Friday, October 31

HAPPINESS LIST (OKTOBER) #1

Friday, October 31
Deze maand zat vol met happinessmomentjes, die ik graag even wilde delen. Normaal sta ik er nooit echt bij stil, maar mijn 'persoonlijke' goal deze maand was om er goed over na te denken en het met jullie te delen! Denk aan, leuke mailtjes, herfstmomentjes, en nog veel meer! Enjoy!
Een paar Londen Memories.

Wednesday, October 29

OUTFIT | EEN BEROEMD BANKJE & EEN VINTAGE SWEATERDRESS

Wednesday, October 29
De afgelopen weken heb ik hard geprobeerd om mijn herfst (en winter!) garderobe aan te vullen met fijne kleding. En niet van die dingen die ik toch nooit meer aandoe, nee, iets waar ik echt heel erg blij van word. Zoals deze sweaterdress, het is een beauty, en oke, misschien heb ik er veel te veel voor betaalt, en misschien moet ik hem dragen met een lange mouwen shirt omdat hij anders veel te veel kriebelt, maar daar denken we even niet meer aan.

Monday, October 27

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE #5

Monday, October 27
Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op...
Het heeft even (3 maanden, foei!) geduurd, maar hij is er weer hoor. Speciaal wat lachwekkends (of vreselijks) voor deze maandagmorgen. Ik heb deze post toch wel een beetje gemist, hij hoort toch een beetje bij mijn blog. De afgelopen tijd heb ik een hele boel outfitfoto's gemaakt, en zijn er ook weer een heleboel misgegaan. En ik vertel je, dit keer zitten er erge bij, je wilt het niet weten. Of toch dan wel? (Ik bedacht me trouwens dat de titel hier heeeeelemaal niet meer bij past.)

Thursday, October 23

AUTUMN BASICS

Thursday, October 23
AUTUMN TIMES
Afgelopen week liep ik een winkel binnen, waar ik normaal nooit naar binnen ga. Raar eigenlijk, maar ik vond alles er wel leuk uitzien. En wauw, wat een mooie basics kwam ik er tegen. Ik laat jullie mijn selectie zien en wat foto's!

Tuesday, October 21

OUTFIT | YELLOW

Tuesday, October 21
Er zijn drie kleuren waar ik deze maanden heel erg van hou, genaamd bordeaux (mijn lievelingskleur), okergeel en donkergroen. En laat nou net twee van deze kleuren terugkomen in mijn outfit!

Sunday, October 19

AUTUMN PLAYLIST

Sunday, October 19
Terwijl het voor mij alweer de laatste dag van de vakantie is, is de andere helft van het land volop aan het genieten van de rust. Best raar, zou je kunnen zeggen, en ik verlang nu al weer naar die (welverdiende, haha) vakantie. Maar om een beetje half in die vakantiemood te blijven hou ik wel van wat fijne playlists, dus vandaag deel ik mijn autumn playlist!

Friday, October 17

OUTFIT | ALL ABOUT PRINTS

Friday, October 17
Me  ♥ this outfit, de beste manier om het te beschrijven. Ik hou van deze outfit, het heeft iets herfstig, iets met chique, maar tegelijkertijd zit het zo lekker. Ik ben ook superblij met de foto's, gemaakt door Tessa, waar ik maandag & dinsdag was. Benieuwd?

Wednesday, October 15

LONDEN | FOTO'S & DIARY #2

Wednesday, October 15
Ik heb deze reis ook kennisgemaakt (selfiegemaakt) met een redelijk beroemd persoon. Niet de charmanste selfie ooit, maar hij kan er mee door. Dat moment spookt eigenlijk nog steeds door mijn hoofd. Die drukte, op Leicester square, al die gillende mensen en die rode loper die daar opeens *poef* was. Verder is dit de laatste Londen Diary post!

Monday, October 13

LONDEN | FOTO'S & DIARY #1

Monday, October 13
Daar sta ik dan. Na een reis van wel 8 uur sta ik daar voor onze bus, te kijken naar dat schattige herbergje waar we de komende nacht zullen verblijven. Half slaperig probeer ik even een beetje normaal te lopen, voor zover dat lukt na zo'n lange bus & boot reis om mijn koffer uit die bus te halen. Verdomd, ik zie dat hij helemaal achterin ligt, wat betekent dat ik ten eerste ontzettend lang moet gaan wachten tot dat iedereen zijn koffer heeft gepakt, en ten tweede daarna ook nog die bus in moet kruipen om hem te pakken te krijgen. Maar hey, I don't give a shit (oeps!) want ik ga morgen naar Londen!

Saturday, October 11

OVER LONDEN, THUISKOMEN EN VAKANTIE

Saturday, October 11
Voor wie het nog niet wist, ik was afgelopen week naar Londen met school. Vandaar dat de reacties even niet gemodereerd werden (best wel fijn eigenlijk!) en ik wat afweziger was op social media. Als je mijn instagram volgt, heb je al wat foto's gezien, maar die volgen later. Ik kan al wel verklappen dat outfit foto's er niet tussen zitten, school had de reis nogal volgepland, en dat ik een beetje los (voor mijn doen dan) ben gegaan in de Primark.

Thursday, October 9

OUTFIT | LAST SUMMER DAY

Thursday, October 9
De dag waarop ik deze foto's nam (afgelopen vrijdag) was het heel erg mooi weer. Eigenlijk bijna de laatste zomerse dag. Ik droeg mijn mooie witte rokje, samen met een bijpassende twistscarf. Die je ook nog eens op verschillende manieren kan dragen ;)

Tuesday, October 7

OUTFIT | HAPPY GIRLS ARE THE PRETTIEST

Tuesday, October 7
Momenteel zit ik in Londen, ik heb dus geen idee wat jullie van deze outfit vinden (ik weet namelijk ook niet of ik wifi heb). Maar ik vind hem zelf heel leuk! Ik heb weer eens een top knot, en draag mijn mooie cashmere coltrui.

Sunday, October 5

OBSESSION: CACTI

Sunday, October 5
Misschien denk je nu wel, 'Cacti?', wat in hemelsnaam is een Cacti? Nouja, het zijn niet één, maar meerdere cactussen. Jawel hoor, ik heb een huge obsession met cactussen, in het Engels ook wel Cacti genoemd.

Friday, October 3

OUTFIT | AUTUMN IS COMING

Friday, October 3
Hey! Even een outfit van afgelopen week voor jullie. Het weer van de afgelopen dagen vind ik perfect herfstweer naar mijn mening. Niet te warm, maar ook niet heel koud. Ik kan gewoon lekker rondlopen in warme truien met een sjaal, maar wordt niet constant nat of verkouden. Een groot pluspunt, hoewel ik het ook wel leuk vind om nadat ik natgeregend ben onder een warme douche te stappen en daarna series te kijken met een grote kop thee en cosy socks.

Wednesday, October 1

OCTOBER GOALS & SEPTEMBER FAVOURITES

Wednesday, October 1
Even een klein extra berichtje, met (ja alweer) een update! September is alweer voorbij, en dat betekent dat ook de eerste maand op school (voor mij bijna twee maanden) voorbij is. Wat voelt dat gek hé! Maar goed, hier mijn oktober goals, & september favourites.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio