Friday, December 12

OUTFIT | MIDI SKIRT

Friday, December 12


''Hey, jij bent Naomi toch? Ik herken je aan je lipstick!'' Dat zei Claudia van Beauty Behind Clouds gister bij de Primark opening Den Haag. (Wauw, dat iemand me herkend aan 'mijn lipstick', super cool!) We wilden al een hele tijd afspreken, maar dat lukte steeds niet. En nu zag ik haar hier! Heel erg leuk natuurlijk, en al hadden we echt maar een paar seconden gekletst (en toen raakten we elkaar kwijt), het lijkt me super leuk om haar nog een keer te ontmoeten! Dus bij deze, Claudia ;)


I'm sorry. Dat is het beste wat ik kan zeggen over mijn afwezigheid. Ik heb geen idee wat er met me aan de hand is, ik hem tonnen inspiratie maar het komt er gewoon niet uit. School gaat ook slechter, ik heb van die dieptepunten als: 'Waarom zou ik in hemelsnaam twee uur verspillen aan mijn Frans leren als ik maar een keer leef?' Maargoed, genoeg over de stilte, laten we het even over gisteren hebben!

Ik was dus bij de Primark opening in Den Haag. By far de mooiste Primark die ik ooit heb gezien. Heel gaaf. Het voelde ook heel leuk toen ik zo'n bandje om mijn nek kreeg gehangen met 'Pers' erop (ik was helemaal aan het glunderen toen ik in de trein zat, haha) en dat er steeds fotografen mijn outfit op de foto wilde hebben in de Primark zelf. Ik ben zelfs twee keer gevraagd door dezelfde man, haha. Ik heb ook nog drie dingen gekocht. Niet veel, maar dingen die ik nodig had. Ze komen nog wel eens voorbij hoor, I promise.

Ik hou echt van mijn nieuwe midi rok. Geen strakke, dat wilde ik niet, los vond ik gaaf. Hij moest een beetje 'poffen', of hoe je dat ook noemt. Ik moet zeggen dat ik er wel op let dat ik hem niet te tuttig draag, dus ik draag hier geen brogues onder bijvoorbeeld. Deze had ik trouwens gekocht in de 'Black Friday Sale' bij Missguided. Ik had hem al een paar maanden op het oog, maar durfde hem steeds niet te kopen. Ik twijfel altijd heel erg bij online shoppen. Wat als hij niet past, wat als hij niet mooi is? Maar toen hij uiteindelijk was met 20% korting wilde ik toch de gok wagen. En hier kan je hem zien! (HIER kan je hem trouwens bekijken/kopen, mocht je willen)


Cashmere sweater Zara |  Midi skirt Missguided | Shoes Vagabonds | Lipstick MAC Diva |


Deze mooie foto's zijn gemaakt door Sara (This is not another blog)

Wat vinden jullie van midi skirts? En zijn jullie bij de Primark opening geweest?

Liefs,
Naomi

35 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw Naomi, ik vind het zo ontzettend leuk om te zien dat je groeit. En dan bedoel ik niet alleen je blog, of dat je nu ook naar persevents gaat. Maar kijken even naar die outfit! Hij is best gewaagd, en het is echt iets waar je een statement mee maakt. Persoonlijk vind ik dat heel cool van je, je bent eem echte powergirl! 😉 liefs kirsten. 💖

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je haar bent tegengekomen! Ik zou je ook fotograferen hoor in deze look, je ziet er toop uit :)

  ReplyDelete
 3. Naomi je bent moooooi :) En natuurlijk daten we een keer, want dat is een mega goed plan.

  ReplyDelete
 4. Wat een lieve en leuke outfit weer!
  Liefs, Val

  ReplyDelete
 5. Zo'n midi skirt is niet mijn ding, maar wel zo'n item dat typisch Naomi is. Heb je weer mooi gecombineerd! (: Ik begin het langs de ene kant toch wel een beetje een leuker item te vinden.

  ReplyDelete
 6. Wat een ontzettend toffe outfit! Liefs, Anna

  ReplyDelete
 7. Niet mijn stijl maar superstoer dat je het gewoon draagt. En mooie foto's ! ♡

  ReplyDelete
 8. Oh wauw, ik ben helemaal verliefd op je rok! Wat is 'ie gaaf, en dan die Vagabonds erbij<3 Begrijpelijk dat je vaak gefotografeerd werd ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Superleuke outfit! En je lipstick is zoo mooi <3

  ReplyDelete
 10. Haaa! Wat grappig. Ik heb echt exact dezelfde rok gekocht tijdens cyber weekend :) Van alle duizenden rokken die er zijn. Wat grappig! Ik heb 'm alleen nog niet aan gehad. Je hebt 'm super leuk gecombineerd! En dan ook nog MAC diva, my oh my haha, x!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neeee, wat grappig! Exact dezelfde? Super leuk! Nee echt, heel erg apart en leuk.
   Liefs,

   Delete
 11. Wat leuk van die opening en al die fotografen! Oh, en ik vind je midi-rok echt héél mooi!

  ReplyDelete
 12. wat een super leuke outfit, prachtige kleur van de rok!

  ReplyDelete
 13. Zoo mooi! Zo'n rok zou ik echt niet durven dragen, maar jij knalt hem gewoon!

  ReplyDelete
 14. Gelukkig dat je de gok gewaagd hebt, want die rok staat je echt ontzettend mooi! Mooi gecombineerd ook :)

  ReplyDelete
 15. Naomi die rok staat je echt prachtig! Leuk dat je bij de opening was, ben benieuwd naar je aankopen :)

  ReplyDelete
 16. Ahww super leuke outfit, een mide skirt staat je echt goed. En super leuke foto's zoals altijd! Kisses

  ReplyDelete
 17. Ah, toffe outfit (zoals eigenlijk altijd) en leuk dat je bij de opening van de Primark mocht zijn!

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 18. Wat een gave outfit, je hebt echt een toffe stijl! En wat is het toch heerlijk weertje in Nederland, ahum ahum.

  ReplyDelete
 19. Wat een leuke outfit! super gaaf dat je word herkent en word gevraagd om op de foto te gaan. Ik was helaas niet bij de opening van de Primark, maar ik denk dat ik er maar eens gauw heen moet gaan.

  ReplyDelete
 20. Wat leuk dat je naar de opening van de nieuwe Primark bent geweest! En deze outfit is echt mooi, looove die midi rok! Aah nu wil ik er zelf ook eentje..

  ReplyDelete
 21. Wauw!! Naomiii je bent zo mooi! En deze outfit is echt perfect! Super tof ook dat je bij die Primark opening mocht zijn zeg! Liefs

  ReplyDelete
 22. Weetje? Jij hebt echt zo je eigen kleding stijl! Dat vind ik zo cool! Zelf ben ik nog wat op zoek... Erg mooie outfit! Zo cool dat je zo een kaartje kreeg met pers erop! Liefs!

  ReplyDelete
 23. Gafe outfit! En ook tof dat je bij de Primark-opening was!

  ReplyDelete
 24. Zo'n turtle neck truitje vind ik ook leuk om te dragen! En super mooie rok, staat je echt perfect! Vorige week is er een Primark in Brussel geopend, waren echt super super lange rijen, maar toch wil ik deze week eens gaan kijken haha :)

  ReplyDelete
 25. Aaaah wauw Naomi wat zie je er mooi uit hier! Ik ben echt verliefd op die allerlaatste foto! Liefs

  ReplyDelete
 26. Hele mooie outfit, en wat cool dat je ook bij de pers hoorde :)

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
 27. Wauw, wat een mooie foto's! Ik vind die rok echt super leuk bij je, mooie kleur ook. X

  ReplyDelete
 28. wauw wat een mooie rok zelf is het niet echt mijn stijl maar als ik het bij andere zie dan vind ik het echt heel mooi

  ReplyDelete
 29. Wauw! Wat staat die midi rok je prachtig!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio