Friday, December 5

HAPPY NOVEMBER LIST

Friday, December 5
Wojoowww, mag ik dat even zeggen? Wojooooooow. Wat kreeg ik al leuke reacties op mijn blog over de winactie. Bn ik echt zo gezellig dat het lijkt alsof ik bij je op de bank zit met een kopje thee? Dat is leuk! Ik drink nu lekker een kopje thee, dus *box* Ik moet zeggen dat ik inderdaad zo spreek als ik schrijf, ik schrijf gewoon op wat ik denk en kijk het ook niet altijd even na, puur omdat mensen fouten maken, en als ik spreek natuurlijk ook een foutje maakt, dat is niet erg, toch? Omdat het nu december is (wat we inmiddels wel weten) en vandaag 5 december leek het me leuk om even een happy list te maken van November (en dan tel ik afgelopen week er ook nog bij)♥ Ik bereikte de 300 followers op bloglovin. In totaal heb ik er nu iets van 350 (samen met GFC en mijn email volgers, dat is zo leuk! Had dat never nooit gedacht.
♥ Een leuke winactie, ik ben dus speciaal voor jullie heel Amsterdam door gegaan, en het was zo leuk! Wel een beetje jammer dat ik die leuke dingen niet zelf kan houden ;): zie HIER!
♥ Ik vond een budget donkere lipstick (die je ook kan winnen in de winactie, yaaay!
♥ Ik overleefde mijn pta (maar heb helaas niet zo'n goed cijfer)
♥ Deze maand was het eindelijk legaal om lekkere dingen te snoepen
♥ Ik kreeg deze maand extra bonus van mijn werk = naar mijn spaarrekening!
♥ Ik kreeg mijn allowance van mijn werk = gratis leuke kleding
♥ Even meisjespraat (en god, als mijn moeder dit leest ga ik dood): Ik spotte gisteravond een hele leuke jongen, en hoewel we maar 1 minuut aan het kletsen waren (over niks) en ik toen naar huis moest vond ik het toch leuk. Volgens mij heet hij Tim, is hij best wel knap, en vind hij mij zeker niet leuk (want wauw, hoe ik eruit zag en ik alleen maar klaagde over hoe slecht ik kon voetballen?!?) Facebook stalkerige acties werkten trouwens niet. Hoop niet dat hij ooit mijn blog vind. #Awkward Maar nouja, ik zie hem toch nooit meer terug. Maar hey, ik bekijk het van de positieve kant en blijf nog even dromen. Hebben jullie ook altijd van die awkward dingen met jongens? Ik vind ze of kut, of leuk, of leuk leuk maar er is nooit eentje die mij ook leuk leuk vind, haha (This shit just got deeep, is dit te persoonlijk?)
♥ Mijn cactusjes zijn nog in leven (wat een wonder trouwens)
♥ Ik heb een filmpje online gezet! De 'haul' volgt nog, moet hem nog monteren en wil dat graag in Adobe Premiere CC doen, het is alleen dat hij geupdated is en ik dat moet uitvinden...
♥ HET IS DECEMBER! (Dus, over twee weekjes is het vakantie en ik kan niet wachten)
♥ Het is ook weer legaal om een jurkje te kopen voor het kerstfeest
♥ Het was Black Friday sale (wie heeft dit uitgevonden? THANK YOU!), en ik heb één ding gekocht. Hij is leuk, en ik wilde hem al heel lang, maar nu kreeg ik hem met 20 procent korting :)


Natuurlijk waren er ook wat minpuntjes, zo is mijn sd-kaart afgelopen weekend verdwenen, ben ik samen met mijn vriendin WEER aangevallen door een vogel en hoewel er twee nieuwe gisteravond zijn aangekomen kan ik nu geen foto's maken, want ik vier dit hele weekend sinterklaas (en ben ik komend weekend in Zaltbommel. Ik denk er over om zaterdag even naar Den Bosch te gaan! Maar dan heb ik wel een familie vriendin mee die ik eens in het jaar zie (als ze wil). Alsnog, woont er iemand dicht bij Den Bosch?) En het wordt super snel donker.

Trouwens, ik heb nog een vraagje: ik wil misschien mails van jullie gaan beantwoorden in posts over blogger en blogs en gewoon van alles. Stuur een vraag waar ik lekker veel mee kan, en waar anderen misschien ook wel mee zitten. Dan kies ik er een uit (of als jullie er maar eentje sturen dan moet alleen die maar, haha). Ik ben zeker geen expert, zeker niet, maar ik help jullie wel eens over de mail en het lijkt me dat anderen met soortgelijke vragen zitten! Willen jullie dat doen, en vinden jullie dat leuk?

Wat was jou happy momentje van november? En hoe vieren jullie sinterklaas?
Liefs,
Naomi

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ah zo leuk! Wat een fijne dingen. En wat betreft mannen en awkward momenten; ik kan je wel tien handen schudden.

  ReplyDelete
 2. Fijne sinterklaasavond:) Ik ga nog even dichten;)

  ReplyDelete
 3. Aahw superleuk artikel! Ik ga je winactie zo bekijken, net als je filmpje! Ik vind het wel leuk dat je persoonlijk bent op je blog, ik vind het niet te persoonlijk als het over jongens gaat hoor, haha. Maar ik snap je volkomen. Ik heb soms ook van die awkward dingen met jongens, als ik uberhaupt al contact met ze heb, maar wie weet komt het ooit nog eens goed. :')
  Lijkt me leuk als je van die posts gaat doen trouwens, als ik ooit wat weet mail ik je! Veel plezier met Sinterklaas vieren, ik heb pakjesavond vanavond, en heb het vanmiddag met de klas gevierd. Altijd leuk :)

  Liefs X

  ReplyDelete
 4. Wat heb je veel mooie punten opgeschreven! Gefeliciteerd nog met je bloglovin followers!

  ReplyDelete
 5. Yay leuke lijst! Oh die meisjespraat is zooo herkenbaar.. LOL inderdaad niet te hopen dat 'ie je blog vindt (of juist wel, en dan vindt 'ie het helemaal leuk en word je trouwste volger, oké ik ben alweer aan het zwijmelen :'P)
  Ik heb trouwens nog wel een vraag: hoe (en waar) jij je eigen domeinnaam geregeld hebt. Dit wil ik namelijk ook maar ik weet niet zo goed waar ik dit het beste kan doen haha.
  Xo Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb mijn domeinnaam geregeld bij Transip! De nederlandse zijn volgens mij iets van 1 euro per jaar. Ik nam deze omdat het zonder hosting is, perfect voor een blogger blog dus. En hieronder nog een linkje van hoe je het moet doen!
   https://support.google.com/blogger/troubleshooter/1233381?hl=nl (klik op een topleveldomein, en dan krijg je de rest hoe je alles moet doen!)

   Liefs,

   Delete
 6. Aah wat een fijne post! en jaa het lijkt net alsof ik thee met je aan het drinken ben, hihi! Die donkerrode lippenstift staat je heel mooi en fijne sinterklaas :)

  ReplyDelete
 7. Ik drink ook thee *box*
  En alweer een vogel, ik zou het echt willen zien :')

  ReplyDelete
 8. Leuk lijstje! Oh yep I can relate wat betreft de meidenpraat, haha.
  Haha en alweer een vogel-aanval, heftig heftig ^^

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd met je 300 followers! Je schrijft heel persoonlijk en soms lijkt het inderdaad alsof je gewoon tegen me aan kletst. Vind ik tof! Nu we toch aan het kletsen zijn, de meisjespraat situatie is zo herkenbaar! Gelukkig is dromen toegestaan. #teamawkward

  ReplyDelete
  Replies
  1. Altijd maar dromen he, ookal word het nooit wat. Hopelijk kijk ik over een paar jaar hier terug en denk ik: ''Maar nu heb ik deze lieverd'', hahahaha
   Liefs,

   Delete
 10. Wat leuk dat je al over de 300 volgers zit op bloglovin'. Ik weet niet zeker of ik je al volg op bloglovin', voor zo ver ik weet volg ik je alleen op gfc dus dan ga ik je ook volgen op bloglovin ' :) Een hele leuk happy list zeg, fijne sinterklaas!

  ReplyDelete
 11. Vakantie! daar heb ik ook zin in! En de black Friday sale, is inderdaad geweldig! 20 euro korting op mijn nieuwe jas!

  ReplyDelete
 12. Leuk at je zo'n happy lijst maakt. Ook super leuk die sneeuwvlokjes. Je blig is super lees hem altijd met veel plezier.
  liefs

  ReplyDelete
 13. Super leuk lijstje! Gefeliciteerd met je volgers :)

  ReplyDelete
 14. Oh. My. God. Ik lees je artikel nog eens over en zie nu pas dat je gisteren wellicht in Den Bosch was geweest? Super stom, anders was ik je nog wel even op komen zoeken. Ik ben normaal eigenlijk wel zo'n 24/7 in de stad, maar nu dus niet. *facepalm*. Nu voel ik me echt stom. Maaaar oké, hoe was het in Zaltbommel? ^^

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio