Friday, February 28

A DAY IN AMSTERDAM

Friday, February 28
Woensdag ging ik met Robin van HeyYoulittleDragonfly in Amsterdam shoppen en even bijkletsen. We gingen naar Things I Like Things I love (waar ik mijn telefoon verloor waarschijnlijk) en naar Hôtel Droog. Er zijn alleen foto's van Hôtel Droog, het is een design winkel en een café Het heet 'Hôtel' omdat er helemaal bovenin één kamertje is waar je kan slapen. Zeker even de moeite waard om door de winkel heen te lopen!

Enjoy the pictures!

Thursday, February 27

OUTFIT | SWEET AMSTERDAM

Thursday, February 27
Vandaag ging ik met een vriendin de stad in. Het was heel erg gezellig en ik heb een GEWELDIGE trui gekocht. Er was alleen een klein dingetje. Mijn Iphone is gestolen/kwijt geraakt. Na een verdrietig momentje thuis probeer ik de betere punten ervan in te zien. Geen tijd verspillen aan onnodige filmpjes en instagram en twitter en snapchat. Gewoon meer met vriendinnen afspreken en eindelijk mijn huiswerk maken nu is het nog vakantie. Ik baal nog steeds (ik wil echt whatsapp!) en hoop toch op een wonder. Ik hoop het.


Wednesday, February 26

LOMOGRAPHY

Wednesday, February 26
Lomography, ooit van gehoord? Waar denk je aan bij het woord 'Lomography'? Ik had tot een paar maanden geleden geen idee wat Lomography inhield. Ik was wel zover gekomen dat het iets van 'Photography' was, maar verder... Dus, wat is Lomography nou eigenlijk? Lomography is een community van mensen over de hele wereld die bezig zijn met analoge fotografie, en daar komen hele mooie foto's uit voort.

Tuesday, February 25

NEW IN: MODEMUSTHAVES

Tuesday, February 25
Weet je nog dat ik vrijdag een artikel plaatste over de POP-UP STORE van Modemusthaves? Nu ben ik vrijdag avond nog even gegaan. (Zaterdag met mijn vriendin ging niet door) Elke dag waren er grote rijen en op het moment dat ik kwam (half uur voor sluitingstijd) waren er wel mensen maar geen rijen gelukkig. Ik heb hele leuke dingen gekocht en die deel ik vandaag met jou!

Monday, February 24

TIP: HEMA ROTATING STAMP

Monday, February 24
Vandaag heb ik een tipje voor jullie. Namelijk een roterende stempel van de Hema! Ik hou altijd van die leuke hebbedingetjes en de Hema heeft nu weer hele leuke. Je kent het vast wel. Je gaat naar de Hema voor dat ene leuke ding dat je ergens had gezien en uiteindelijk kom je thuis met veeeeel meer dan gepland. Ehh, ik ging naar de Hema voor die 'bekende' nieuwe weekplanner en ik kwam thuis met: ietsje meer.

Sunday, February 23

VERJAARDAG

Sunday, February 23
Al weer  ruim 2 weken geleden (maandag 10 februari) ben ik 15 jaar geworden. Vandaag deel ik mijn cadeau's met jou! Ik heb, al zeg ik het zelf, best veel gekregen en ik ben hier dan ook erg blij mee! Ik heb geschreven waar alles vandaan komt voor zover ik het weet. (De cadeautjes staan niet op volgorde van leukheid en zijn alleen de cadeau's die ik van vriendinnen heb gekregen) Verder geef ik je ook nog wat sfeerimpressie's van mijn verjaardag.

Saturday, February 22

FOTO'S AMSTERDAM

Saturday, February 22

Een tijdje geleden moest ik voor het vak Film voor school foto's van Amsterdam maken. Daar ging ik dan, gewapend met mijn Nikon moest alles eraan geloven, of je nu wilde of niet iedereen kwam op de foto. Ik voelde me een heuse toerist en elke Amsterdammer irriteerde zich aan mij omdat ik plotseling weer een foto ging maken.


Friday, February 21

POP-UP MODEMUSTHAVES

Friday, February 21Hoihoi,
Ik wilde even met iets met jullie delen, namelijk dat de webshop Modemusthaves vandaag, zaterdag (morgen dus) en zondag een POP-UP store heeft in Amsterdam!


Wednesday, February 19

FIRST TIME BLOGGING

Wednesday, February 19

Hoihoi,

Ik weet eigenlijk niet hoe ik dit zou moeten beginnen. Standaardriedeltjes zoals 'Hoi, wat leuk dat je op mijn blog komt...' of  'Dit is mijn eerste blog' ik heb het standaardriedeltje al gebruikt komen te vaak voor. Maar hier is dan mijn eerste artikel op mijn blog!
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio