Monday, December 1

OUTFIT | TOEN IK DE KOU TROTSEERDE

Monday, December 1

Daar sta je dan. In je dunne jurkje, met je dunne lange blazer op de dam. Het is koud, zo'n 3 graden en om je heen kijken allemaal mensen je aan alsof je gek geworden bent. Misschien ben je dat ook, want het is freaking koud. Misschien ben ik nog wel gekker dan Laura, aangezien ik twee dagen ervoor ziek in bed heb gelegen. Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik dit voor jullie deed. Om aan jullie een nieuwe outfit te laten zien. Wat ik allemaal wel niet doe voor jullie zeg, dat bewijst wel hoeveel ik van mijn blog hou. (Oke, en van jullie)


Ik stond te klappertanden, heb als een gek rondjes gerend om Laura om warm te blijven en ging uiteindelijk naar huis met bevroren vingers. Het is niet dat we persé moesten stoppen op gegeven moment, nee zeker niet, we konden gewoon het knopje niet meer indrukken van de camera omdat onze vingers te koud waren. Hoewel deze foto's niet allemaal even flatteus waren moest ik ze toch eventjes delen. (Zelfs al zie je niet hoe mijn jurkje eruit ziet). En voor jullie denken dat mijn jurkje ultrakort is, ik heb er nog een extra broekje onderaan ;)

Verder wilde ik even melden dat de winactie eraan komt, maar mijn sd-kaart inclusief foto's is verdwenen, dus ik moet even goed zoeken (en sowieso een nieuwe kopen, al is het maar als extra). En ik heb deze foto's bewerkt met een nieuw bewerkingsprogramma, of althans, ik heb het al 4 maanden maar was te lui om te kijken of het werkte. Wat vinden jullie van mijn eerste probeersel?

Dress American Apparel | Blazer Vintage | Shoes Vagabonds | Lipstick Hema (14)
27 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ja, non de, het is koud. Ik heb nog steeds die 'herfstige warmte' in mijn hoofd en dan ga ik doodleuk met koude outfits naar buiten, maar nee. Kan dus niet meer haha. De foto's zien er super uit hoor! Ik vind de wind mooi passen bij de kleuren en textuur van je kleding. En sowieso staat de kleur van je jurkje praaaachtig bij je kleur haar en lippenstift! Ik zou willen dat ik jouw kleur haar had, echt! Ik ben benieuwd naar je winactie (en hopelijk vind je je SD - kaart weer terug) en hoop dat je niet weer ziek bent geworden van deze koude gebeurtenis haha!

  ReplyDelete
 2. Naomi toch, je moet al erg verliefd zijn op je blog om dit te doen. Ik zag het al op Laura haar blog, echt respect voor jullie twee. (: Erg mooi jurkje! Tenzij dat het een geheim zou zijn, welk bewerkingsprogramma heb je geprobeerd? De foto's zijn erg mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aawh thanks! Oeps, vergeten te melden. De foto's zijn bewerkt met Adobe Lightroom 5

   Delete
 3. Leuke foto's! Ik vind je lippenstift geweldig!

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! Volgens mij is dat eerste probeersel goed gelukt! ;) Ik vind de kleur van je jurkje trouwens echt heel gaaf!

  ReplyDelete
 5. Aah wauwie wat een mooi jurkje! Ik vind hem er helemaal niet zo kort uit zien. Outfit foto's maken word steeds kouder inderdaad :( Maar misschien kunnen we binnenkort foto's maken in de sneeuw:)

  ReplyDelete
 6. Prachtige outfit! Die kleur groen staat je ook echt heel mooi.

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie outfit draag je! Het was inderdaad ontzettend koud vandaag.. Brr!

  ReplyDelete
 8. Respect want fietsen om half acht - ja oké, met dikke winterjas is niet het fantastische wat ik mee maak... Ik hou trouwens echt van je blazer en lipstick!

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 9. Brr ja, het is zo koud buiten:( Wel leuke outfit!

  ReplyDelete
 10. Supermooie outfit, de kou was het waard! ;) Heel tof die lange blazer! En de foto's zijn alsnog goed gelukt hoor!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Weer zulke mooie foto's! Het wordt echt koud nu ja.. Die kleur van dat jurkje is echt prachtig. Hele leuke outfit! :)

  ReplyDelete
 12. Wat staat die lippenstift je cool! Ik zou zoiets echt nooit kunnen dragen denk ik. En ik zou ook niet zo leuk eruit kunnen zien in de bibberende kou, petje af! Liefs, Stella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thaaanks! Ik was zelf ook nog al verbaasd hoor, maar ik kan je wel vertellen dat van elke 20 foto's er eentje gelukt was ;)

   Delete
 13. Love the dress! Ja, het is ijskoud :(

  ReplyDelete
 14. Wauww, echt respect dat je die foto's in de kou hebt gemaakt! Maarr, ze zijn wel echt leuk geworden! En die lipstick, blijft prachtig :)

  ReplyDelete
 15. Dat jurkje staat je zo mooi! Hele mooie kleur. Ik vind 'm trouwens wel meevallen qua kortheid. En, wow, wat is het koud! Serieus respect dat je in deze outfit rondliep. Ik loop al te zeiken met drie vesten over elkaar aan, haha. Liefs,

  ReplyDelete
 16. Wel lief dat je de kou trotseert voor ons! En dan ook nog in een jurkje! Wel een heel leuk jurkje. En oh, die lipstick moet ik ook maar eens gaan halen want wow mooie kleuur!

  ReplyDelete
 17. Dat vest/blazerding is zo leuk!

  ReplyDelete
 18. Top outfit! Maar ik kan mij voorstellen dat het ijskoud geweest moet zijn wanneer je de foto's nam. Maar hé, dan heb je ook wat! haha! Die donkere lippenstift staat je goed! Liefs

  ReplyDelete
 19. Brrr dat je zo buiten durft/kan staan joh! Ik vind die lippenstift kleur jou heel goed staan trouwens :)

  ReplyDelete
 20. Oke ik ben nog steeds helemaal verliefd op je schoenen. Ze staan hier ook te leuk bij! Mooie outfit zoals altijd :))

  ReplyDelete
 21. Wat een mooie outfit! En je hebt de 300 volgers behaald! Gefeliciteerd! 😊
  liefs,
  Val

  ReplyDelete
 22. Leuke outfit en je foto's zijn mooi bewerkt hoor :)! Outfitfoto's maken in de kou.. echt een hel :P.

  ReplyDelete
 23. Mooie foto's! Je sjaal en jas vind ik echt geweldig <3

  ReplyDelete
 24. Ja het is zeker koud! En het is ook wat om voor elke outfit een matchende jas aan te schaffen :P Wat is die sjaal/kimono achtig iets met het tartan printje op de eerste foto? En waar kan ik die krijgen? :o

  Xx www.laurenlouvaine.com

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio