Saturday, December 27

i woke up like this (new in!)

Saturday, December 27

Op deze leuke ochtend (terwijl het overal sneeuwt behalve in Amsterdam) was het plan om vroeg op te staan, en een soort diary te maken van vandaag. Want ik zou vandaag mijn blogvriendinnetjes meeten in Utrecht! Helaas, met dit mooie weer gaan de treinen minder, en we willen het risico niet nemen dat we vanavond niet terug kunnen met de trein naar huis. Maar, ik heb vandaag ook nog een paar mini nieuwe dingetjes die ik jullie ga laten zien.

Socks American Apparel | Sweater American Apparel

Zijn ze niet heel erg leuk? Lekker simpel, en minimalistisch. Die ruitjessokken vind ik het leukste, ze staan superleuk bij open hakken (die ik dus nog niet heb, haha) en ze voegen zo'n leuk accentje toe als je ze boven je schoen uit ziet komen. De 'fishnet' sokjes zitten verbazingwekkend nog best wel lekker. (Aangezien ik dacht dat ze in mijn huid zouden snijden). En ze gaan ook niet zo snel kapot.

Oke, ik zeg het eerlijk. Dit heb ik misschien gekocht nadat ik mijn wishlist online had gezet, onder het mom van 'alleen maar kopen wat er op deze wishlist staat', maar ik kan je vertellen dat ik ze al heel erg lang wilde. Sorry als de aanblik van blauwe plekken, geen make-up en blote benen jullie teveel was.

Liefs,

29 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh die sokken zijn gaaf, Naomi!

  ReplyDelete
 2. Wiee super leuke sokken! Pretty gurl, ik zou willen dat ik zo wakker werd ^^

  ReplyDelete
 3. Haha, die sokken zijn echt super leuk!

  ReplyDelete
 4. Oeh leuke sokken! Ik vind het altijd ook een leuk detail als ze boven je schoenen uitkomen! :)

  ReplyDelete
 5. Wauw wat zijn die sokken gaaf!<3 En je bent zooo mooi! Ik kan je vertellen dat geen sneeuw beter is dan deze nattige drap, bleeehh :(
  X Emma

  ReplyDelete
 6. De ruitjessokken zijn geweldig! En high five, twinning met de fishnet socks :)

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie foto's! Gave sokken ook, kom ik aan met mijn uiterst charmante koeiensokken..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geloof me, dit zijn ongeveer de enige charmante sokken in mijn kast hoor. De rest bestaat inderdaad uit koekmannetjes, leuke patroontjes en cosy socks natuurlijk ;)

   Delete
 8. Ahh wat een leuk artikel! Die sokken zijn super leuk! En die trui, wauw! Leuk artikeltje! Jammer dat de bloggersmeeting niet doorging. Liefs

  ReplyDelete
 9. Aaah wauw ik ben verliefd op je trui, heerlijk zo cosy, en je sokken omg!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 10. Super leuke items! Enneuh, het sneeuwt hier in Zeeland ook niet hoor! Tenminste, in Middelburg niet!

  ReplyDelete
 11. Wauw die sokken, mega mooi (en fotogeniek vooral haha)! En wat ben je mooi wakker geworden, als ik zo een foto zou plaatsen op mijn blog kan ik meteen afscheid nemen van al mijn volgers haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, zo fotogeniek! Het eerste wat ik ook dacht toen ik ze kocht was 'Ik moet er snel even s'ochtends foto's van maken!'. En bedankt :) ♥

   Delete
 12. Die eerste foto is zo schattig! En de sokken zijn echt héél leuk haha

  ReplyDelete
 13. Je het echt gave spulletjes gekocht ;).
  Ik vind je blog dan ook superleuk om te lezen!

  Liefs,
  Anne-Lynn.

  ReplyDelete
 14. Nice! Die sokken staan inderdaad heel tof bij open schoenen! X

  ReplyDelete
 15. Die sokken zijn echt gaaf! Heel leuk ♥

  ReplyDelete
 16. Ik vind je trui en de geruiten sokken echt heel erg gaaf! Mooie foto's ook! xx

  ReplyDelete
 17. Dat is nog eens een originele setting voor je new in! Gaaf!

  ReplyDelete
 18. Via via ben ik op je blog uitgekomen en ik vind het leuuk! Amsterdam is geweldig (ik woon er zowat) dus dat maakt het nog leuker om te lezen. Je schrijft awesomee en die trui die je aanhebt is echt cool :)

  ReplyDelete
 19. Hele leuke sokken, en wat een ontzettend schattige foto die 1e! <3

  ReplyDelete
 20. Aah die sokjes zijn zo leuk! Ze zijn vast ook heel mooi met lage dr.martens :) of gewoon lage schoenen :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio