Tuesday, January 20

outfit | scherven brengen geluk

Tuesday, January 20


Er zijn dingen die alleen mij gebeuren. Of nouja, zo voelt het althans. De titel verklaart het al, ik heb iets gebroken en al helemaal op zo'n stomme manier. (eh, een hele domme manier). Verder heb ik gistermiddag deze foto's gemaakt in de mist! Mist is zo ongelofelijk mooi, zeker als je op een pier staat en je helemaal omringt bent door water en vooral, mist.

Over die scherven gesproken, laat ik het er maar gelijk over hebben wat er vanmiddag was gebeurd. Ik had een drama toneelstuk, waarvoor ik glazen mee moest nemen naar school. Ik ben dus de hele dag voorzichtig aan het doen, totdat we bijna uit zijn en ik de laatste les in loop. Hup, tas neerploffen en klaar is kees! Doe dat dus niet, mijn hele tas zat (en zit nog steeds) onder het glas. Inclusief mijn boeken, agenda, blogboekje en telefoon. Hoezee!

Ik vind dit trouwens zo'n mooie plek! Vroeger in de eerste en de tweede zat ik hier altijd op de pier, pauze te vieren (hij ligt namelijk 10 meter van mijn school) en in de zomer heb ik hier wel eens gezwommen. Leuk om zo terug te denken aan herinneringen! Samen met een vriendin maakte ik deze foto's en je ziet echt progress elke keer als ze nieuwe foto's maakt (als in; ze maakt de outfit foto's zoals ik ze wil) en ze begrijpt mijn camera steeds beter.

Dit rokje kocht ik afgelopen vrijdag samen met een paar schoenen (die jullie binnenkort nog wel gaan zien, yaaay!) in de stad. Ik ging even de Urban Outfitters in met de intentie niets te kopen, maar je weet het wel sale + UO is geen goede combinatie. Toevallig vond ik dit zwarte rokje, het was de laatste en van 50 euro afgeprijst naar 12. Bij de kassa hoorde ik dat het de laatste dag was van de actie 'extra 25% korting op sale'. Dus ik betaalde uiteindelijk maar 9 euro, wat ik helemaaaaal niet erg vond natuurlijk ;)

Zo en nu ga ik lekker aan mijn pta's(SE's) en ik ga even mijn tas uitzuigen met de stofzuiger, want dat moet natuurlijk ook nog gebeuren, haha. En hopelijk kan ik de komende tijd meer outfits plaatsen!
'
Sweater American Apparel | Skirt Urban Outfitters | Shoes Vagabond
Lipstick Hema | Coat Forever 21Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs,
Naomi

49 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wauw echt omg! Je bent zo'n mooi kind, en alles staat jou ook zo goed! De foto's zijn echt prachtig, mooi effect!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie skater skirt, hij staat ook echt wijd uit <3
  En idd hele mooie foto's !

  ReplyDelete
 3. Supermooie foto's en echt een hele gave plek!

  ReplyDelete
 4. Leuke outfit en super mooie foto's !

  ReplyDelete
 5. De foto's zijn inderdaad heel erg mooi geworden! En ik vind je haar nog steeds echt super leuk zo! x

  ReplyDelete
 6. Wat een geweldige oufit en prachtige foto's zeg!!!!! Echt wauw! :)

  ReplyDelete
 7. Wat een super leuke outfit! En de foto's zijn echt mooi!

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie locatie on foto's te maken. Je outfit is ook weer eens helemaal geweldig :)

  ReplyDelete
 9. Zo moooi! De mist geeft een hele mooie sfeer aan de foto's + ik vind je editing altijd prachtig.

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's en je nieuwe haar is echt leuk

  ReplyDelete
 11. Praaaachtige foto's! En wat een koopje is dat rokje zeg!

  ReplyDelete
 12. Echt zoo mooi! En o my god, 9 euro voor dat rokje!?!

  ReplyDelete
 13. Wauw! Ik ben helemaal fan van je rokje! De locatie is ook supergaaf, met al die mist, en dan sta je er ook nog eens super op!

  ReplyDelete
 14. Wauw, ik vind het echt een hele mooie outfit! Heb ik al gezegd dat ik dol ben op je kledingstijl? En wat jammer dat het glas op zo'n domme manier is gebroken, en een klein beetje grappig haha! Nee, het is oké, ik ben ook echt een enorme kluns en kan op de raarste en domste manieren iets breken of vallen en zelf iets breken, haha! Liefs, X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje, en dankje! Het is misschien wel een klein beetje grappig eigenlijk, haha.
   Liefs,

   Delete
 15. Oh wow! Deze foto's en outfit zijn zo mooi! Alles klopt gewoon!

  ReplyDelete
 16. Je rokje is zoooo schattig! Love love love!

  ReplyDelete
 17. oh ik ben helemaal weg van het rokje echt wauw !
  en de trui is ook super, heerlijke romantische en mysterieuze foto's
  xxx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 18. Achh iedereen doet wel eens iets stoms! Dit zou ook echt een actie voor mij zijn! En wauw...wat een prwchtige outfit foto's!
  Ga zo door!

  Xxleanne

  ReplyDelete
 19. Prachtige foto's! Je benen zijn zo mooi, ohh haha... Ik ga toevallig morgen de combinatie sale + UO eens bezichtigen, niet goed maar ik heb er letterlijk nu al zin in.

  ReplyDelete
 20. Waaauw deze foto's zijn prachtig. Erg mooi inderdaad met die mist.. Wat balen van de scherven haha, het zou mij ook zo kunnen overkomen.

  ReplyDelete
 21. Wauw, zo mooi in die mist! Super leuk <3

  ReplyDelete
 22. I love your stories and I can definitly relate with the camera bit with your friend taking the pictures your way haha. You look really pretty in that outfit That lipstick really suits youxx

  ReplyDelete
 23. Leuke outfit en ik vind hem helemaal bij jou passen! Daarnaast, balen van de glazen. En trouwens wat een tof effect, die mist!

  Liefs

  ReplyDelete
 24. Wat een mooie outfit! Die lipstick staat je ook verschrikkelijk goed. Ik vind de donkere vibe van de look erg leuk. :)
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 25. Wauw, wat een mooie sfeer met die mist. :) Ik vond 't iets minder, want ik zag geen fluit toen ik aan het rijden was hihi. Ik vind je outfit echt práchtig, en je hebt maar geluk met zo'n vriendin die je camera snapt! Oh, én met de UO sale. 9 euro; nice!

  ReplyDelete
 26. Wauw, superleuk! De kleur van de sweater is echt mooi!

  ReplyDelete
 27. Wat een prachtige foto's! Echt wauw! En die outfit is ook perfeeect ♥

  ReplyDelete
 28. Wauw, zo mooi die foto's met mist! Spijt dat ik geen foto's heb gemaakt haha.. Supergoeie deal dat rokje, had ik maar een UO in de buurt haha. Je haar is trouwens echt gorgeous<3
  X Emma

  ReplyDelete
 29. Mooie foto's. De outfit staat je echt super leuk!

  ReplyDelete
 30. Leuke outfit, de mist geeft echt een mooi effect op de foto's.

  ReplyDelete
 31. Wauw, superleuke outfit! Ik vind je kapsel en lippenstift ook erg mooi :)

  ReplyDelete
 32. Haha, aww arme glazen. Die foto met de mist is inderdaad zo mooi. geeft echt een mooi effect. En je rokje is ook super en zoo goedkoop. Waauw! Hoop dat je tas scherfvrij is. ^^ Liefs

  ReplyDelete
 33. Wauw echt en super mooie outfit! De foto's zijn echt prachtig!

  ReplyDelete
 34. Super mooie outfit heb je aan!
  Oh ja, urban outfitters + sale is nooit een goed idee voor de portemonnee hahaha rijmtaal...

  ReplyDelete
 35. Wat zien je foto's er weer prachtig uit, complimenten voor die vriendin van je die ze maakte en jouw bewerking skills (of zijn ze zo uit je camera gerold?) Weer prachtige outfit, volledig mijn stijl en ook eht iets wat ik meteen uit mijn kast trek als ik thuis ben en niemand kan zeuren over dat ik een rokje draag in de winter. Scherven brengen geluk, zoals je zegt, dus bekijk het positief, je bent weer een ervaring rijker, al vond ik het best grappig (en zo herkenbaar, hoe kan het ook..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh, dankje! Ik zal het tegen haar zeggen, haha. Ik heb ze eerlijk gezegd maaar een heeel klein beetje bewerkt! Ik doe eigenlijk al mijn foto's hetzelfde, zodat ze allemaal een soort sfeertje krijgen, haha. En de belichting is ietsipietsie opgekrikt :) xx

   Delete
 36. Ahww, wat leuk! Ik vind die skaterskirt ook zo mooi met die sweather! Ik hoop dat je nog een keertje op mijn kleine internet kijkt. (Ik heb mijn design veranderd)
  Lina van my-selfie,jouwweb.nl

  ReplyDelete
 37. Wauw, je bent echt schitterend! Ik hou van de combinatie van de trui en je rokje!
  Je hebt er een nieuwe volger bij! x

  ReplyDelete
 38. super leuk outfitje! en mooie lippenstift, staat je echt goed.

  ReplyDelete
 39. Deze foto's zijn echt prachtig! Echt wauw. En de outfit natuurlijk ook! Ohja en de achtergrond is echt vet. Oke, alles is dus mooi kort samengevat haha! Je outfit foto's worden echt elke keer mooier, hoe krijg je dat toch steeds voor elkaar?

  Liefs!

  ReplyDelete
 40. Wauw, wat ziet je outfit er mooi uit!!

  ReplyDelete
 41. Ook al een mooie jas, toffe stijl heb jij!

  ReplyDelete
 42. Echt hele een toffe fotoplek! Mooie jas ook. Liefs, Evelijn

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio