Wednesday, July 30

OUTFIT | SHORT HAIR, DON'T CARE

Wednesday, July 30
I DID IT!
Je ziet het vast wel aan de titel (uhm, uhm), maar I CUT MY HAIR! Dit was iets wat ik al een hele lange tijd wilde doen, maar gewoon niet durfde. Ik durfde het niet ja. 'Je haar groeit toch weer aan, Naomi' - 'Ik weet zeker dat het hartstikke leuk gaat staan' - 'Nee, je komt er niet uit te zien als een verknipte koe, echt niet' - 'Doe het gewoon!'
Dus ik deed het. En dit is het resultaat. Blij?
JA!Monday, July 28

BUT FIRST LET ME TAKE A SELFIE #4

Monday, July 28
Lang geleden dat deze post online kwam op mijn blog. Het moest er toch wel van komen. Ware het niet dat mijn (uhh, onze) laptop niet meewerkte door kapot te gaan. Maar gelukkig heb ik sinds gister alle foto's weer (ik was er enorm gestrest over) Enjoy!
Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op...

Saturday, July 26

NEW IN | LACE & BORDEAUX STRIPES

Saturday, July 26
T-Shirt/Dress Brandy & Melville | See through lace sweater Pull & Bear

Ik heb wat dingen gekocht. Meer dan deze twee beauty's, waar ik zo ontzettend blij mee ben. Maar ik twijfel. Een zwarte croptop van de H&M die heel erg lijkt (heeft alleen dunne bandjes, en de andere dikke) op eentje die ik al heb (ook van de H&M), maar o zo leuk is. Een superzacht en fijn basic donkergrijs v-hals shirt van de Zara, maar er liggen al zoveel donkergrijze shirts in mijn kast. Maar geen losse v-hals. En ook geen zachte. En om ze allebei nu te houden.... Dat zijn mijn first world problems.

Maar nu over naar deze twee beauty's. Ik wilde al een half jaar zo'n perfect zacht t-shirt van de Brandy (Nee, die had ik nog niet, haha) maar kocht hem steeds maar niet. Totdat ik een 'Brandy pauze' inlaste. En nu, een half jaartje later, zijn die shirtjes zo populair geworden bij mij op school, bij de bloggers, je ziet ze overal. En toen wilde ik hem niet meer, althans mijn drang om er een te hebben werd minder. Toevallig wilde ik ook al heel lang een t-shirtjurk. Toen ik dit lange t-shirt zag bij de Brandy, wist ik dat ik hem wilde. In alle kleurtjes. Helaas is mijn portemonnee heel erg streng en stond hij het niet toe dat ik er meerdere kocht, dus moest ik kiezen. En deze perfecte met bordeaux!! streepjes is hem geworden, ik kan niet wachten tot ik er een outfit mee plaats (ik heb er echt al 1000 in mijn hoofd, haha)

Verder ging ik even langs de Pull & Bear, met de verwachting niks te kopen toen ik op deze croptop stuitte. Het is een sweater van kant, cropped en see through, dus een zwarte croptop is voor mij een must.(toevallig...) Hiermee heb ik ook nog 1000 outfits in mijn hoofd. Over 1000 gesproken., ik heb bijna 1000 reacties op mijn blog, 30.000 pageviews en bijna 100 berichten. Dat zijn nog eens getallen! Ik had nooit gedacht dat ik ze ooit zou bereiken (het lijkt voor velen van jullie misschien weinig, maar ik vind het heel veel.)

(En ja, mijn Brandy pauze heb ik gebroken, maar ik zal proberen niet teveel te kopen nu, haha)

THANK YOU!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En wat zou ik doen, de andere dingen houden of niet? (Hou in je achterhoofd dat ik wel heel erg moet sparen...)
Liefs,
Naomi

Thursday, July 24

outfit & diary: zonnige dag in Amsterdam

Thursday, July 24
Het was vandaag weer zo'n zonnige dag met prachtig weer, en vandaag had ik afgesproken met Tessa, een andere blogster in Amsterdam om leuke dingen te doen (shoppen, outfit foto's en kletsen). Bereid je maar voor op een lange diary, lekker eten, outfits en de stilte.

Tuesday, July 22

OUTFIT| MY (HIGHWAISTED) BOYFRIENDJEANS

Tuesday, July 22
Heeey! Ik heb weer een outfit voor jullie, yaaay! Ik moest en zou nog een outfit plaatsen met mijn nieuwe jeans (die highwaisted zijn en een beetje op bfjeans lijken, ookal zijn boyfriendjeans eigenlijk low-waist - maar ik vind ze zo leuk!) , en wat vond ik het jammer dat ik het nog steeds niet gedaan had. Maar hier is hij dan!

Monday, July 21

HTML & CSS TIPS #3

Monday, July 21

Vandaag heb ik weer wat HTML tips voor jullie! Dit zijn mijn meest bekeken berichten ooit. Ik las dat jullie hier ontzettend veel uithaalden, dat het veel hielp, dus ik wilde er nog eentje plaatsen! (Het zijn weer wat basics)

Friday, July 18

#5 FIVE FAVOURITE KEYS

Friday, July 18

Hey Allemaal! Het is alweer een maandje geleden (eehh veel meer) dat ik een FIVE FAVOURITE KEYS online heb geplaatst. Dus here it is!

Wednesday, July 16

HOLIDAY MORNINGS & PERSONAL UPDATE

Wednesday, July 16
Hi Girls! Het is vakantie, yaaaaay! Daar wordt ik zo ontzettend blij van. (Alsof jullie dat nog niet genoeg wisten)  Een personal update vandaag. Q&A's, mijn hele emotionele 'serieuze' artikel van een tijdje geleden, mijn vaste kletspraatjes die voorbij komen (en eigenlijk veel langer zijn dan ik ze wil hebben) maar er is nooit echt een 'Personal Update' online gekomen. So here it is! (Ga er lekker voor zitten met een kopje thee en wat koekjes erbij, want ik heb me niet bepaald ingehouden, en als het goed is ken je mijn kletskwaliteiten wel)

Monday, July 14

OUTFIT | I'M ADDICTED TO YOU

Monday, July 14

Naomi, plaats toch eens meer outfits. *Twee outfits achter elkaar*. Naomi, zorg dat je voortaan weer gewoon een post om 7 uur plaatst  *Rond zes uur komt deze post online*. 'Welkom bij Naomi's nieuwe verslaving, GIF'jes!' reageerde Sara op de afgelopen post. En dat is ook een beetje zo, GIF'jes mag achter in de rij van Brandy Melville, Bagels and Beans, ijsjes eten en mijn shortje van de American Apparel gaan staan, maar moet nog wel even wachten want er zullen nog wel wat verslavingen gaan voordringen. Vandaag even geen GIF'jes meer. *Wat een intro*

Saturday, July 12

OUTFIT | MINT ICECREAM

Saturday, July 12
Hi Girls! (Ik vermoed dat jullie meisjes zijn) Vandaag  heb ik weer, na heel erg lang (bijna weer een maand, ik voel me zo schuldig...) een outfit voor jullie. Het was heel erg mooi weer dus ik haalde gelijk een ijsje ;) Enjoy!
Hmmmmm...

Thursday, July 10

SUMMER BUCKETLIST #1

Thursday, July 10
Hoi allemaal! Hoe is jullie vakantie? (Of 'bijna' vakantie?) Natuurlijk heb ik ook weer plannen voor mijn gemaakt voor de komende weken. Een paar ervan zijn best voor de hand liggend, natuurlijk afspreken, bloggen en lekker uitrusten ( of te wel netflixen), maar welke dingen staan er nog meer op mijn bucketlist?
Jaja, ik stop toch niet met die gif'jes, ik vind ze leuk! 

Tuesday, July 8

LIFESTYLE | SUMMERY DRINKS & FRUIT

Tuesday, July 8
Zomer. Het seizoen van de zon, warmte, strand en vakantie. En niet te vergeten, eten. Lekkere drankjes en fruit, altijd fijn. Nu ben ik zo'n persoon die echt vergeet te drinken totdat ik heel erg dorst heb, veel te slecht natuurlijk en daar wil ik iets aan veranderen. Lekkere drankjes en fruit moeten me daarbij helpen! Hier wat inspiratie, mijn favorieten en een receptje ;)
Foto's van we heart it.

Sunday, July 6

QUESTION & ANSWER #1

Sunday, July 6
Blij dat ik was met alle leuke vragen die ik gistermiddag kreeg! Ik heb ze allemaal (ja echt, ALLEMAAL) voor jullie beantwoordt. (Sommige vragen waren dubbel, ik heb natuurlijk niet twee keer dezelfde vraag beantwoord.


Saturday, July 5

QUESTION & ANSWER

Saturday, July 5
Hoihoi allemaal! Het leek me leuk als jullie nog dingen over mij willen weten, of gewoon andere dingen willen weten dat jullie een moment hadden om vragen te stellen! (Stiekem ben ik een beetje bang dat ik maar 5 vraagjes krijg maar ik wilde het toch even proberen, anders komt er (wat later in de middag) nog een ander artikel online). Het artikel komt morgen online, dus barst maar los! Misschien komt het wel in de middag online zodat jullie nog wat vragen kunnen stellen in de ochtend, haha. Ik vind dit zo tof en leuk om te doen!

BARST MAAR LOS! (Het mogen ook onbenullige niet nuttige vragen zijn hoor ;))

Liefs,
Naomi

Friday, July 4

NEW IN | I DID QUITE SOME SHOPPING LATELY.

Friday, July 4
Oke. Ik zal het toegeven. Die challenge (zie hier) die ik wilde doen is me niet echt gelukt. Ik begon veel eerder, maar ik merkte dat het gewoon niks voor mij is. Mijn laatste 'New in' artikel was een tijdje geleden (2 maanden om precies te zijn) en ik zeg niet dat ik niks heb gekocht toen, maar ook zeker niet veel. De afgelopen week heb ik wel weer wat dingen aan mijn kledingkast kunnen toevoegen. Alles is zo pretty. (Zo van, 'lang niet geshopt', laat ik weer wat kopen maar niet te veel. En er is saalllee. Zie je dat woord? SALE! Dat werkt niet bepaald in je voordeel) Maaar, mijn perfecte boyfriendjeans heb ik dan toch EINDELIJK gevonden! Blij dat ik ben! (Als je dat nog niet merkte..)
Vraag me niet naar deze GIF, ik hou van GIF's... (zoals dit mislukte experiment) en zal er zo snel mogelijk mee ophouden.

Wednesday, July 2

SOME GIF'S

Wednesday, July 2
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vandaag ben ik weer wat later met een artikel. Hierboven een voorproefje van mijn shoplog die eraan komt, want ik heb geweldige leuke dingen gekocht.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio