Tuesday, December 16

youtube | collective haul

Tuesday, December 16
Heey! EINDELIJK die haul voor jullie. Ik heb sinds ik deze 'haul' heb opgenomen heel veel dingen erbij gekocht maar die zien jullie nog wel een keertje hoor :) Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

(Vergeet hem niet op HD te zetten!)

En wat schaam ik me zeg, mijn taaltje is apart, mijn stem klinkt vreselijk, ik maak allemaal rare fouten en het licht doet stom. Super lastig zo'n filmpje maken! De bewerking is misschien ook niet helemaal vlekkeloos (moest heel veel weghalen, want alles was oorspronkelijk 30 minuten bij elkaar, oeps haha), sorry daarvoor. Maar ik moet niet klagen, want het is me tenminste gelukt om hem online te zetten (na 10 uur oploaden, waarom...). De custom thumbnails daar moet ik ook nog even aan werken ;) Maar ik zal niet meer klagen nu.

Maar nu even over de 'haul', wat vinden jullie het leukst van wat ik heb gekocht?

Liefs,
Naomi

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Yeeeh! Wat super leuk je soort van eerste filmpje! Alles wat je hebt gekocht is zooo leuk! Die grijze vintage sweaterdress is echt mijn favoriet! Liefs <3

  ReplyDelete
 2. Leuke shoplog, je hebt een aparte stijl maar die vind ik zo geweldig! Ook heb je het leuk gefilmd en je praat heel vlot :)

  ReplyDelete
 3. Joooo deze video was echt leuk en je hebt teveel leuks gekocht en ik wil alles ook hebben. Liefssss

  ReplyDelete
 4. Super leuke video Naomi! Ik las je naam blijkbaar altijd verkeerd, ik las hem aan elkaar, maar blijkbaar moet het in stukjes. (: (Na-omi, ik las hem steeds als naaomi. :)) Maak vaker video's! (: Ik vind ze echt leuk! Oja, kleine suggestie, kan er een roomtour komen? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh, wat lief, haha. Wat grappig trouwens! Goed dat ik een filmpje heb opgenomen, dan is die gedachte ook uit de wereld geholpen ;)

   Delete
 5. Oh super leuk, je stem klinkt echt perfect normaal! (zou heel wat anders bij mij zijn, zo Vlaams haha!) Ik vind die beige sweaterdress echt heel erg mooi, en bij mij was die tekst van mijn concealer er ook na een weekje helemaal af haha.

  ReplyDelete
 6. Is dit je 1e filmpje? Wauw, goed gelukt! En wat een leuke kamer op de achtergrond. Word het 2e filmpje een hometour? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hometour, nouja, een roomtour misschien? Maar mijn kamer is ongelofelijk klein (ik kan er net mijn kont keren, haha) dus een roomtour gaat het niet echt worden denk ik. Maar misschien :)

   Delete
  2. Haha, zo klein zal hij vast niet zijn. Ik ben er erg benieuwd naar. (:

   Delete
 7. Naomi, je moet niet zeuren. Je hebt een hartstikke leuke stem en van die fouten merk ik ook niks. Oh, en het licht: daar kun je zelf toch ook niks aan doen? ;) Ik vind het een hele leuke video, en mag ik trouwens vragen waar die fluffy trui vandaan komt die je aan hebt? I love it! Liefs ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja, je hebt wel gelijk, daar heeft die zon voor gezorgd ;) Perfectionisme, tja.. De fluffy trui komt ook van de American Apparel! (oeps...)

   Delete
 8. Hele leuke shoplog! Die broek vind ik super gaaf!!

  ReplyDelete
 9. Ah wat een leuke video zeg! Ik vind het zo leuk om je stem een keer te horen (niet creepy ofzo ;)) en die geruite jurk is perfect<3
  Xo Emma
  Btw ik zag dat je genoemd was op de blog van Teske, hoe gaaf! :D

  ReplyDelete
 10. erg leuk filmpje! Wat koop jij veel :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valt wel mee hoor! Dit is een shoplog van de afgelopen maanden, sinds begin oktober ongeveer. Ik ben wel een aantal dingen vergeten om te noemen, (en heb sinds het filmen nog wel wat meer dingen gekocht) :)
   Liefs,

   Delete
 11. Wat een toffe haul! Je items van de F21 zijn zo leuk. Je hebt echt geluk dat je zo eventjes uit school langs kan gaan haha, ik woon in Brabant dus dat is wat moeilijker. Hele leuke video! :)

  ReplyDelete
 12. De grid print jurk is LIEFDE! <3 Jij komt inderdaad veel bij de AA haha wauw had ik het geld maar daarvoor

  ReplyDelete
 13. Wat een superleuke video was dit om te kijken :). Prachtige aankopen! En je stem klinkt juist heel mooi en fijn om naar te luisteren. Maar je stem op video klinkt altijd anders voor jezelf ;).

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio