Monday, June 30

DIY: TRAVEL JOURNAL

Monday, June 30
En zie hier: Mijn allereerste DIY! (Naomi, na 4 maanden nog steeds geen beloofde DIY geplaatst?)
Vakantie's, leuke vakantie's zijn om te onthouden, om na jaren nog eens her te beleven, om alle prulletjes, stickertjes te zien, en elke dag te lezen en zo eigenlijk weer op vakantie zijn. Dat kan allemaal met een leuke en (gevulde) travel journal! Ik heb het natuurlijk ook gedaan (mijn reis naar Thailand!) en laat hier jullie alle tips & tricks zien!

Saturday, June 28

HTML & CSS TIPS #2

Saturday, June 28
Omdat het artikel van gister zo'n groot succes was, dacht ik: Laat ik er gelijk een artikel bovenop gooien, dan hebben jullie nog wat te doen dit weekend. Dus vandaag heb ik weer een aantal HTML tips voor jullie. Kijk je mee?

Friday, June 27

HTML & CSS #1

Friday, June 27
Hoihoi! Jullie (blogger bloggende mensen) kennen het vast wel, je hebt een blog via blogger, maar blogger heeft speciale 'nutteloze functies' geïnstalleerd waar je niet zo makkelijk van af komt. Hier wat kleine tips om je blog niet meer of minder op een blogger blog te laten lijken!

Tuesday, June 24

THROWBACK THAILAND

Tuesday, June 24
''Al that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost''
Thailand was mijn lichtpuntje in de afgelopen jaren. Het was iets wat we al heel erg lang wilde doen. Mijn/onze familie weer eens bezoeken. Mijn land van herkomst weer eens zien. Gewoon weer genieten van het leven daar.

 Het is alweer bijna een jaar geleden (op 10 juli om precies te zijn) dat ik naar Thailand ging. Het was een prachtige ervaring, ik heb miljoenen foto's met mijn toen nét nieuwe camera gemaakt en ik wil een aantal hiervan met jullie delen!

Sunday, June 22

DIARY 22 JUNI /PLAYING A DUET WITH MY SISTER

Sunday, June 22
Vandaag was een leuk maar druk dagje! Ik speelde samen met mijn zusje een quatremain in de kleine zaal van het Concertgebouw! Het was natuurlijk heeel erg spannend. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Friday, June 20

SOME PHOTO'S OF THE LAST FEW MONTHS

Friday, June 20
Afgelopen paar weken heb ik wat kleine foto's gemaakt/gekregen die ik even met jullie wilde delen! Het is een soort update, foto's die ik leuk vind en waarbij ik iets kan vertellen, verder zijn het er niet zoveel. Leuk hé, zo'n foto van een bel! Het geeft echt zo'n vakantie gevoel.

Wednesday, June 18

MY NEW LOVE (TIP!) AND FAVOURITE NECKLACES

Wednesday, June 18
Hoi Allemaal! Vandaag heb ik weer een leuke tip voor jullie én laat ik jullie mijn favoriete kettingen zien.

Monday, June 16

OUTFIT | WALKING IN MY LACE DRESS, WITH MY RUFFLE SOCKS AND FLOPPY HAT

Monday, June 16
 Een geweldige nieuwe hoed, mijn nieuwe jurkje (die ik al een tijdje heb, maar nog niet heb laten zien) + mooi weer = een dreamy outfit.

Saturday, June 14

#4 FIVE FAVOURITE KEYS

Saturday, June 14
Het is alweer een maand geleden dat ik mijn Five Favourite Keys postte. (En alweer de vierde!) Ik heb weer hele leuke favourites voor jullie! Een daarvan is mijn geweldige, nieuwe, perfecte, leuke, mooie, prachtige, fantastische, fabelachtige, schitterende, formidable, magnifieke, wondermooie, donkergrijze, denim short. Zegt dat genoeg?

Thursday, June 12

SPAM JE BLOG

Thursday, June 12
Het enige wat mijn blog nog niet had was een 'Spam je blog' plek, waar jullie toch eindelijk jullie harten konden luchten en een plekje konden creeëren waar mensen je kunnen vinden.

Tuesday, June 10

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE #3

Tuesday, June 10
Bereid je vandaag maar voor op VEEEEL foto's. Ik kon niet kiezen. (Wat heel heel erg is aangezien dat betekend dat ik dus heel veel mislukte/rare/gekke/naomi foto's heb) Heb een aantal heel heel erge foto's er maar niet in gedaan. Die wil je gewoon niet eens zien. Deze foto die je ziet is best gewoon vergeleken met de anderen. (Bereid je dus maar voor) Enjoy!

Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op...

Sunday, June 8

OUTFIT | COLOR & COLOUR

Sunday, June 8
Bereid je in deze outfit maar voor op een hoop kleurtjes. En nee, er zit geen typefout in de titel. 'Kleur' kan je gewoon op twee manieren schrijven, in het Amerikaans en Engels. Afgelopen vrijdag was het prachtig weer. Afgezien van het scheikunde proefwerk had ik een hele leuke dag! Ik had bijna geen les (van elke leraar mochten we gewoon in de zon liggen leren voor scheikunde) en na het scheikundeproefwerk kwamen onze exameners (als je het artikel van vrijdag hebt gelezen...) met een eindexamenstunt! Het was een verrassing (ik wist het wel al) maar het komt er op neer dat het een colorrun was zonder 'run' maar met ijsjes en muziek. Een MusicColorIcecream.

Friday, June 6

I HEART IT #2

Friday, June 6
Hoi allemaal! Vandaag weer een dosis inspiratie voor jullie met hele leuke zomerse foto's! Niet alleen ik, maar ook jullie hebben dat vast wel nodig met die laatste weken school. (Exameners (laten we jullie voor het gemak maar even zo noemen), we weten nu wel van die drie maanden vakantie...

Wednesday, June 4

MY FAVOURITE EARRINGS

Wednesday, June 4
Oorbellen, ik draag ze niet zo vaak. Als ik ze draag voornamelijk knopjes. Vroeger heb ik ook in zo'n 'Alle oorbellen met iets gekleurd, eten, snoepjes, bloemetjes, en diertjes koop ik' fase gezeten dus ik heb een grote verzameling. Ik gooi ze niet weg, ze zijn nog steeds leuk. Maar hier zijn mijn favoriete oorbellen van nu!

Monday, June 2

LIEBSTER AWARD | FLOWER POWER PARTY/OUTFIT

Monday, June 2
De afgelopen weken/maanden ben ik een paar keer genomineerd voor de liebsteraward. Door Leneth en Tessa. Ik heb het een beetje uitgesteld, maar vond het nu toch tijd om het op mijn blog te doen! Verder had ik afgelopen woensdagavond een schoolfeest, met het thema flowerpower (the 70's), benieuwd naar mijn outfit?


© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio