Friday, August 29

10 FACTS ABOUT ME

Friday, August 29
Hoewel ik echt ontzettend veel over mezelf vertel, weten jullie nog lang niet alles van me. En dat is ook niet de bedoeling, helemaal niet, maar ik vind het wel leuk om wat dingen jullie te laten weten :)

Thursday, August 28

OUTFIT | DARK MOOD

Thursday, August 28
Heaven heeft naar me geluisterd, want wat was het mooi weer gisteren! Mijn programma was netflix, school, gym, tussenuur, school, een minimeeting met Sara en huiswerk. That's life.

Monday, August 25

NEW IN | VINTAGE BLACK PURSE

Monday, August 25
Remember dat ik vertelde over mijn schoenentik? Als ik het niet had verteld, sorry. Op dit moment staan er namelijk 1273927163 schoenen op mijn wishlist, en ik begin tassen ook wel mooi te vinden. Dus heb ik afgelopen vrijdag deze vintage classy handtas gekocht. Benieuwd?

Saturday, August 23

OUTFIT | RAINBOOTS & DUNGAREES

Saturday, August 23
Wow, allereerst, waar is de zomer gebleven? Als je naar deze foto's kijkt zie je alle gele blaadjes al tussen de groene hangen, mensen met regenjassen aan, want ja, het heeft de afgelopen dagen veel geregend hier in Amsterdam, en zelfs in ons hele kikkerlandje! Ik heb er zin in hoor, de herfst (warme chocomel, cosy sundays, grote truien, al die leuke dingen in de winkels... Nee Naomi, je bent aan het sparen!), maar hey aarde, het is pas augustus!

Thursday, August 21

POLAROIDS & LITTLE BACK TO SCHOOL DIY'S

Thursday, August 21
Waarschijnlijk ben je de afgelopen tijd gebombardeerd met 'Back to school DIY'S', is misschien je vakantie al begonnen en heb je helemaal geen zin meer in die DIY's, maar ik wilde toch even mijn schoolspullen delen, misschien krijg je nog wat inspiratie, ik weet het niet ;) Verder heb ik een hele poos geleden foto's besteld bij de HEMA, die ik dan nu eindelijk laat zien en op mijn blog zet ;)

Tuesday, August 19

EN WE ZIJN WEER EEN HALF JAAR VERDER

Tuesday, August 19
Met onder andere lachen, veel chocolade eten, nog meer lachen (ook voor de foto's), veel smoothies drinken, en vooral heel erg blij zijn. Dat heb ik de afgelopen maanden ervaren tijdens het schrijven en het fotograferen voor mijn blog. Een half jaar vind ik een lange tijd. 6 maanden, 182,5 dagen, 4.380 uren en 262.800 minuten om precies te zijn. Ik kijk al uit naar mijn '1 jaar anniversary'. Hoe staat het trouwens met mijn summer bucketlist?
Voor de leukheid krijgen jullie deze o zo charmante foto te zien ;)

Sunday, August 17

de vakantie is voorbij..

Sunday, August 17
De vakantie was vrijdag officieel over voor mij, al had ik nog wel dit weekend, en volgende week wordt het ook niet echt speciaal. Ik heb tenminste nog geen les, alhoewel ik woensdag wel op school moet zijn. Vrijdag ben ik teruggekomen uit Zeeland, waar ik samen met 5 vriendinnen en een vriend in een huisje was. Hier wat (ehh, heel veel) foto's en een kleine diary!

Tuesday, August 12

TUMBLR

Tuesday, August 12
De laatste keer dat ik op Tumblr zat was, ehh vandaag. Nee ik bedoel, voordat ik opnieuw met tumblr begon had ik er eentje, zo'n 3 jaar geleden. De naam weet ik niet eens meer, maar wat ik wel weet is dat hij er waarschijnlijk vreselijk uit zag. Maar ik ben opnieuw begonnen, en je kan wel zeggen dat het een verslaving is.

Sunday, August 10

OUTFIT | BLACK & WHITE

Sunday, August 10
Afgelopen week heb ik een geweldige vondst gedaan bij de kringloopwinkel en ik heb de laatste tijd iets met outfits posten. Het is zo leuk om ze samen te stellen, (ik draag ze ook echt), wat foto's te maken met mijn moeder en ze dan online te zetten. Het geeft zo'n fijn gevoel, ik vind het echt leuker. Maar nu even over mijn outfit, en mijn geweldige supergoedkope nieuwe leuke vondst natuurlijk. Hier is hij dan ;)

Tuesday, August 5

OUTFIT | BEACHY WEATHER

Tuesday, August 5
It's je surfchick. Grapje. Vandaag ging ik naar het strand! We gingen met het hele gezin (vader, moeder, broertje, zusje, broertje en ik) lekker picknicken en zwemmen en zonnen (ja hoor, ik ben voor de tweede keer ooit verbrand, en niet zo'n beetje ook) en het was super gezellig! Ik laat ook nog even mijn zusje zien (duhh, het waren gewoon prachtige foto's die ik van haar had gemaakt, al zeg ik het zelf, dus ik moest ze wel laten zien ;))

Sunday, August 3

OUTFIT | LACE SKIRT

Sunday, August 3
Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie, en een diary (uhm, Bagels and beans, uhm eentonig) en gewoon een kletspraatje (vakantie update) Enjoy!
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio