Ik zal dit heel graag willen winnen omdat bij ons thuis de geurkaarsjes niet aan te slepen zijn.
  3) info@aowob.nl

  XO

  ReplyDelete
 24. Oh gosh ik heb geen idee hoe je een post liked!! Fail. Doe maar alsof ik hem like haha. Ik ben iadorekidrauhl_ op intagram misschien herken je me. Wat ik leuk vind aan je blog is dat het met passie gemaakt wordt, je hebt altijd super leuke onderwerpen en het verbeterd met iedete post. Je foto's worden steeds mooier, je teksten steeds beter. Respect hoor. Ik waardeer dat heel erg! Maar wat is een blog zonder een goed persoon? Ik merk dat je gewoon een super lief meisje bent (toen je me holp met die mac lipstick) en dat je graag andere helpt. Je kleding, haar, make up is altijd on point en je hebt gewoon een super knap bekkie. Ik geniet er gewoon heel erg van om je blog te lezen en ik kijk uit naar wat komen gaat! Leuk filmpje btw. Oke haha ik ben klaar met sappig zijn, ga zo door! :* (ik weet nou nii of ik alles goed doe want ik snap er niks van haha) ik ben dio2000@hotmail.nl

  ReplyDelete
 25. Leuke winactie!
  Ik vind je blog zo leuk omdat het een beetje anders is dan de andere blogs en omdat er altijd mooie foto's bij staan en je verhalen zijn gewoon heel leuk!

  xxxayomi

  mail:ayomi3@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. Wat een super leuke winactie! Ik doe mee:) Ook leuk filmpje heb je erbij gemaakt! E-mailadres: idams12@gmail.com. X

  ReplyDelete
 27. Wat een leuke winactie! Jammer dat ik niet mag meedoen =(...
  Maar ik wens iedereen superveel succes!
  Liefs Evelien

  ReplyDelete
 28. Jaaah, I'm in! Mijn mail is lunalovelyworld@hotmail.com en heb alles gedaan (hee wat stom, ik volgde je nog niet eens met Bloglovin', maar nu dus wel!). Jouw blog is één van mijn favorieten, gewoon omdat je zo jezelf bent en schrijft wat je wilt (en je heel goed kunt schrijven!) maar ook omdat je een geweldige kledingstijl hebt. Dat meen ik echt! En ik hoop stiekem dat ik je ooit nog ga ontmoeten. :D

  ReplyDelete
 29. Ik kende je blog nog niet en ontdekte deze via Instagram. De foto's die je plaatst vind ik trouwens erg mooi! Ook is deze winactie erg leuk, met hele leuke spulletjes, en wil alleen nog even doorgeven dat je zo door moet gaan hoe je nu bezig bent, super leuk om te lezen en origineel!

  ReplyDelete
 30. Wauw! Wat een leuke winactie! Ik had laatst met je gepraat op instagram en toen wist ik al dat je super aardig bent! Je gaf me goeie tips en je bent nu een van mijn favoriete bloggers! Ga zo door, jij word zoals jiami! 😊 ❤️ Ik lees met heel veel plezier wat jij allemaal schrijft! Je schrijft heel erg leuk, en ik word altijd blij van jou, haha! Dat zit ik daar met een bigsmile voor mijn computer. Ik krijg heel veel inspiratie van jou, en ik houd van je blog. Ik zou zo door gaan, want ik vind je blog geweldig!
  En wauw, die donkere lipkleuren, prachtig!

  valblogin@gmail.com

  liefs,
  val

  PS: Stiekem ben jij een van de weinige bloggers die ik een keer wil meeten, en samen mee wil werken. Dat wil ik echt met weinig bloggers! ❤️

  ReplyDelete
 31. Leuke actie! Ik vind je manier van schrijven heel erg leuk. Soms heb ik echt het idee dat ik je echt ken en we een gesprek hebben (creep mode on), haha. Ook vind ik het leuk hoe je originele rubrieken hebt, zoals 'But first, let me take a selfie' (soms lach ik hardop als ik die lees). En je hebt een mooie en originele stijl!

  email: nienke.vdoeselaar@gmail.com

  ReplyDelete
 32. Ik vind het echt lastig om een goede / originele comment te verzinnen omdat alles al gezegd is denk ik... Ik heb geen moed om te kijken haha.
  Maar ik vind je blog gewoon mooi (vooral die sneeuwvlokjes), je schrijft leuk, je hebt altijd leuke outfits, en je woont in een leuke plaats eeeen je bent even oud als mij! Dus ik wil graag winnen. Doei.

  ReplyDelete
 33. Oeps mijn email is lchvonk@kliksafe.nl
  Vergeten om te melden!

  ReplyDelete
 34. Ik vind het erg knap dat je heel professioneel schrijft. Ook de HTML tips vind ik erg handig. Als ik een website moet maken voor informatica pak ik je tips er zeker bij! Jou tips zijn leuker en makkelijker te begrijpen dan die ik op google vind. Veel tips van google zijn standaard of heel vreemd (vallende letters, regenboog letters, ect), maar jou tips zijn bruikbaar! Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

  ReplyDelete
 35. Wat leuk dat je dit doet! Ik vind je blog heel leuk omdat je hele mooie foto's maakt! Je lay-out vind ik ook zo mooi! Je artikelen zijn heel goed en leuk geschreven! Liefs Willemijn

  ReplyDelete
 36. Wat een leuke spulletjes! Ondanks dat ik je niet ken, lijken het me echt typische Naomi-spulletjes haha. Ik vind jouw blog zo leuk omdat je het zo persoonlijk houd, en de kwaliteit van je foto's echt heel erg mooi is. De artikelen die je plaatst vind ik echt heel erg leuk en spreken me heel erg aan oa door de schrijfstijl - met af en toe een beetje droge humor, I like it :) - en door de kwaliteit van je foto's. Verder vind ik jouw kledingstijl ook echt leuk, girly maar stoer tegelijk. Btw, ik weet het niet zeker maar volgens mij zag ik je een tijdje geleden op de boot van Londen terug naar Nederland, am I right? Ik wist niet zeker of jij het was haha. X Carmen ourbeautythings@hotmail.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kan best! Wanneer ben je gegaan? (O god, wat erg eigenlijk. Ik voelde me toen echt niet lekker haha)

   Delete
  2. Volgensmij rond het begin van oktober, klopt dat? Ik zag een meisje die veel op je leek met een canvas bag?

   Delete
 37. Wat een leuke win actie zeg! Ik doe absoluut mee want hoewel ik zelf niet zo'n donkere lipstick durf te kopen maar dit is misschien net het duwtje wat ik nodig heb om te dragen haha!
  X

  ReplyDelete
 38. Aahw wat een leuke winactie! Ik vind jou blog leuk omdat je altijd leuke outfit foto's maakt, kan je lekker inspiratie uithalen en ook omdat je een vrolijke blogger bent en dat is fijn om te lezen! Ga zo door zou ik zeggen! Email:jentelschiett@gmail.com. Kisses

  ReplyDelete
 39. Wat een te gekke winactie, zeg! Wat ik zo ontzettend tof aan jouw blog vind, is dat het goed aansluit bij je Instagram feed. Dat betekent dus dat je echt een eigen stijl hebt! :) Liefs!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio