Tuesday, December 30

outfit | le pain

Tuesday, December 30
Wij zijn in Le-Pain. Het cafétje waar Laura al heen wilde in Engeland, maar dat niet lukte omdat ik misschien iets te lang in de Primark was gebleven. Shame on me. Maar hij (-de ober, of hoe je het ook noemt) loopt terug naar de kassa. We moeten even wachten op een plaats om te zitten. 'Hij denkt dat we Engels zijn!' zegt Laura dan fluisterend in mijn oor. 'Zullen we doen alsof we Engels zijn?' Heel veel gedachtes schieten door mijn hoofd. Waarom ook niet?


In mijn eentje kan ik best Engels, maar als het erop aan komt dan verdwijnt heel veel van mijn kennis weer. 'Oke' zeg ik. 'Als jij maar het meeste woord doet, want je kent me Lau' De jongen is inmiddels teruggekomen. 'You can sit here' zegt hij tegen ons met het meest Nederlandse-Engelse accent ooit. Laura praat terug in haar perfecte Engels met haar leuke Britse accent. Ik kan eigenlijk mijn lach niet inhouden, maar we gaan zitten en spreken bijna de hele tijd Engels. (Ik probeer het althans) Super leuk en grappig en we zijn ook weer een ervaring rijker.

Saturday, December 27

i woke up like this (new in!)

Saturday, December 27

Op deze leuke ochtend (terwijl het overal sneeuwt behalve in Amsterdam) was het plan om vroeg op te staan, en een soort diary te maken van vandaag. Want ik zou vandaag mijn blogvriendinnetjes meeten in Utrecht! Helaas, met dit mooie weer gaan de treinen minder, en we willen het risico niet nemen dat we vanavond niet terug kunnen met de trein naar huis. Maar, ik heb vandaag ook nog een paar mini nieuwe dingetjes die ik jullie ga laten zien.

Thursday, December 25

OUTFIT | MY CHRISTMASS DRESS

Thursday, December 25

Ho ho ho, ik heb vandaag weer een outfit voor jullie! Het is vandaag eerste kerstdag (als of jullie dat nog niet weten) dus ik hou het vandaag kort (wat je kort noemt), zodat jullie lekker Kerst kunnen vieren ;)

Tuesday, December 23

WHAT'S ON MY (WISH)LIST RIGHT NOW

Tuesday, December 23
Holidays


Ik heb altijd een heleboel dingen die ik wil, en tegelijkertijd zie ik terwijl ik door de winkels loop nog eens een heleboel dingen. Uiteindelijk kom ik ergens mee thuis wat ik ook heel erg leuk vind, maar niet perse iets wat ik al heel lang wilde, terwijl ik nu nét zo goed dat ene gewensde truitje had kunnen kopen. Dus hier, alles op een rijtje, alles op een lijstje, die ik de komende tijd af wil gaan werken.

Sunday, December 21

mag ik even dankjewel zeggen?

Sunday, December 21

I know, I know, weer een personal post. Maar ik doe het lekker toch. (Nu heb ik hopelijk weer tijd om outfit foto's te maken!) Dus, ehh. Het doel van deze post is, ehm, ... eh ..... Even een bedankje geven aan iedereen die mijn blog leest? Het is nu bijna kerst, en ik wilde nog even wat bedankjes sturen aan mensen.


Friday, December 19

things I will do this holiday

Friday, December 19

Vanmiddag is het dan officieel kerstvakantie. Wat heb ik hier toch naar uitgekeken, niet normaal meer. Vanochtend gingen we schaatsen met school. Dat doen we elk jaar, vlak voor de kerstvakantie. Het was zo leuk! De zon scheen, en hoewel ik helemaal niet kan schaatsen was het heel gezellig met elkaar. Ik was wel een beetje moe van het feest gisteravond, ons bovenbouwgala, maar dat was ook heel gezellig! Dus hier mijn plannen voor de kerstvakantie.

Wednesday, December 17

ik snak naar die kerstvakantie

Wednesday, December 17

En toen stond ik op Teske's blog. Zomaar, omdat ze het leuk vond. Ik ben er een beetje stil van. Of juist het tegenover gestelde, haha. Het eerste wat vanochtend door mijn hoofd ging was: Hoe the hell is Teske op mijn blog gekomen? Super gaaf! En toen begon ik misschien  een klein beetje te gillen (want ik bedoel, zo ontzettend veel mensen lezen haar blog, en ze is ook gewoon heel erg lief) en heb ik even mijn broertjes en zusjes op de hoogte te gesteld dat ze misschien even heel vaak zouden worden bekeken. Als was het maar een paar keer meer dan normaal, ik vond het geweldig. En dat was het ook. Heeeeel erg veel pageviews, maar bovenal veel nieuwe leuke mensen die me gingen followen. En alle reacties op de blogpost van Teske dan, zelfs lezers die me al volgden reageerden zo lief over mijn blog. Ik heb de hele dag met een big smile op school rondgelopen en ...


Tuesday, December 16

youtube | collective haul

Tuesday, December 16
Heey! EINDELIJK die haul voor jullie. Ik heb sinds ik deze 'haul' heb opgenomen heel veel dingen erbij gekocht maar die zien jullie nog wel een keertje hoor :) Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

(Vergeet hem niet op HD te zetten!)

En wat schaam ik me zeg, mijn taaltje is apart, mijn stem klinkt vreselijk, ik maak allemaal rare fouten en het licht doet stom. Super lastig zo'n filmpje maken! De bewerking is misschien ook niet helemaal vlekkeloos (moest heel veel weghalen, want alles was oorspronkelijk 30 minuten bij elkaar, oeps haha), sorry daarvoor. Maar ik moet niet klagen, want het is me tenminste gelukt om hem online te zetten (na 10 uur oploaden, waarom...). De custom thumbnails daar moet ik ook nog even aan werken ;) Maar ik zal niet meer klagen nu.

Maar nu even over de 'haul', wat vinden jullie het leukst van wat ik heb gekocht?

Liefs,
Naomi

Sunday, December 14

HTML & CSS TIPS #5

Sunday, December 14

Vandaag leer ik jullie superhandige css basics! Om aan je layout wat kleine maar leuke dingen te veranderen. Zo kan je bijvoorbeeld een randje om je post titel creëren, of hij nu gestipt, dubbel of gestreept is, er zijn heel veel mogelijkheden. En het is helemaal niet zo abracadabra als het lijkt! Ik hoop dat ik jullie weer een beetje op weg help om css en html beter te snappen. Ben je benieuwd? Klik dan op lees meer!

Friday, December 12

OUTFIT | MIDI SKIRT

Friday, December 12


''Hey, jij bent Naomi toch? Ik herken je aan je lipstick!'' Dat zei Claudia van Beauty Behind Clouds gister bij de Primark opening Den Haag. (Wauw, dat iemand me herkend aan 'mijn lipstick', super cool!) We wilden al een hele tijd afspreken, maar dat lukte steeds niet. En nu zag ik haar hier! Heel erg leuk natuurlijk, en al hadden we echt maar een paar seconden gekletst (en toen raakten we elkaar kwijt), het lijkt me super leuk om haar nog een keer te ontmoeten! Dus bij deze, Claudia ;)

Sunday, December 7

GROETJES UIT ZALTBOMMEL

Sunday, December 7
Geen zorgen hoor, mijn chocoladerepen (genaamd Tony en Chocolonely) en ik maken het goed. We zijn niet ziek geworden door de enorme regenbuien vandaag, zeker niet, en drinken nu gezellig met zijn drieeën een kopje chocolademelk. Tony vind het heel erg leuk om er in te badderen, en chocolonely blijft liever op mijn bureau liggen. Niet alleen Tony, en Chocolonely houden me gezelschap, maar ook candy cane en kerstlampje vinden het heel gezellig in mijn kamertje. Jammer genoeg is Economie proefwerk er ook. En frans. Die haten we. Dus zochten we samen wat afleiding en gingen we lekker met z'n allen bloggen. - Dit weekend was ik naar Zaltbommel, benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?

Friday, December 5

HAPPY NOVEMBER LIST

Friday, December 5
Wojoowww, mag ik dat even zeggen? Wojooooooow. Wat kreeg ik al leuke reacties op mijn blog over de winactie. Bn ik echt zo gezellig dat het lijkt alsof ik bij je op de bank zit met een kopje thee? Dat is leuk! Ik drink nu lekker een kopje thee, dus *box* Ik moet zeggen dat ik inderdaad zo spreek als ik schrijf, ik schrijf gewoon op wat ik denk en kijk het ook niet altijd even na, puur omdat mensen fouten maken, en als ik spreek natuurlijk ook een foutje maakt, dat is niet erg, toch? Omdat het nu december is (wat we inmiddels wel weten) en vandaag 5 december leek het me leuk om even een happy list te maken van November (en dan tel ik afgelopen week er ook nog bij)

Thursday, December 4

GIVE AWAY (GESLOTEN) | (BRANDY MELVILLE, YANKEE CANDLE) + FILMPJE

Thursday, December 4
Na iets van 8 maanden wachten krijgen jullie dan eindelijk je eerste winactie. Ik zou er al een plaatsen bij 100 volgers, toen 200, en nu ik er 300 heb vind ik dat ik even niks mag uitstellen. Het gaat me niet echt om de cijfers hoor, meer om jullie lieve reacties die me elke dag weer opfleuren en me blij maken tijdens de mooie momentjes. Dus ging ik afgelopen woensdag middag/avond de stad in voor jullie om mijn favorieten voor jullie in te kopen, zodat de winnaar echt iets krijgt waar ik helemaal weg van ben. Hij is niet groot hoor, maar wel heel leuk. Een echte Naomi-actie. Benieuwd? Klik dan snel verder!

Monday, December 1

OUTFIT | TOEN IK DE KOU TROTSEERDE

Monday, December 1

Daar sta je dan. In je dunne jurkje, met je dunne lange blazer op de dam. Het is koud, zo'n 3 graden en om je heen kijken allemaal mensen je aan alsof je gek geworden bent. Misschien ben je dat ook, want het is freaking koud. Misschien ben ik nog wel gekker dan Laura, aangezien ik twee dagen ervoor ziek in bed heb gelegen. Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik dit voor jullie deed. Om aan jullie een nieuwe outfit te laten zien. Wat ik allemaal wel niet doe voor jullie zeg, dat bewijst wel hoeveel ik van mijn blog hou. (Oke, en van jullie)

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio