Tuesday, December 30

outfit | le pain

Tuesday, December 30
Wij zijn in Le-Pain. Het cafétje waar Laura al heen wilde in Engeland, maar dat niet lukte omdat ik misschien iets te lang in de Primark was gebleven. Shame on me. Maar hij (-de ober, of hoe je het ook noemt) loopt terug naar de kassa. We moeten even wachten op een plaats om te zitten. 'Hij denkt dat we Engels zijn!' zegt Laura dan fluisterend in mijn oor. 'Zullen we doen alsof we Engels zijn?' Heel veel gedachtes schieten door mijn hoofd. Waarom ook niet?


In mijn eentje kan ik best Engels, maar als het erop aan komt dan verdwijnt heel veel van mijn kennis weer. 'Oke' zeg ik. 'Als jij maar het meeste woord doet, want je kent me Lau' De jongen is inmiddels teruggekomen. 'You can sit here' zegt hij tegen ons met het meest Nederlandse-Engelse accent ooit. Laura praat terug in haar perfecte Engels met haar leuke Britse accent. Ik kan eigenlijk mijn lach niet inhouden, maar we gaan zitten en spreken bijna de hele tijd Engels. (Ik probeer het althans) Super leuk en grappig en we zijn ook weer een ervaring rijker.

Hey! Hoe gaat het ermee? We zitten al in de tweede week van de kerstvakantie, en eerlijk, het sucks. Ik wil nog 20.000 dingen doen, en moet tegelijkertijd nog 50.000 dingen doen, maar eigenlijk doe ik helemaal niks. Maar het is fijn, en lekker rustig. Dagen beginnen pas om 2 uur, en eindigen om 12 uur s'nachts, haha. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe trui? Gekregen van mijn tante, en hij is heerlijk warm én minimalistisch. (Dat heb ik de afgelopen dagen veeeel te vaak gezegd)

Verder ben ik lekker au natural (inclusief mooie rode neus, en wallen) en pluizig haar, yaay!

Wat gaan jullie nog doen deze week?

Kisses,
Naomi

Foto's door Laura. (Lauresque)

Sweater Oska | Blouse Bershka | Jeans F21 | Shoes Vagabonds | Socks F21


48 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw, hele mooie outfit. Je outfits zijn altijd leuk!

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit! Je trui lijkt me heerlijk warm! :)

  ReplyDelete
 3. Ahhh mooie Naomi :) Ik lafff je trui en Le Pain was veel te leuk! LIEEEFS

  ReplyDelete
 4. Hahaa geniaal verhaal. Ik kan ook prima Engels maar dan heb je toch ineens zo'n black out als het erop aankomt. Hele mooie trui, je tante heeft smaak! En legs Naomi, wauwiee:)

  ReplyDelete
 5. Oeh, mooie outfit! Jij kan die sweater echt hebben, hij staat je goed! Hahah, had niemand door dat jullie Nederlands waren? Liefss

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! En nee! Er zaten ook veel toeristen hoor, maar sommige 'obers' praatte eerst Nederlands, en toen ze hoorden dat we 'Engels' (of gewoon buitenlands) waren gingen ze gelijk over naar Engels! Heel leuk :)

   Delete
 6. Wauw, wat een mooie outfit! En wat een leuke foto's! Liefs, X

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's en het beginstukje is echt geweldig👌 Ik zou mn lach ook niet kunnen in houden😉

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke sweater, heel lief van je tante! Geweldig verhaal ook haha, ik zou sowieso in lachen uitbarsten.. ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Haha, wat grappig dat die ober jullie voor Engels aanzag! Dan zal Laura vast een heel goed Brits accent hebben, denk ik zo.
  Je trui is echt mooi! En ik ben nog steeds verliefd op je Vagabonds.. Oh mijn god, ze zijn zo gaaf<3

  ReplyDelete
 10. Oehh je sweater is prachtig! En super mooi gecombineerd! Doen alsof je Engels bent is zo leuk he! Vroeger deed ik dat aaaaltijd met mijn beste vriendinnetje! Maar ik heb precies hetzelfde als jij, als mensen luisteren of als er druk op staat verdwijnt opeens al mijn Engelse kennis... Liefs

  ReplyDelete
 11. Ah ik vind die trui echt heel leuk! Leuke outfit :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 12. Mooie outfit! De vakantie gaat inderdaad veel te snel, ik moet nog best wel wat doen...

  ReplyDelete
 13. Haha.. Ik had precies hetzelfde gedaan! Was die jongen nou Nederlands? (Nederlands-Engels accent) Wat 'n leuke trui, een beetje baggy en toch een kraagje, heerlijk!

  ReplyDelete
 14. super leuke outfit, Ik vind echt dat je het geweldig doet!!!!!

  ReplyDelete
 15. Ik ben echt helemaal weg van je trui, lekker minimalistisch inderdaad! :) xx

  ReplyDelete
 16. Wat een leuke outfit zeg! Die sokjes zijn echt cute :-)

  ReplyDelete
 17. haha wat een leuk verhaaltje! echt geinig
  en je nieuwe trui is echt heel pretty!
  alvast een hele fijne jaarwisseling lieve naomi proost op een mooi 2015!
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 18. Wat een geweldige trui! Je ziet er weer zo awesome uit, en ik hou van jou foto's!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 19. Wat een prachtige outfit en geweldig stukje over het cafeetje, mijn engels is helaas niet zo goed anders had ik het zeker willen proberen haha!

  ReplyDelete
 20. Mooie outfit! Ziet er uit alsof die trui super lekker zit! :)

  ReplyDelete
 21. Hahaha, wat een grappig verhaal! :) En een super leuke outfit! x

  ReplyDelete
 22. Je trui is zo tof! En wat grappig dat jullie Engels hebben gepraat haha :) xx

  ReplyDelete
 23. Leuke post, dat engels praten doe ik ook wel eens. - met mijn zus of laatst met een vriendin. Ik lach me dan altijd helemaal dood, want zo goed kunnen we het ook weer niet. ;)

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 24. First time that you aren't wearing a dark lipstick haha but love the outfit thoughxx

  ReplyDelete
 25. Hele lekkere comfy outfit! Het ziet ernaar uit dat je een leuke dag hebt gehad. En fijne jaarwisseling!

  ReplyDelete
 26. Die trui is superleuk en staat je ook heel goed! X

  ReplyDelete
 27. Super leuke trui!! Ik vind het heel leuk om je outfits te bekijken, ze inspireren me ! :) xoxo

  ReplyDelete
 28. Hahaha, wat een leuke actie om te doen alsof jullie Engels zijn!
  En bovendien ook hele mooie foto's.

  Liefs!

  ReplyDelete
 29. Oehh die trui staat je goed, lief dat je die kreeg :)

  Love, en alvast happy new year,
  Didem.

  ReplyDelete
 30. Haha wat leuk dat die ober dacht dat jullie engels waren! En wauw wat een mooie outfit! Staat je echt perfect!

  ReplyDelete
 31. Hele toffe trui en outfit :)!

  ReplyDelete
 32. Leuke outfit! En vooral ook een leuk artikel :) Zo herkenbaar dat je nog zoveel moet en wil en dat de vakantie er al weer bijna op zit...

  ReplyDelete
 33. Waauw die trui is zo mooi! Echt een prachtige outfit :) (sorry voor de vele reacties in een keer haha)

  ReplyDelete
 34. Wauw supergave outfit! Je gaat echt een grote blogger/vlogger worden! Onwijs leuk dat Teske je in haar bericht heeft genoemd! Ik had zo graag een keer met je willen meeten.. Maar aangezien ik nog echt helemaal aan het begin sta van mijn blog, en jij al echt groot aan het worden bent, is dat onwaarschijnlijk :(. Maar ik ben iniedergeval een superfan van je blog! En ik kijk nu al uit naar een nieuwe video van je!
  Lots of love,
  Fab.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! (video is on the way, haha), en waarom zou je me niet kunnen meeten? Ik zou graag een keer veel lezers van me willen meeten :)
   Liefs,

   Delete
 35. Je outfit is zo leuk, en je trui ben ik echt verliefd op!

  ReplyDelete
 36. Wauw. Jij bent prachtig en deze outfit is prachtig. En ik denk dat ik een klein beetje verliefd ben op deze blog post. Haha, ik vond je verhaaltje over Engels doen leuk. Als ik me verveel dan dwing ik degene waar ik mee ben ook altijd om te gaan doen dat we Engels zijn en we komen er eigenlijk altijd mee weg! Je moet het eens aan de kassa bij supermarkten proberen. (Op een of andere manier weet nooit iemand wat 'kassabon' in het Engels is haha.)

  ReplyDelete
 37. Ziet er echt heel mooi uit. Wat is dat dan precies Le-Pain? Nooit van gehoord

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio