Friday, January 9

ER GING WEER EEN STUKJE AF (VAN MIJN HAAR)

Friday, January 9Nieuw jaar = nieuw haar. En dus ging ik naar de kapper. Sinds Augustus ben ik er niet meer geweest, en ik wilde het wel weer eens korter. Mijn haar is de afgelopen maanden namelijk ongelofelijk snel gegroeid. Kijk je mee?


Advertorial

Ik boekte mijn kappersafspraak via Treatwell, een hele handige website waar je met een paar klikken een afspraak met je favoriete kapper kan boeken. En je kan niet alleen je haar laten knippen, maar er is nog veel meer keuze! (Neem vooral een kijkje, haha)

Ik koos de kapsalon El Encanto uit,  de reguliersdwarsstraat in hartje Amsterdam. De reviews waren heel goed, en bovendien vond ik alles er wel leuk uit zien. Ik vind het natuurlijk belangrijk dat een kapper goed knipt, maar dat niet alleen. Ik hou van die gezelligheid, die 'kletspraatjes' met (meestal) een kapster en aangezien ik ook veel positieve reviews zag van Louise, de eigenaresse, leek het me al helemaal leuk om deze kapsalon uit te proberen!

Wat ik fijn vind is dat je goed kan zien wanneer je terecht kan en je een sms'je als herinnering krijgt een dag van te voren. En toen Louise te laat kwam had ze me zelfs een uur van te voren een smsje gestuurd met het bericht dat ze waarschijnlijk later zou zijn. Super handig!

Het interieur vind ik mooi, en Louise wist precies wat ik wilde. Ze kon me heel veel info vertellen over mijn haar (bijvoorbeeld dat mijn haar gemixt is, Aziatisch, wat betekent dat ik sterk haar heb, en Europees en nog wel meer. Super grappig om te weten!), bijvoorbeeld hoe je je haar het beste kan krullen, en we hebben veel (heel veel) gekletst (terwijl ik een kopje thee dronk, perfectie). Deze kapper (of kapster) in Amsterdam is echt een aanrader, en er zijn er nog veel meer! De tijd vloog voorbij, en toen de behandeling afgelopen was zag ik de tijd. We waren een uur langer doorgegaan, voornamelijk door het kletsen, oeps!


Ik liet dus in Augustus mijn haar kort knippen. Maar wel recht, waar door het niet zo messy & minder 'nonchalant' zat. En dat is wat ik nu graag wilde, en ik denk dat dat wel is gelukt! Een paar kleine laagjes aan de onderkant, en het is zo geknipt dat mijn dikke haar wat 'luchtiger' valt. Ik merk nu al veel verschil het volume van mijn haar, en dat producten veel beter werken omdat er een stuk van mijn haar af is!
Bedankt Treatwell en Louise voor de service!

Wat vind jij van mijn nieuwe haar? En hoe denk je over Treatwell? (En niet te vergeten, wat vind je van de kapper?)

Liefs,
Naomi

38 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw! Staat je echt mooi! Ik vind het ook leuk dat het niet zo common is, lang haar zie je zo veel!

  ReplyDelete
 2. Wat ziet je haar er prachtig uit! Het valt echt heel mooi zo. Die kapsalon lijkt me trouwens wel genieten, gezellig een kopje thee erbij!
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Staat je super! De kapperszaak ziet er ook erg gezellig uit!

  ReplyDelete
 4. Wauw wat staat dit kapsel je goed! Heel mooi. Leuk dat de kapper zo veel van haar wist. Altijd fijn als een kapper begrijpt wat je wilt :)

  ReplyDelete
 5. Oh, wauw, het staat je echt mooi!

  ReplyDelete
 6. Ah, waarom staat alles jou zo leuk? Het is echt super mooi!

  ReplyDelete
 7. Aaah wauwie Naomi, deze lengte staat je heel mooi :)

  ReplyDelete
 8. Dit staat je onwijs leuk. Beetje jammer dat ik een bos krullen heb en kort haar bij mij geen succes bleek te zijn.

  ReplyDelete
 9. Wauw, staat je echt prachtig! :) Heel leuk dat nonchalante.

  ReplyDelete
 10. Het ziet er super leuk uit! Ik hoor de laatste tijd wel vaker over Treatwell. Moet ik eens bekijken, haha. Die laagjes die erin zitten zijn echt mooi, staat je beeldig!

  ReplyDelete
 11. Wauw, super mooi zo messy! Ik wil ook echt al lang zo'n soort messy kort haar, maar heb schrik dat mijn haar daar niet echt mooi aan gaat meewerken (lees: alle kanten op gaat staan) en om nu zo altijd producten of iets anders van styling te gebruiken vind ik iets te veel moeite, haha... Ooit, op een dag misschien :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je kan het gewoon proberen! Of eerst iets langer, en dan steeds iets korter. Advies vragen bij een fijne kapper helpt ook altijd, zij weten vast wel of je haar het 'aankan'. En ik gebruik eigenlijk bijna nooit haarproducten, alleen sinds kort sinds ik ze heb, haha.
   Liefs,

   Delete
 12. Leuk Naomi, staat je goed:) En het klinkt echt als ene goede kapper!

  ReplyDelete
 13. Oehh staat je super!! Het klinkt ook erg gezellig allemaal :)
  Oh en lief dat je met terugvolgt op instagram (d.idemm) thanks ♥

  Love,
  Didem ♥

  ReplyDelete
 14. Oh wauw! Ziet er super mooi uit Naomi! Heel tof met die laagjes, en klinkt als een hele fijne kapper! Liefs

  ReplyDelete
 15. Heeeeeeel mooi!!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete
 16. Oeh ik vind het echt super leuk geworden!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 17. Staat superleuk, je haar wat korter! Het zit ook zo mooi! X

  ReplyDelete
 18. Wauw, staat je super mooi! Heel speels en leuk :) Klinkt als een topkapper!

  ReplyDelete
 19. Ik zou mijn haar zo graag kort knippen! Maar mijn haar is veel te dun om mooi langs mijn gezicht te vallen. Ik ben echt jaloers op je haar joh! Mooie foto's ook weer <3

  ReplyDelete
 20. Het ziet er prachtig uit! Ik heb elke keer de struggle dat wanneer mijn haar lang is, ik het kort wil, en andersom. De laatste keer dat ik mijn haar kort liep knippen was het echt verschrikkelijk geworden, dus ik durf ook een soort van niet meer :")

  ReplyDelete
 21. Wauw, wat handig dat je een herinnering krijgt via sms! En wat ziet het er gezellig uit! Zelf laat ik nooit laagjes knippen omdat het dan echt veel te wild gaat zitten, maar bij jou staat het zo mooi! Prachtig! Liefs, X

  ReplyDelete
 22. Je haar ziet er echt super leuk uit nu, staat je echt goed!

  ReplyDelete
 23. Het ziet er echt super mooi uit!

  ReplyDelete
 24. Grappig, ik zag net ook ergens een artikel van iemand die via Treatwell een afspraak had gemaakt. Ik had er persoonlijk nog nooit van gehoord. Ik vind dat je haar nu heel mooi 'messy' zit!

  ReplyDelete
 25. Je haar ziet er echt heel tof uit!

  ReplyDelete
 26. oh klinkt als een hele fijne kapper en ik vind je nieuwe haar echt heel tof!
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 27. Wauw! Het staat echt super leuk! Ik wil het zo graag ook weer kort ♥

  ReplyDelete
 28. Lina van my-selfie.jouwweb.nl10 January 2015 at 19:01

  Staat je leuk! Ik wist niet dat jouw site bestond maar nadat je een reactie heb gedaan in mijn gastenboek ben ik direct gaan kijken! Je site is al best bekend?!
  Lina

  ReplyDelete
 29. Oeh! Het is echt mooi! Zo volumineus!

  ReplyDelete
 30. Dit kapsel staat je absoluut perfect. Ik denk niet dat er een andere lengte is die beter dan dit zou staan. Je bent mooi :).

  ReplyDelete
 31. Heel mooi, zo fluffy <3. Mooi blog!
  Liefs, Evelijn

  ReplyDelete
 32. Aaah, je haar is supermooi zo!! Staat je echt goed!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio