Thursday, December 25

OUTFIT | MY CHRISTMASS DRESS

Thursday, December 25

Ho ho ho, ik heb vandaag weer een outfit voor jullie! Het is vandaag eerste kerstdag (als of jullie dat nog niet weten) dus ik hou het vandaag kort (wat je kort noemt), zodat jullie lekker Kerst kunnen vieren ;)
Ik vind het nog steeds heel grappig hoor, ik die mijn jas, en vest uit doe, en mensen die langskomen en me aankijken zo van: 'What the hell is die aan het doen?' Het lijkt trouwens wel alsof het elke keer waait, als ik foto's wil maken. De afgelopen keren waaide het zo hard, en ook dit keer zit mijn haar overal, haha.

Deze foto's zijn trouwens gemaakt met mijn nieuwe lens, de 35 mm 1.8. Nu denk je misschien, je had toch al de 50 mm 1.8, waarom zou je dan een soortgelijke lens kopen? Ten eerste, mijn 50 mm lens is analoog, en dus niet automatisch, en ik kon niet altijd even makkelijk dingen fotograferen. Ten tweede, deze is een stuk meer uitgezoomt (aangezien de 50 mm lens alles cropt) én ik kan makkelijker filmen. Genoeg redenen. toch?

Wat vinden jullie trouwens van mijn jurkje en mijn vest? Het jurkje droeg ik op mijn kerstgala. Geen fancy gala jurk met fancy hakken (of ik heb gewoon geen hakken), even niet teveel poespas enzo. Ik heb ze beide gekocht bij de Primark opening in den Haag, plus nog een sportbroek die helaas te klein is. Deze vakantie dus nog een bezoekje brengen aan de Primark dan maar.

Foto's door Keetje (vriendin van me :))

Cardigan Primark | Dress Primark | Shoes Vagabonds | Lipstick HemaFIJNE KERST!

Liefs,
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik heb totaal geen verstand van lenzen, dus ik wist niet eens dat de 35 mm gelijk was (ongeveer dan) aan de 50 mm.. Dus bij deze weet ik dat ook weer. Ik vind dat waaierige effect op je foto's erg mooi! Erg leuk kleedje! Niet te veel poespas inderdaad, maar dat hoeft niet altijd.

  ReplyDelete
 2. Oja, fijne kerstdagen! (Was ik vergeten..)

  ReplyDelete
 3. Aaaah wauw ik hou echt van jou foto's! Je ziet er ook weer zo mooi uit! Hele fijne en gezellige feestdagen!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 4. Wauw, hele mooie foto's, en wat een lieve jurk! Fijne kerst! Liefs, Val

  ReplyDelete
 5. Mooi jurkje, het printje is echt leuk! Had je het niet vreselijk koud met die korte mouwen? (Of ook wel: respect dat je op zo'n manier op de foto staat dat het bijna lijkt alsof je het niet koud hebt:)
  Fijne feestdagen!

  ReplyDelete
 6. Wauw, wat een prachtig jurkje! Hele fijne kerstdagen meid!
  Liefs

  ReplyDelete
 7. Leuke jurk! Hele fijne kerst!!!

  ReplyDelete
 8. Ik vind dat die lipstick je zooo mooi staat! Leuk kleedje ook!

  ReplyDelete
 9. Je foto's zijn echt mooi! En wat een leuke jurk! Liefs

  ReplyDelete
 10. Wat een mooi jurkje! Ik heb voor mijn jurkje voor het schoolfeest ook gekozen voor niet te veel poespas. Fijne kerst! :)

  ReplyDelete
 11. ahw wat een mooie look! en ja ik ben ook aan het sparen voor een 35 mm lens, de 50 mm is echt geweldig, maar voor snelle straat kiekjes is een 35 mm toch nog net wat fijner!
  en ik vind de print van je jurkje zo pretty <3
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 12. Wat een prachtig jurkje, staat je echt prachtig! Ik wist ook niet dat er veel verschil was tussen de lens, met welke camera fotografeer je? Fijn feestdagen Naomi! <3

  ReplyDelete
 13. Wat zie je er weer prachtig uit. Fijne feestdagen! xxx

  ReplyDelete
 14. Super mooie jurk! Lekker kerstig! Kisses

  ReplyDelete
 15. Dat jurkje staat je super! Ik krijg waarschijnlijk de 50mm 1.8 lens voor mijn verjaardag
  Tot morgen Naomi:)

  ReplyDelete
 16. Wat een leuk jurkje! En jaa die wind is een bitch haha. Mooi zeg, die lens, zou je als ik een lens zou kopen de 35 of 50 mm adviseren? :')
  X Emma

  ReplyDelete
 17. Oh wat een mooie outfit heb je! Het kleedje staat je echt heel erg goed! De foto's zijn ook echt super mooi! Hele fijne feestdagen nog! Liefs, X

  ReplyDelete
 18. Wat een leuk jurkje! En ach, die wind? Je bent gewoon zo'n professioneel model waar zo'n megaventilator voor staat voor een mooi kapsel à la wind-in-je-haar ;)
  Fijne kerst!
  Arjanne

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio