Thursday, January 29

Ik kocht een mac lipstick

Thursday, January 29


Ik ben een MAC verslaafde. Ook al heb ik er pas twee keer iets gekocht. Maar het is echt zo, altijd als ik in de stad ben loop ik alle MAC filialen af (Douglas, Mac pro store, Mac counter etc) om maar op zoek te gaan naar die nude lipstick. Iedereen die met mij toevallig in de stad is sleur ik mee. Ik kijk maar heeeeuul eventjes hoor, zeg ik dan. Een half uurtje (of meer) later loop ik de winkel weer uit zonder een nude lipstick. Want helaas is die al maanden uitverkocht (ik blame Kylie Jenner). Toch ging ik afgelopen maandag naar de stad met Laura en Claudia (je kan hier meer zien over onze dag) en kocht ik een lipstick. Mijn tweede lipstick inmiddels en ook met deze ben ik ontzettend blij!
Het is een beauty. Oorspronkelijk was mijn zoektocht bedoeld voor een nude lipstick, maar aangezien die constant uitverkocht waren ging ik voor een 'allerdaagse' lipstick. Al moet ik zeggen dat hij eigenlijk nog best wel nude is (hij is een tintje donkerder dan mijn eigen lippen) Hij heeft een 'Satin' finish, niet glimmend, niet matte. Precies goed. De textuur is ook heel erg fijn, niet zo droog als mijn Diva (al is die niet zo heel droog hoor) en hij glijdt lekker smooth over mijn lippen (of hoe een beaeuuty blogger dat ook zo noemen) En hij heet trouwens Fast Play Amplified. Ik ben van plan om er nog veeel meer te kopen! (Want ik zag al een geweldige lipliner. En nog meer lipsticks. Wie doneert geld, iemand?)

Hieronder zie je de swatch + als laatste een foto met de lipstick op. Let niet op mijn zieke hoofd, en dat rare zwoele/maar niet zwoele gezicht.

Gister gingen Laura en ik samen vieren met een cakeje dat ik de 500 followers (!!! Mag ik even gillen? !!!) heb bereikt. Ze kwam verkleumd binnen, en was kletsnat door de kou. We spendeerden de hele middag in mijn kamer terwijl we heel veel mooie layouts bekeken, en chips aten onder een grote deken met een kop thee. Ik heb een prachtige gevonden, dus wie weet verander ik hem wel op mijn verjaardag!

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Liefs,
Naomi


36 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Mooie kleur hoor! En gefeliciteerd met het behalen van 500 volgers (MIJLPAAAAL!).

  ReplyDelete
 2. Supermooie lipstick! Hij staat je erg goed! Nog gefeliciteerd met je 500 followers!

  ReplyDelete
 3. Mooi zeg! Ugh ik snap je mac verslaving. Ik heb nu 6 lipsticks en een aantal oogschaduws maar ik wil graag nog een highlighter!

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd!! En die lipstick staat je prachtig!

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige foto´s en hele mooie lipstick! Gefeliciteerd met je 500 followers ^^

  ReplyDelete
 6. Hele mooie kleur is het en hij staat je ook prachtig :)

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige kleur! Hij staat je echt heel mooi.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 8. Echt super mooie kleur! Nogmaals gefeliciteeeeerd met al je volgers:)

  ReplyDelete
 9. Prachtig. Staat je goed. Ik heb (nog) helemaal niks van MAC...

  ReplyDelete
 10. De kleur staat je super goed! Ik zelf kom nooit bij MAC omdat het daar altijd rustig is en ik wil de judging eyes van degene achter de kassa niet op me voelen. Ja ik ben een lafaard. Maar misschien, de volgende keer als ik een MAC winkel zie, en geld heb, trek ik een vriendin met me mee naar binnen en koop ik iets moois. Wie weet. Als dat gebeurd: jij was de inspiratie daarvoor, dankjewel.
  x I

  ReplyDelete
 11. wauw wat een schitterende kleur! echt heel mooi en gefeliciteerd met de 500 followers!
  x ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 12. Wauw dat is echt een heel mooi kleurtje. Gefeliciteerd met je 500 volgers! Ik zou heel graag een lipstick van mac willen, wie weet dat ik er ooit een koop :)

  ReplyDelete
 13. Mooie lipstick! En super leuk dat je de 500 volgers hebt gehaald!!!!!!

  ReplyDelete
 14. Wat een prachtige lipstick, staat je heel mooi!<3 En jaaaaaa 500 volgers!!! Gefeliciteerd meid! :D
  Xo Emma

  ReplyDelete
 15. Wauw wat een mooi kleurtje! Lipstick staat je sowieso prachtig, Naomi!

  ReplyDelete
 16. Ziet er goed uit! Mooie foto's, trouwens! :) En gefeliciteerd met je 500 volgers, je verdient het echt! X

  ReplyDelete
 17. Wauw! Ook een prachtig kleurtje weer! Staat je gooeed! Liefs

  ReplyDelete
 18. (Donkere) lipstick staat jou zo goed! En weer prachtige foto's as always.
  Zei je twee weken geleden niet (of korter zelfs), dat 500 volgers in 2 weken niet meer ging lukken? You did it! Super gaaf, gefeliciteerd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thaaanks. Een week om precies te zijn, haha. En het was bedoeld om de 500 te behalen voor mijn 1 jarig jubileum op 19 februari. Ik geloofde het echt niet, maar het is dus gelukt!

   Delete
  2. I know. Ruim voor 19 februari zelfs! ;) (Volgens mij zit jij op 19 februari ondertussen alweer op 600, haha.)

   Delete
 19. Wat is je haar toch leuk zo! En prachtige kleur!<3

  ReplyDelete
 20. Gefeliciteerd met je 500 volgers, ze zijn zeker verdiend! Het kleurtje staat je zo mooi! Je hebt trouwens weer erg mooie foto's gemaakt! Ben benieuwd naar de lay-out die je misschien gaat nemen!

  ReplyDelete
 21. De kleur is heel erg mooi, hij staat je ook heel erg prachtig..
  grfeliciteerd met je 500 volgers, geniet maar lekker van dit unieke momentje!

  ReplyDelete
 22. Die lipstick is prachtig :)!

  ReplyDelete
 23. Echt een super mooie kleur, hij staat je echt prachtig!! Gefeliciteerd met de 500 volgers, je verdient het echt <3

  ReplyDelete
 24. Wat een mooie nude kleurtje! Vind de shimmers er in zo mooi.

  Supergaaf dat je de 500 volger heb gehaald.

  ReplyDelete
 25. Ik snap dat je verliefd bent! Ik wil deze lipstick ook hebben zeg wauwie.. Alleen beetje prijzig
  Liefs Shop It and Pop It

  ReplyDelete
 26. Waaauw kind wat ben je toch mooi! Die laatste foto, echt een beauty! Ik hoop dat ik ooit ook nog een artikel als dit mag maken waarin in trots over mijn (denkbeeldige) mac lipstick schrijf *huil huil*
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 27. Wat een prachtige kleur, ik hou voornamelijk van lipsticks met een bruine ondertoon en deze heeft dat volgensmij wel!

  ReplyDelete
 28. Wat een mooie kleur, it's so prettyyy <3

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio