Sunday, December 21

mag ik even dankjewel zeggen?

Sunday, December 21

I know, I know, weer een personal post. Maar ik doe het lekker toch. (Nu heb ik hopelijk weer tijd om outfit foto's te maken!) Dus, ehh. Het doel van deze post is, ehm, ... eh ..... Even een bedankje geven aan iedereen die mijn blog leest? Het is nu bijna kerst, en ik wilde nog even wat bedankjes sturen aan mensen.Een bedankje aan mijn vriendinnen
Die zo ontzettend lief zijn, en waar ik altijd even bij kan kletsen. Heel even(inside joke dit) hoor, dit moet gewoon even like this. Namen ga ik niet noemen, want straks vergeet ik iemand en dat vind ik dat kut, maar ik kan altijd nog even Laura benoemen omdat ze ook een blog heeft die jullie allemaal even moeten uitchecken. Want hey Lau, je bent de laatste tijd zo lekker bezig met alles, en er is zoveel leuks gebeurt dit jaar, I ♥ YOU.

Een bedankje aan Netflix
Omdat, Netflix, je me hebt geholpen wanneer ik even in de put zat of wanneer ik gewoon een film wilde kijken

Een bedankje aan mijn broertjes en zusjes
Hannah, ookal steel je mijn kleding veel te vaak (met toestemming van Mam, grrr) vind ik je toch heel erg cute en lief. Daniel, ondanks ik je nooit een knuffel mag geven ben je ook super lief, en Benjamin, je bent gewoon supaa cute en schattig ♥

Een bedankje aan mijn blogmaatjes
Omdat jullie me helemaal begrijpen in het hele bloggebeuren en het bloggersleven, en omdat jullie zo ontzettend lief zijn. Ik kan niet wachten om jullie snel weer te zien ♥ (Volgende week dus, yaaay!)


Een bedankje aan mijn werk

Omdat jullie me hadden gevraagd te werken en omdat ik nu geld heb :) (En ook bedankt voor de korting en gratis kleding, hahaha)

Een bedankje aan mijn camera
Omdat je er dit hele jaar er voor me was. Behalve een maandje dan, maar dat vergeef ik je hierbij


Een bedankje aan mijn ouders

Omdat jullie zo lief zijn (en soms ook heel irritant, maargoed) en omdat jullie mijn ouders zijn. En dit bedankje natuurlijk omdat ik bijna jarig ben ;), haha

Een bedankje aan chocolade
Omdat je me zo goed hebt gesteund dit jaar, door dik en dun.


En vooral een bedankje aan jullie

Omdat ik als ik me even niet zo goed voel altijd raad aan jullie kan vragen. Omdat jullie zo zo zo zo zo lief reacties hadden geven op dit artikel, wat ik dus echt niet had verwacht. (Ze waren ook zo lang, jeetje mina zeg, en ze bevatten hele goede raad die ik allemaal zeker op ga volgen) Omdat er blijkbaar heel erg veel mensen echt mijn artikels lezen, en niet even 5 seconden en dan wegklikken (dat heb ik uitgevonden door een soort programma iets) en omdat jullie me altijd vrolijk maken.


Ik weet het, dit artikel is misschien iets te cliché (ik gebruik dat woord echt veel te vaak) maar ik heb het toch even online gezet.

Moraal van dit verhaal: BEDANKT!


Liefs,

Naomi

18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Oh wat een lieve post! Ik volg je blog nog maar net en vind hem echt super! Je foto's zijn ook altijd heel mooi! ;)

  Veel liefs!

  ReplyDelete
 2. Ahhw, Naomi, je bent echt een topmeid <3 (Haha, lekker korte comment, maar het zegt denk ik al wel genoeg ;) x

  ReplyDelete
 3. Leuk, zo'n groot gezin :) En jij ook bedankt, ik lees je blogs graag!

  ReplyDelete
 4. Het is een leuk artikel! Je broertjes en zusjes lijken me echt lief! Je camera en chocola ook trouwens :')

  ReplyDelete
 5. Heel even kletsen hahahaha xoxo even like ;) ja ik ook van jou hoor

  ReplyDelete
 6. Wat een mooi artikel, maar Naomi je verdient het ook allemaal echt waar! Ik wil jouw bedanken je bent echt een top meid <3

  ReplyDelete
 7. Ah, lief! Ik volg je nu een tijdje en ik vind écht dat je een toffe blog hebt!

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 8. Jij ook bedankt lieve Naomi, for being one of the most amazing bloggers ever! Liefs ♥

  ReplyDelete
 9. Wat veel mooie bedankjes! Ik lees je blog met veel plezier <3

  ReplyDelete
 10. Superlief deze post! Wanneer ben je jarig? (Ik ben ook bijna jarig, hieperdepieperdepiep)
  Jij ook bedankt, voor je blog en alles<3
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Wat een lief artikel! Super lief dat je dit doet!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio