Tuesday, December 23

WHAT'S ON MY (WISH)LIST RIGHT NOW

Tuesday, December 23
Holidays


Ik heb altijd een heleboel dingen die ik wil, en tegelijkertijd zie ik terwijl ik door de winkels loop nog eens een heleboel dingen. Uiteindelijk kom ik ergens mee thuis wat ik ook heel erg leuk vind, maar niet perse iets wat ik al heel lang wilde, terwijl ik nu nét zo goed dat ene gewensde truitje had kunnen kopen. Dus hier, alles op een rijtje, alles op een lijstje, die ik de komende tijd af wil gaan werken.Het zijn best wel wat items die wat meer geld kosten, daar ben ik me van bewust. Maar ik heb nu al best wel wat geld bij elkaar gespaard, en nu ik werk lijkt het me goed om elke maand in iets moois te investeren. Ik geef toe, geld op de bankrekening hebben staan is heel erg fijn, maar het lijkt me zo leuk om iets te kopen en er dan voor gewerkt te hebben en er zo ontzettend blij mee te zijn. Daar heb ik dan een maand eventjes geen salaris op de bank te hebben staan wel voorover, toch?


Black

Een mooie effen sjaal
Ik heb mijn geblokte sjaal van de Primark, en ik vind hem zo fijn dat ik hem onwijs vaak draag. Maar ik wil er nog een, bij voorkeur een zwarte of grijze, die lekker groot en warm is. Ik heb er alleen nog niet eentje gevonden die niet al te duur is.

Een Fjallraven rugtas
Misschien krijg ik deze al, van mijn oma. Maar jullie moeten me helpen met de kleur! Ik zou graag ook de camera insert willen, waardoor ik mijn rugzak kan transformeren in een cameratas. Maar die past alleen in de 'klassieke' denk ik, en ik zou wel graag de laptop versie willen. #Struggles

Een of twee mooie minimalistische truien
Zoveel mooie warme truien heb ik ook weer niet, en ik wil al een hele tijd naar de Zara voor een paar mooie. Dus binnenkort, de sale is al begonnen en het shoppen kan beginnen! (Maar niet deze, want zwarte coltruien heb ik al ;))

Een paar mooie loafers en/of zwarte brogues
Ik heb mijn vagabonds, mijn h&m laarjes, mijn chelsea rainboots en nog wat primark gympjes maar voor de rest niet echt iets. Ik wil nog een net paar platte schoentjes, bij voorkeur leer, en niet al te duur. Ik merk dat ik ze echt vaak wil dragen, maar ze gewoon nog niet in mijn bezit heb. Jammer! Deze van Topshop vind ik wel heel gaaf (en die van & other stories zijn stiekem nog veel mooier)HolidaysDe nude lipstick
Van MAC, of course. Hopelijk vind ik een kleur die ik mooi vind. Het kan trouwens ook een lippotlood zijn, ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik wil. Maar ik ga snel naar de MAC pro store hier in Amsterdam, en hopelijk vind ik dan een gave kleur!

Een horloge
Ik zag al een mooie zwarte bij mijn werk, maar het liefst zou ik er eentje van Daniel Wellington willen. Het probleem is alleen dat het klokje waarschijnlijk te groot is (en hij is natuurlijk super duur, haha). Mijn pols is ieniminie en met zo'n groot horloge (voor mijn pols dan), lijkt mijn pols alleen maar kleiner en smaller. Als iemand nog een mooie weet, die niet al te duur is?

Mooie goede donkerblauwe jeans
Ik heb er al een paar, maar mooie? Degene die ik heb zijn versleten, eigenlijk te groot of zitten gewoon niet mooi. Het wordt eens tijd om te investeren in een goed paar jeans. Ik ben nog bezig met zoeken, maar misschien vind ik voor iets van 50 euro een mooi paar. En dan ook maar hopen dat ik er niet snel uitgroei ;)

Een paar (lekker lopende) tijdloze zwarte hakken
Omdat je die gewoon MOET hebben (naar mijn mening) Mijn droompaar was van de American Apparel, maar mijn voeten zijn daarvoor te smal (ik kon wel huilen zeg) (ik heb het over deze) Weet iemand verder nog een mooi soortgelijk paar voor mij?


Verder wil ik ook nog even naar de ijhallen. Dat wil ik nu al weer meer dan een half jaar, maar elke keer heb ik hockey en moet ik werken. En vroeger ging ik bijna elke maand. Dus..., ik zet het neer in mijn agenda! 10/11 januari, of 7/8 februari. Mijn blogverjaardag en mijn eigen verjaardag komen trouwens zo dichtbij nu. (19 en 10 februari) Nog iets meer dan twee maandjes en dan ben ik zesttiiieen. Het jaar dat je nog steeds niks mag, haha.

(IK HEB TROUWENS SINDS GISTER EEN NIEUWE LENS, YAAY!)

Wat staat er op jou wishlist? En welke kleur zou ik moeten nemen?
Liefs,
Naomi


21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke wishlist! Die nude lipstick wil ik ook <3 En over dat smalle voeten-probleem: same here! Ik pas echt geen enkele schoen.. Bij het kerstgala wilde ik hakken aan, en met een zool, steun-ding bij mijn enkel en extra elastische bandjes zaten de schoenen nòg niet helemaal goed.. Struggles:(

  ReplyDelete
 2. Ik heb zo'n rugzak gekregen voor mijn verjaardag! Ben er zo enorm blij mee!

  ReplyDelete
 3. Mijn probleem is dat m'n polsen juist te groot zijn voor de meeste horloges.. oeps. Ik geloof dat ze de DW ook nog in een kleine versie hebben? Hele leuke wishlist, zo fijn om wat investment items te hebben!
  Ohh welke lens heb je?? :)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Jaaa, dat horloge van Daniel Wellington wil ik ook dolgraag hebben, maar ik zit met net dezelfde struggle als jou. Veem te smalle skelet armpjes, en dan zo'n horloge, dat vloekt. Dus stel dat je een goedkopere en kleinere versie hebt gevonden, laat het me ook eventjes weten. (: Wat voor lens heb je gekocht? Ben ik wel benieuwd naar, hihi.

  ReplyDelete
 5. Ahh wat een super leuke wishlist! Ik wil ook nog super graag een mooie donkere jeans! En Daniel Wellington horloges zijn altijd welkom :D. Liefs

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke wishlist, ik wil ook nog een leuke effen sjaal, ik ben dol op mijn plaid varianten maar die kan je niet met alles combineren! Ben benieuwd of jij een leuke kan vinden!

  ReplyDelete
 7. Ik heb ook dat horloge probleem haha, ik heb zelf een retro casio want ik ben zo slecht in klokkijken oops. Ik vind digitaal klokkijken veel fijner.

  ReplyDelete
 8. Oh dat shop probleem is zo herkenbaar! Je hebt een mooie wishlist, fijne items!

  ReplyDelete
 9. Wauw. Jou kledingsmaak is zo leuk. En die mac lipstick, zo mooi! Ik ben ook aan het zoeken naar een m.a.c lipstick! :)

  ReplyDelete
 10. Bwaaa ik wil ook zo graag een Daniel Wellington horloge, maar inderdaad, super duur en ik ben ook bang dat mijn pols ook verdwijnt als ik hem om heb :(

  ReplyDelete
 11. Ik wil ook echt nog ontzettend graag een Daniel Wellington horloge, want wow, wat zijn die prachtig. Maar goed, de camera die ik op het oog heb is 1500 euro dus ik heb even geen geld voor andere dingen. Helaas.

  ReplyDelete
 12. De Fjallraven tassen zijn zo mooi en Daniel Wellington ook (eigenlijk is alles mooi). Maar ik spaar nu voor een nieuwe lens, yaaaay :)

  ReplyDelete
 13. Fjallraven rugzakjes zijn leeuk! Ik vind blauw of (donker)rood wel wat voor jou ;)

  ReplyDelete
 14. Ohhh wat een mooie wishlist!! Truien staan ook nog op mijn wishlist. De zwarte schoentjes van de eerste/derde foto vind ik supermooi! En die rugzak... Leukkk!! En over de kleur, tja, ik vind ze soms in het rood heel leuk, maar donkerblauw is ook erg tof. Aan mij heb je niets, haha!

  XX

  ReplyDelete
 15. Leuk! Dat horloge van Daniël Wellington staat ook bij mij al lang op mijn wishlist 😅

  ReplyDelete
 16. Mooie dingen! Ik denk er eigenlijk nooit over na wat ik wil hebben, als ik iets nodig heb ga ik naar de winkel en koop ik het zonder van tevoren te hebben bedacht welke kleur, welk model enzo.

  ReplyDelete
 17. Leuke wishlist! Wat een leuk horloge!

  ReplyDelete
 18. Heb net een Daniel Wellington gekocht nouja gekregen voor mijn verjaardag tnx omaa! Ze zijn echt geweldig!!!

  ReplyDelete
 19. Replies
  1. Deze collages zijn gemaakt met polyvore!

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio