Saturday, November 29

LIFE STRUGGLES

Saturday, November 29

'Lerares? Mijn vriendinnen hebben mijn huiswerk opgegeten'. Een van de dingen die afgelopen week gebeurde. Geloof je het niet? Ik heb bewijs. Inclusief menselijke tandafdrukken op mijn natuurkundehuiswerk, een speekselmonster (nee oke, dat dan weer niet) en een gescheurd papiertje met mijn huiswerk erop. I'm not kidding. Omdat dit soort rare levensmomenten mij wel vaker gebeuren, bedacht ik dat het leuk was om ze even te delen! (En ja ga je gang, je hebt toestemming om me keihard uit te lachen)

Friday, November 28

HEEL VEEL ONLINE SALE!

Friday, November 28
Even een klein artikeltje tussendoor. Het is om gek van te worden, alle sales die nu momenteel bezig zijn online, omdat het in Amerika op dit moment Black Friday is. Meestal iets van 20 tot 50 procent korting en gratis verzending. De meeste duren tot deze zondag, sommigen zelfs tot maandag! Grijp je kans!

-ASOS
-BOOHOO
-MISSGUIDED
-URBAN OUTFITTERS
-NEW LOOK
-RIVER ISLAND
-ROMWE
-TOPSHOP
-BERSKHA
-H&M

Liefs,
Naomi

Sunday, November 23

EEN KLEINE ROEP OM HULP

Sunday, November 23
Ik moet iets bekennen. Een week geleden heb ik de serie How I met your Mother afgerond, en jeetje, wat een prachtige serie was het. Ik heb er enorm mee meegeleefd. en de serie heeft er vaak voor gezorgd dat mijn huiswerk niet zo goed gemaakt werd ;)

Friday, November 21

BUDGET PLUM LIPSTICK

Friday, November 21
Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, ben ik gek op mijn 'Bordeaux' lipstick van MAC. Hij is zo onwijs mooi, matte en heeft een perfecte kleur. Nu weet ik dat MAC duur kan zijn, en kwam ik een (soort van) budget versie tegen. Hij is dan misschien anders, maar niet minder mooi!

Tuesday, November 18

Q&A

Tuesday, November 18

Hey y'all! Vandaag beantwoord ik de vragen die jullie hebben gesteld op Instagram en op mijn blog. Er zitten een paar hele leuke tussen! Ik heb ook nog een kleine melding voor jullie over komende week, en mijn afwezigheid de afgelopen dagen)

Friday, November 14

OUTFIT | LEATHER JACKET

Friday, November 14
Heey! Ik heb weer een outfit voor jullie! Al weer een hele tijd geleden had ik afgesproken met Annalies, ook een blogster, en hoewel we maar een uurtje de tijd hadden was het ontzettend gezellig! We maakten natuuuuurlijk ook nog even foto's, en hier zijn ze dan! (Was het licht trouwens niet praaaaaachtig?)

Wednesday, November 12

SPAM JE BLOG, Q&A EN EEN KLEIN KLETSPRAATJE

Wednesday, November 12
Deze foto's zijn gemaakt met de superslechte camera van mijn laptop.

Hoihoi! Ik zit op dit moment in mijn 3 tussenuren in de bagels and beans. Vind ik fijn, eventjes tijd voor mezelf (even weer geld uitgeven, foei) en mezelf even verwennen. Deze komende weken heb ik het vrij rustig, het is zo anders! Ik heb het gemist met al die proefwerken! Het gaat goed hoor! Maar ik kan je wel vertellen dat...

Monday, November 10

DIARY | INSTAGRAM OKTOBER '14

Monday, November 10

Naast mijn blog, heb ik ook nog het welbekende instagram onder de naam: Littlekeystohappiness (geen toeval hoor, ha-ha). Ik post daar sneekpeeks van outfits, en gewoon dingen die ik doe! Hier een instagram overzichtje van de afgelopen maand.

Saturday, November 8

OUTFIT | AUTUMN FEELINGS & VAGABONDS

Saturday, November 8
Ik heb me zo verheugd om deze outfit te posten. Ik kon het niet laten, twee outfits achter elkaar, en dus MOEST ik van mezelf deze foto's wel plaatsen. De foto's zijn prachtig (thanks to Laura!) en ik voel me de afgelopen dagen helemaal in 'Christmas' stijl, en dat komt waarschijnlijk omdat ik me ook zo aankleed. Donkergroen, bordeaux, velvet en nog veel meer, ik vind het allemaal geweldig. En het wordt zo koud de laatste tijd! Ik ben alweer van plan om handschoenen te dragen, en ja, dat zegt wel wat. Aaaah, tell me wat jullie van deze outfit vinden!

Thursday, November 6

OUTFIT | THROWBACK OF THE WEEKEND

Thursday, November 6
Throwback, throwback? Misschien zou je het niet helemaal zo kunnen noemen, aangezien het maar anderhalve week (of twee) geleden was. Maar ik had het ontzettend naar mijn zin met een paar van mijn lieve blogvriendinnetjes, en Utrecht even verkennen was ook heel erg gezellig. We hebben heeeul veel gekletst, gelachen en heeeuul erg lang foto's gemaakt. En weer veel gelachen. Enjoy!

Tuesday, November 4

OCTOBER GOALS RECAP

Tuesday, November 4

Oeps. Dat dacht ik toen ik weer eens naar deze goals keek. Trouwens, dat 'oeps' voorspelt nu al een beetje hoe het is gegaan. Is het nu al november? Serieus? Bij november moet ik wel aan pepernoten, speculaas en mijn lekkere ******* receptje denken (zie lijstje). Gister was mijn kleine broertje jarig en toen besefte ik pas echt hoe snel de tijd gaat. Kleine broertjes worden groot. En mijn lijstje voor volgende maand net zo meer.

Sunday, November 2

BOUGHT SOME BOOTS

Sunday, November 2

Je weet wat ze zeggen; 'give a girl the right shoes and she can conquer the world'. True story, want wat word ik toch blij van nieuwe schoenen. Momenteel heb ik iets van 2 paar schoenen, en een derde kon er dus wel bij. Ik heb zelfs geen gympjes! Dus ik kreeg van mijn ouders dit paar, and I'm in love.

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio