Saturday, May 31

OUTFIT | PLAID AROUND THE WAIST

Saturday, May 31
Op de bloggersmeeting had ik natuurlijk ook iets aan (wat een intro). Vandaag show ik jullie die outfit! Ik heb mijn nieuwe sandaaltjes aan en wauw, wat zijn ze prachtig!

Thursday, May 29

DIARY 29 MEI

Thursday, May 29
Het is alweer 11 uur s'avonds en ik kan terugkijken op een hele leuke dag! Ik had vandaag namelijk een bloggersmeeting met een heleboel bloggers en we hebben het heel gezellig gehad. Benieuwd naar deze korte diary?

Tuesday, May 27

OUTFIT | CASUAL & CHIC

Tuesday, May 27
Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie van afgelopen zondag! Het was nog lekker weer (Waar ben je zon, kom terug!) en daar maakte ik natuurlijk gebruik van!

Sunday, May 25

SOMETIMES I PRETEND TO BE NORMAL...

Sunday, May 25

SOMETIMES I PRETEND TO BE NORMAL,
BUT IT GET'S BORING.
SO I GO BACK TO BEING ME.

Een mooie quote, die me precies bij het punt brengt dat ik dit maar even ga delen. Mijn blog is mijn baby, mijn kleine sprankeltje en lichtpuntje in de wereld, iets waar ik trots op ben. Althans, een deel van mij is trots. Maar mijn andere deel is... tja, er is niet een woord dat het goed omschrijft.

Friday, May 23

EEN ODE AAN DE ROKJES.

Friday, May 23
Rokjes. Ze zijn leuk, niet zo doorsnee en je kan ze goed combineren. Meisjesachtig, maar wat meer grunge vind ik ook wel leuk. Ze zijn zo flowy en leuk, oke, ik geef toe. Ze kunnen je ook een Marilyn Monroe situatie plaatsen maar over het algemeen zijn ze geweldig. Hier mijn collectie!

Wednesday, May 21

SOME BEAUTIFUL DAY IN PHOTOGRAPHY

Wednesday, May 21
Amsterdam door de ogen van mijn vriendin Laura, met mijn camera maakte ze overal prachtige foto's van. Ze waren zo mooi dat ze wel een plekje op mijn kleine stukje internet verdienden. Dit geeft een beetje de sfeer rondom mijn huis weer, en de sfeer in Amsterdam, en ik vond het leuk om jullie even een klein inzichtje te geven over hoe mijn uitzicht en leven eruit ziet!

Monday, May 19

DIARY 18 MEI

Monday, May 19
Hi allemaal! Ik vond het leuk een keertje een Diary te schrijven, is een keer wat anders. Wat kan ik toch genieten van het mooie weer, het is gewoon praktisch zomer. Gister had ik een leuke dag, (hoe kan dat ook anders met die 23 graden) ik begon met hardlopen en ging sinds een paar maanden weer naar de Bagels and Beans...

Saturday, May 17

OUTFIT | LIVING IN A DREAM OF STRAWBERRIES

Saturday, May 17
Gister voelde zo onwerkelijk, het was heel lekker weer (blote benen weer) en het was vrijdag. HET IS WEEKEND! Ik ben zo ongelofelijk blij, het weekend had ik echt even nodig. Ik trok mijn maxi-skirt aan, en wandelde samen met Laura door de stad.

Thursday, May 15

1 MAXISKIRT 3 OUTFITS

Thursday, May 15
Toen ik deze titel schreef, maakte ik er 3 Maxiskirts 1 Outfit van. Is dat een teken dat ik misschien meer maxiskirts nodig heb (lees: wil), of wilde ik op dat moment gewoon 3 maxiskirts in een outfit dragen? Maar hoe kan je dat eigenlijk doen?

Tuesday, May 13

#3 FIVE FAVOURITE KEYS

Tuesday, May 13
Vandaag al weer de derde Five Favourite Keys, de afgelopen weken heb ik weer nieuwe favorieten erbij gekregen en die wil ik graag met jullie delen!

Sunday, May 11

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE #2

Sunday, May 11
Omdat nog al veel mensen dit artikel van een paar weken geleden leuk vonden (ik vond het zelf ook wel leuk, maar toch nog een beetje raar om echt die RAARSTE FOTO'S op internet te zetten.) heb ik er besloten een serie van te maken. (Staat onder het kopje personal, als ''specials'') Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op... Enjoy! (De engste van allemaal komt na de 'break'!)

Friday, May 9

SOME QUOTES

Friday, May 9
Even een klein artikeltje vandaag met wat quotes! (de quotes en foto's wijzen zichzelf, en let maar niet op mijn gekke gedoe) *Iedereen gaat opletten*
Ik vond het tijd voor een nieuw kapsel. Is het wat denk je?

Wednesday, May 7

OUTFIT | LET'S GO TO THE BEACH

Wednesday, May 7
Vandaag weer een nieuwe outfit voor jullie! We gingen maandag (de laatste dag van de vakantie....) naar Bakkum, naar vrienden en natuurlijk moest ik ook nog even outfit foto's maken op het strand. Het was ontzettend mooi weer, maar ik heb mijn panty toch maar aangehouden omdat het uiteindelijk afkoelde. Perfect voor een leuke crop-top met korte mouwtjes en een leuk rokje. Ook nog even een kleine eervolle vermelding naar jullie. En een bericht je voor mijn ouders, haha. En wil je weten hoe mijn eerste schooldag ging? Klik dan snel verder!


Monday, May 5

MY HOLIDAY IN PICTURES

Monday, May 5
Wat? Je vakantie in foto's? Nee toch? IS DE VAKANTIE ALWEER VOORBIJ? Ja. Ik ben dan ook verdrietig. Na twee weken luieren, bloggen, shoppen en afspreken (gister opeens veel inspiratie gekregen) is de vakantie toch echt aan zijn einde gekomen. Hier een klein overzichtje (wat foto momenten) uit mijn vakantie!

Saturday, May 3

FRENCH WARDROBE SYSTEM (CHALLENGE?)

Saturday, May 3
Koop jij ook altijd veel te veel, of dingen die je totaal niet nodig hebt? Ik wel tenminste, en dat heb je vast wel gemerkt de afgelopen twee weken. De 'New in' posts waren niet meer te stoppen. Dus vond ik op internet een heel leuk concept tegen. (en kwam ik daarna allemaal leuke blogs tegen) Het heet 'French wardrobe system' omdat Franse meisjes/vrouwen altijd perfecte basics hebben en er bekend om staan dat ze er goed uitzien terwijl ze maar weinig per maand kopen. Wil je meer weten? Klik dan op lees meer.

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio