Friday, December 19

things I will do this holiday

Friday, December 19

Vanmiddag is het dan officieel kerstvakantie. Wat heb ik hier toch naar uitgekeken, niet normaal meer. Vanochtend gingen we schaatsen met school. Dat doen we elk jaar, vlak voor de kerstvakantie. Het was zo leuk! De zon scheen, en hoewel ik helemaal niet kan schaatsen was het heel gezellig met elkaar. Ik was wel een beetje moe van het feest gisteravond, ons bovenbouwgala, maar dat was ook heel gezellig! Dus hier mijn plannen voor de kerstvakantie.

Foto's maken en bloggen
Spreekt voor zich, nu kan ik al die ideetjes van mij uitwerken!

Filmpje maken
Nu ik een softbox heb kan ik niet meer terug. IK MOET MEER GAAN FILMEN! Verder heb ik heeeeel veel leuke film ideetjes, die helaas wel veel werk (en hulp) kosten. Nu heb ik er tijd voor, dus dit moet gaan lukken!

Netflix kijken
En dan zorgvuldig. Elke dag maximaal maar één of twee uurtjes. Oke, ik weet nu al dat je denkt dat ik gek geworden ben, dat het te hoog in mijn bol is geschoten en dat ik dit never nooit zou kunnen halen. Maar het lukt me wel. Ik ga het laten lukken


Kamer weer beter inrichten
Geen voorjaarsschoonmaak, maar een najaarsschoonmaak. Deze staat eigenlijk altijd op mijn lijstje, maar ik ben steeds bezig om mijn kamer optimaal te gebruiken. Mijn kledingkast is al een heel stuk leger, maar ik heb nog steeds allemaal tasjes, hoedjes en spullen die ik niet gebruik. Hup met die vuilniszakken en weg ermee! Lekker minimalistisch en dan voor alles een plek vinden in mijn iniemini kamertje


Een boek lezen (of boeken)
Deze vakantie is het een perfect moment om Fangirl te gaan lezen, aangezien ik die bewaard heb voor als ik lekker rustig een boek kan lezen


Doelloos door Amsterdam heen lopen/fietsen, of door Nederland reizen
Hup, ik spring even op de fiets, neem mijn ov-kaart, camera, geld en een tasje en ga met de trein naar Utrecht. Je kan het wel Naomi, neem even wat tijd voor jezelf! Of ik ga gewoon Amsterdam herontdekken, als een echte toerist.


Genieten van de kleine momentjes
En ze opschrijven. Alweer, voor jullie. Zodat jullie een happy list van de kerstvakantie kunnen lezen.

Slapen
Omdat ik zo ontzettend moe ben.

Meeten met heel veel leuke bloggers
Ik ga afspreken met mijn vaste bloggersgroep, hopelijk met Janne en misschien met Nina! Super leuk natuurlijk :)

Niks doen
Ik doe altijd zo veel, maar ik moet van mezelf ook een paar dagen helemaal niks doen. Niks niks niks.

Nu ga ik even naar een feestje! (Ik ben wel moe, maar het wordt hopelijk heel gezellig)

Wat zijn jullie plannen voor de kerstvakantie?
Liefs,
Naomi


15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh wat een super leuke dingen ga je allemaal doen! Doelloos door de stad fietsen staat ook op mijn lijstje! En natuurlijk afspreken met allemaal leuke mensen, en Netfilxen :D Liefs

  ReplyDelete
 2. Leuk om te lezen, zelf heb ik nog niet écht plannen gemaakt! ;)
  (ik moet trouwens wel een boek lezen en meer netflixen)

  Liefs,
  Joyce

  ReplyDelete
 3. Wat gaaf dat je een softbox hebt! Dat zou ik ook wel willen! :)

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk lijstje, het meeste herken ik wel bij mezelf. Ik ben echt wel toe aan vakantie! Ik wil ook nog even een "reisje" maken door Nederland. Heerlijk alles herontdekken :)

  ReplyDelete
 5. Geniet van je welverdiende vakantie, Naomi ♥

  ReplyDelete
 6. Super leuk lijstje! Ik zou ook wel eens het land door willen reizen, maar op de een of andere manier lijkt 't me best eng! Geniet van je vakantie!

  ReplyDelete
 7. Hhahah zo slapen daartussen :) dat is grappig haha! Veel plezier in je vakantie! Ik kijk al uit naar je filmpjes :)

  ReplyDelete
 8. Fijne vakantie! Maar dat moet wel goed komen, denk ik! :)

  ReplyDelete
 9. Oeh, leuke dingen! Ik ga lekker bloggen, collages maken op papier, boeken lezen, series kijken en nog veel meer (: Fijne vakantie!

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke dingen heb je op de planning :)

  ReplyDelete
 11. Klinkt heel fijn allemaal! Ik ga ook proberen gedoseerd Netflix te kijken. En misschien lukt het ook wel, omdat ik Suits en Pretty Little Liars al heb afgekeken :)

  ReplyDelete
 12. Fijne vakantie!! en succes met reizen!!

  ReplyDelete
 13. Succes met je filmpjes! En een fijne vakantie!

  ReplyDelete
 14. hi :)
  fijne vakantie!! ben zelf ook zo blij dat het e i n d e l i j k vakantie is! Ik woon zelf in Utrecht, leuke stad hoor :) niet zo leuk als amsterdam maarja.. Ik ga morgen juist naar Amsterdam trouwens :) xo

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio