Tuesday, September 30

LITTLE PHOTOSHOOT

Tuesday, September 30
Hoi! Daar ben ik weer, terug van weggeweest, en met een hele leuke post! Ik was vandaag omdat ik niet zo lekker was niet naar school, en ben toen ook nog even naar de camerawinkel gegaan voor advies over de lens die ik moest kopen. Er werd me toen ook vertelt dat een bepaalde analoge lens ook wel op mijn camera zou kunnen passen. Mijn hoofd was bezig terug te denken naar waar ik dat eerder had gehoord. Ik racede terug naar mijn huis, en jawel hoor. Daar ver in de kast van mijn ouders vond ik iets heel erg leuks.

Wednesday, September 24

WAT JE DE KOMENDE TIJD OP MIJN BLOG KAN VERWACHTEN

Wednesday, September 24
Wat je de komende tijd op mijn blog kan verwachten. Ookal heb ik het hier 24/7 over, even een algemeen artikeltje met wat nieuwe mededelingen!

Tuesday, September 23

WHY I LOVE BLOGGING

Tuesday, September 23
Zoals een gewone dag begon ik de dag met mijn blog checken. En toen zag ik dat getal. 50.000 pageviews. Are you kidding? Ik kan me nog tot op de dag van vandaag herinneren dat ik begon en al blij was met 5 pageviews op een dag. Dus vandaag wat redenen waarom ik van bloggen hou, enjoy!

Saturday, September 20

HTML TIPS #4

Saturday, September 20
Html tips zijn de laatste tijd weer veel gevraagd, en de vorige is inmiddels alweer twee maanden geleden. Ik vind het ook altijd heel leuk om jullie nieuwe dingen te leren! Dit keer laat ik jullie weer een paar dingen zien, het zijn best wel basic dingen, maar misschien wist je ze nog niet! Ook heb ik twee belangrijke vragen vandaag.

Thursday, September 18

OUTFIT | FOUND MY FJALLRAVEN

Thursday, September 18
Ik hou van de Fjalraven rugzakjes, de afgelopen tijd heb ik mijn blauwe dan ook veel gedragen. Maar we hadden ook een zwarte mini thuis (en nog een grote blauwe, haha) , die ook weer even weg was. Maar hij is er weer, en ik vind hem toch wel heeel wat leuker dan de blauwe. Benieuwd?

Tuesday, September 16

OUTFIT | NEW COAT

Tuesday, September 16
Deze hadden jullie nog van me tegoed, die outfit met mijn nieuwe jas. Gister was ik naar NFFS (Nationaal FilmFestival voor Scholieren) in Lelystad waar ik even snel wat outfit foto's heb laten schieten. (Lees; de hele dag heb gezeurd of iemand de foto's kon maken, oeps). Enjoy!

Sunday, September 14

PHOTOS I REBLOGD ON TUMBLR- AUTUMN

Sunday, September 14
Het wordt herfst, binnenkort dan. En wat vind ik het geweldig! Hoewel ik eigenlijk een artikel wilde posten over wat ik allemaal zo geweldig vind van de herfst, maar ik dat al op heel erg veel blogs zag komen, dacht ik; 'Plaatjes (noem het maar Gif'jes) zijn soms beter dan woorden, toch?'

Wednesday, September 10

VFNO (VOGUE FASHION NIGHT OUT)

Wednesday, September 10
Die ene avond die ik altijd weer vergeet, en last minute bedenk dat ik er heen wil. (Al was dit de eerste keer dat ik ook daadwerkelijk gegaan ben) Vogue Fashion Night Out, en wat is het toch leuk! Een diary met veel foto's en wat leuke mini verhaaltjes/weetjes/gebeurtenissen.

Monday, September 8

#6 FIVE FAVOURITE KEYS

Monday, September 8
Weer een 'Favourites' artikel. De afgelopen tijd heb ik heel wat favorieten erbij gekregen. Een deel is al een keer online gekomen op mijn blog, een ander deel niet. En dat zijn ook mijn nieuwste favorieten! 

Sunday, September 7

DIARY & UPDATE | NEW FOOD FAIR (AMSTERDAM)

Sunday, September 7
'Wow, waar is Naomi gebleven? Waarom had ze niks gepost afgelopen donderdag?' dachten jullie, althans dat hoop ik ;). Ik heb weer een dagje bloggen overgeslagen, weer een week school overleeft, en heb nog heel wat andere dingen gedaan. Vandaag was in Amsterdam op een van de leukste straten in Nederland (was een paar jaar geleden zo benoemd) de 'New Food Fair', ik ben er heen geweest en heb wat foto's gemaakt! Benieuwd? Klik dan op lees meer.
(WAARSCHUWING, LEKKER ETEN INCLUDED)

Tuesday, September 2

OUTFIT | DAMSQUARE

Tuesday, September 2
Alweer een outfit voor jullie! Het was gisteren lekker weer, maar aan het einde van de dag werd het toch nog wat frisjes (stomme weersverwachting). Ik ging inderdaad na school gelijk even naar de F21 voor die ene geweldige jas, en nadat ik erheen was geweest maakte ik gelijk even outfit foto's op de Dam. En benieuwd of ik de jas heb gevonden?

Monday, September 1

OUTFIT /NEW IN | FLUFFY

Monday, September 1
Gister was weer een geweldig dagje. Ik heb dingen die ik al wilde sinds forever gekocht, en heb Vera gemeet! Ik hou echt van deze outfit, en eigenlijk zit alles wat ik heb gekocht ook in deze outfit. Als je iets koopt wat je al zo lang wilt dan heb je zo'n fijn gevoel. Ik liep superblij en hieper de M.A.C winkel uit, half super blij en half teleurgesteld (meer info na de break ;)) de F21 uit en kocht eergisteren een warme, zachtste en leukste trui ever. Zo kan het schooljaar wel beginnen.

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio