Saturday, January 31

Outfit | sneeuw, een cafétje een een gridprintdress

Saturday, January 31


Gisterochtend schrok ik me een hoedje. Had het nu WEER gesneeuwd? Niet dat het niet leuk is hoor. Ik had het gewoon nooit verwacht. Er stond die ochtend een hele leuke planning op 'het menu'. Eerst ontbijten in de Bagels & Beans met Laura (heaven), om daarna door naar school te gaan een een leuke project dag te hebben, om daarna heel blij het weekend in te gaan. Dat was ook weer lang geleden zeg, dat weekend

Dress American Apparel | Shoes Vagabonds | Pearls Thailand | MAC lipstick Fast play Amplified


Laura en ik kwamen na die best chille schooldag bij mij thuis, waarna we een kopje thee gingen drinken. Na een tijdje begon het te sneeuwen. En niet zomaar een beetje sneeuw, maar een heuse sneeuwstorm. Althans, zo zou je het wel kunnen zien aangezien het hier in het kleine Nederland niet vaak sneeuwt. Daar zaten we dan. Met een dikke deken, popcorn, een kop thee, dropjes, kerstlampjes en de grote sneeuwvlokken die buiten vielen op de straten. Een perfecte vrijdag-middag.

Nadat we s'avonds eten hadden gehaald (Indonesisch, een van mijn fave's) kregen een 'warm' onthaal van mijn broertjes en zusjes. De sneeuwballen vlogen ons om de oren. Laura had gelijk het g-e-w-e-l-d-i-g-e idee om mij ook maar even te bekogelen (en daarna keihard weg te rennen voor mijn kleine broertje Benjamin), wat niet heel erg plezant was. Dus ging ik het ook maar proberen, al ben ik niet heel goed in raak gooien. Tot zover ons sneeuwballengevecht. Natuurlijk hebben we ook weer een hoop foto's gemaakt in de sneeuw (lees: Laura maakte een hoop foto's in het donker en in de sneeuw), maar die laat ik binnenkort nog wel even zien. Denk ik althans, haha

Laten we  het maar erop houden dat ik mijn dag niet had qua outfit foto's maken. Ik heb wel 500 dingen op mezelf aan te merken terwijl het er normaal maar 50 zijn (of ietsje meer). Mijn jurkje vind hier op de foto's ook ik niet zo charmant zitten. Maar whatever, ik moet er niet teveel aan denken.

Hebben jullie al een sneeuwballen gevecht gehouden? En is Fast Play Amplified niet heeeeuuwl pretty? (Voor degenen die goed hebben gelezen, haha)

Liefs,
Naomi

32 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een chille vrijdag zeg! Hoe je je middag beschrijft klinkt echt cosy! Echt genieten, dat soort momentjes! Je jurkje staat je zoals alles echt weer perf! Je hoeft niks op jezelf aan te merken!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 2. Oh heel mooi jurkje! En je Vagabonds zijn ook echt moooi, ik heb er soort van beige/witte (iets langer wel) maar die worden zo rap vuil... Ook een mooie achtergrond, zo gezellig haha. Wij hadden net niet genoeg sneeuw (uhh, een mini vorstlaagje eigelijk) om een sneeuwballengevecht te houden haha...

  ReplyDelete
 3. Whoa! Prachtige foto's! Wat ben je toch een mooi meisje. Dat jurkje is echt gaaf! Het is echt zo'n item waar ik zelf niet op kom en dan zie ik jou het dragen en denk ik: heeee, da's ook leuk! Indonesisch eten is ook 1 van mijn favo's, mijn vader maakt het soms omdat mijn oma lang in indonesie gewoond heeft. :)

  ReplyDelete
 4. Leuk om te lezen, en ik vind de foto's wel heel mooi geworden hoor! :) heeeeeeel leuk jurkje ook :) liefss

  ReplyDelete
 5. De foto's zijn echt heel mooi! Bij ons sneeuwde het ook:)

  ReplyDelete
 6. Klinkt als een hele leuke en relaxte dag! Ik vind je jurkje trouwens echt geweldig!

  ReplyDelete
 7. Ik was ook zo blij dat het weer gesneeuwd had! Helaas is het meeste nu al weer gesmolten, en wat er nog ligt is helemaal bevroren. Het is nu een soort ijsbaan hier :')

  ReplyDelete
 8. wow ik vind deze foto's juist echt heel mooi!

  ReplyDelete
 9. Wat een mooie foto's! En wat een mooie outfit! Ik vind je lippenstift echt super mooi! Bij ons sneeuwde het ook enorm, maar een sneeuwballen gevecht, dat is er niet van gekomen! Jammer! Veel liefs, X

  ReplyDelete
 10. Ik vind de outfitfoto's anders wel mooi gelukt hoor en het jurkje is tof! Hier geen sneeuwballengevecht kunnen houden tot nu toe. Wij hebben slechts een halve dag sneeuw gehad (vorige week zaterdag).

  ReplyDelete
 11. Klinkt als een heerlijke vrijdag <3 Ik vind je outfit heel pretty, en die lipstick staat je heel mooi!

  ReplyDelete
 12. O my god, die jurk! Liefde op het eerste gezicht!

  ReplyDelete
 13. Dat jurkje is zo pretty!<3 En dat klinkt inderdaad als een perfecte vrijdag haha, ontbijten bij B&B, life goals! ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 14. Wat een leuk jurkje, staat je goed!

  ReplyDelete
 15. Wat een prachtige foto's weer, jeetje! (: Had ik maar zo'n blogmaatje in de buurt, hihi. Super fijn om samen foto's te kunnen gaan maken. En ohhh, ik heb gelijk trek in Bagels&Beans..

  ReplyDelete
 16. Hihihihihihhi love youuuuuu :) Oh en ik heb letterlijk precies dezelfde beschreven in mijn artikeltje, hehe. #twinning. Love de foto's trouwens (en er is heulemaal niets aan te merken op je mooie hoofd). doei.

  ReplyDelete
 17. Aah, je lipstick is inderdaad prachtig, vorige week heb ik al een heel sneeuwballen gevecht gehouden en net zoals jij ben ik niet zo goed in raak gooien... ♥

  ReplyDelete
 18. Mooie foto's. Dat jurkje staat je prachtig. Liefs!

  ReplyDelete
 19. Ahh leuk een sneeuwbal gevecht hihi, dat is voor mij jaaaaren geleden!
  Toffe outfit <3

  ReplyDelete
 20. Wat een leuke outfit :)! Ik had die sneeuw ook niet verwacht! En je lipstick staat je zeker prachtig.

  ReplyDelete
 21. Wauw, weer hele mooie outfit + Foto's!

  ReplyDelete
 22. Ik vind de foto's juist erg mooi! Ik herken wel wat je zegt, maar vaak vallen die kleine puntjes anderen niet eens op ;). Je bent echt heel mooi en dat jurkje is ook prachtig!

  ReplyDelete
 23. Ah ik vind de sfeer juist heeel erg mooi! Fast Play Amplified is inderdaad pretty ❤ Liefs, Evelijn

  ReplyDelete
 24. De fotos zijn echt mooi geworden!

  ReplyDelete
 25. Super leuke outfit, staat je echt waanzinnig goed!

  ReplyDelete
 26. Wat een leuke post weer zeg! En wat een leuk jurkje, staat je goed!!

  ReplyDelete
 27. wauw! wat een prachtige jurk zeg. :)
  xo, cheyenne

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio