Sunday, December 7

GROETJES UIT ZALTBOMMEL

Sunday, December 7
Geen zorgen hoor, mijn chocoladerepen (genaamd Tony en Chocolonely) en ik maken het goed. We zijn niet ziek geworden door de enorme regenbuien vandaag, zeker niet, en drinken nu gezellig met zijn drieeën een kopje chocolademelk. Tony vind het heel erg leuk om er in te badderen, en chocolonely blijft liever op mijn bureau liggen. Niet alleen Tony, en Chocolonely houden me gezelschap, maar ook candy cane en kerstlampje vinden het heel gezellig in mijn kamertje. Jammer genoeg is Economie proefwerk er ook. En frans. Die haten we. Dus zochten we samen wat afleiding en gingen we lekker met z'n allen bloggen. - Dit weekend was ik naar Zaltbommel, benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?Leuke foto's toch? Misschien een beetje cliché, maar ik vond het gewoon leuk om te doen. Ik heb mijn broertjes en zusjes voor het eerst ook op mijn blog gezet. Gewoon. Omdat ze lief zijn. Dit weekend vierden we met z'n allen Sinterklaas in Zaltbommel. Dat is een dorp/ieniministadje aan de rand van Gelderland. We komen daar elk jaar samen met een heleboel andere familievrienden. Het was super gezellig! Ik ben uiteindelijk niet naar den Bosch gegaan, maar heb wel een hele hoop andere dingen gedaan zoals wandelen, veel pepernoten eten, voor de openhaard zitten, sinterklaas liedjes zingen, chocoladeletters eten en misselijk zijn (waardoor zou dat nu komen???).

Voor als jullie benieuwd zijn wat ik heb gekregen; een douchefoam, een lippenbalsem, tony & guy hairspray, het engelse boek Fangirl en morgen komt voor mijn broertje en ik een Softboxlamp aan, yaay! (En ik krijg ook nog een sjaal of een mac-lipstick, maar mijn ouders wisten niet echt wat ze moesten kopen, oeps). Misschien is het veel, misschien niet. Mijn kleinste broertje gelooft trouwens nog in Sinterklaas, dus dat is wel heel erg leuk. Al was dit waarschijnlijk zijn laatste jaar.


Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Liefs,
Naomi

32 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk artikel, en superleuke foto van je broertje haha! Ik ben zaterdag naar de film geweest, ik heb weer eens gewinkeld en vandaag heb ik mijn ouders aangemoedigd bij een hardloop run iets. (?)

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 2. Heel leuk geschreven en mooie foto's!!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke, gezellige foto's! Je hebt ook leuk geschreven!

  ReplyDelete
 4. Klinkt als een gezellig weekend! Ik heb ook sinterklaas gevierd en wat dingen voor school gedaan. Dat hoort er helaas ook bij. Je maakt mooie foto's trouwens :)

  ReplyDelete
 5. Ik vind het zo leuk om foto's van Zaltbommel te zien op je blog! Mijn oma woonde daar vroeger, ik kwam er heel vaak (plus heel veel mensen van mijn school komen uit 'Bommel en Rossum etc. :). Je sjaal vind ik trouwens super! x

  ReplyDelete
 6. ahw je broertjes en zusjes zijn zo lief! en ik vind de foto's heel leuk geworden! ik heb dit weekend gewerkt en aan mijn profielwerkstuk gezeten, een stuk minder gezellig als jouw weekend volgens mij haha ;)
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's! Je outfit is ook erg leuk, mooie sjaal :)

  ReplyDelete
 8. Hé je hebt eindelijk een bos gevonden, vrolijke foto's! :))

  ReplyDelete
 9. Heel erg leuk artikel! Hele leuke en gezellige foto's! Wat een prachtige sjaal heb je om ♥

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke sfeerfoto's! Ik heb je trouwens opgenomen in mijn lijstje van de Blog Top Drie Tag, ik zou het tof vinden als je de vragen overneemt, ben benieuwd naar je antwoorden :) http://sylviakuijsten.com/2014/12/08/de-blog-top-drie-tag/

  ReplyDelete
 11. Mooie foto's! Het lijkt een beetje op Elburg, ook zo'n fotogeniek stadje :)

  ReplyDelete
 12. Mooie foto's! En wat heb je schattige broertjes en zusjes!

  ReplyDelete
 13. Ahh wauw! Wat een cosy foto's allemaal! Super leuk om te zien! Het ziet er (en klinkt) echt heel gezellig! Ik heb ook echt een leuk weekend achter de rug :) Liefs

  ReplyDelete
 14. Wat een prach-tige foto's! Klinkt als een fijn weekend, je broertjes en zusjes zijn echt super schattig. De foto's zijn echt mooi. Die van de openhaard ziet er zo cosy uit! Je schrijft echt heel leuk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaah, thanks! Openhaarden geven altijd zo'n leuk en cosy effect, dat maakt ze zo geweldig. :)
   Liefs,

   Delete
 15. Wat een leuk artikel! En je broertje is zo lief, haha ik heb een beetje een zwak voor kinderen.. ;) Hele mooie foto's!
  X Emma

  ReplyDelete
 16. Leuk, echt heel schattig en mooie foto's :)

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
 17. Aah wat een mooie foto's! Ik vind de outfit ook heel leuk. En fijn dat het zo leuk was met tony en chocolony :)

  ReplyDelete
 18. Ik hou zo van jouw schrijfstijl, ben er stiekem zelfs een beetje jaloers op! Ook de foto's zijn mooi!
  Liefs,
  Pleun

  ReplyDelete
 19. Wat een prachtige foto's :)! Gezellig samen Sinterklaas vieren met vrienden/familie. Je outfit is ook heel tof.

  ReplyDelete
 20. Jij bent zo mooi en je style is ook zo leuk!
  Ik ben echt gek op je blog!
  Mijn blog is trouwens http://with-fierce-eyes.blogspot.de/
  xx jennifer (@polar0idn op insta)

  ReplyDelete
 21. Je foto's zijn zó mooi, echt genieten! Zelf heb ik nou niet echt een spectaculair leuk weekend gehad. Ik heb mezelf half opgesloten in huis, en geprobeerd me zo min mogelijk af te laten leiden van mijn schoolwerk. Toetsweek, I love you - kuch - ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh, dankjewel! Succes met je toetsweek, ik vraag me altijd waarom ze dat nu nét voor de kerstvakantie doen, want dan ben je helemaal op. Beter twee weken van tevoren denk ik dan, haha.

   Liefs,

   Delete
 22. Heel leuk geschreven & super mooie foto's! <3

  ReplyDelete
 23. Leuk geschreven :) En wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 24. Haha Zaltbommel is een stad! Grappig, ik kom via via op je blog en ik zie ineens 'Zaltbommel' voorbij komen. Ik heb daar op school gezeten. Heb je daar familie wonen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi! Ik weet dat het een stad is, maar noem het altijd een dorp of een stadje aangezien het veeel kleiner is dan Amsterdam. Het voelt voor mij gewoon zo althans, haha. Ik heb er vrienden wonen! (Of eigenlijk vrienden van mijn ouders). We komen er elk jaar met Sinterklaas, en vroeger vooral met Oud & Nieuw!

   Delete
 25. Leuke post en wauw jij maakt zulke mooie foto's!!!
  x dagmar

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio