Thursday, January 1

waarom mijn avond gister heel leuk was

Thursday, January 1
Het is dus 2015 (no shit) en ik heb dus geen idee wat ik hier moet vertellen. Laat ik er maar mee beginnen dat ik voor twaalf uur de 400 followers heb bereikt (dat was nog eens een goede afsluiter van het jaar!), aka in minder dan een maand er 100 bij, aka dit alles nog in 2014, aka mijn blog bestaat niet eens een jaar, aka bedankt Teske! Het gaat gewoon te snel. (en zelfs nu kan ik gewoon niet stoppen met vreugdedansjes doen aangezien er weer eentje bij is gekomen. Of twee)

Hoe ik mijn oud en nieuw heb geviert? 


In het kort, in een woord nog wel: IKSTONDOM12UURS'NACHTSOPEENDAKOP8VERDIEPINGENHOOGUITTEKIJKENOVERHEELAMSTERDAMCENTRUMENHETWASZOMAGISCHENIKZAGZOVEELMOOIVUURWERK.

En de lange versie:
Om 12 uur s'nachts gingen ik en mijn vriendinnen naar boven, om op het dak van een van de buren van een van mijn vriendinnen te gaan staan op 8, of eigenlijk 9 verdiepingen hoog. Overal om je heen kon je kijken naar het vuurwerk, en het was magisch. Ik zag de Dam aan de ene kant, kon mijn huis niet zien maar ik kon ongeveer wel zeggen waar dat was, zag het Rijksmuseum aan de andere kant, en een cruiseschip wegvaren op het IJ (ik was op het Waterlooplein). Amsterdam heb ik nog nooit zo gezien, en het was zo gaaf!

Maar ik heb geen foto's gemaakt, daar op het dak, aangezien ik even in het moment wilde leven. Het voelde zo fijn, zo vrij.

Over een jaarafsluiter, waarschijnlijk komt er nog wel een artikel online over 2014, maar ik weet het niet helemaal zeker aangezien ik niet pérse mee wil doen met de massa. Anders combineer ik het gewoon allemaal in één ding :)

Hier trouwens onze poging van 2015 in sterretjes, samen met mijn broertjes en zusje, voor ons huis. (De foto is wel gespiegeld trouwens)
Sorry voor die onwijs rommelige artikeltje. En oh, ik zou het bijna nog vergeten:

GELUKKIG NIEUW JAAR!

Liefs,
Een heel moe, maar gelukkige Naomi

41 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je schrijft zo leuk! Happy new yeaaar!

  ReplyDelete
 2. Wauw, dat klinkt zo gaaf (en eng)! :)
  Je foto's zijn zo gaaf! Vooral die 2015! Gelukkig nieuw jaar!

  ReplyDelete
 3. Wat lijkt me dat gaaf,om Amsterdam zo te zien! Happy 2015!
  xx

  ReplyDelete
 4. Leuk idee, zo'n foto met sterretjes! En jij ook een gelukkig 2015!

  ReplyDelete
 5. Ik was nog niet eens klaar met typen, en toen verstuurde ik mijn reactie al (ook nog eens op het verkeerde account oeps). Ik zag je staan in Teske's lijstje, ben je meteen gaan volgen!

  ReplyDelete
 6. SUPER tof dat je zo'n gaaf uitzicht had om 12 uur 's nachts!! En die foto's zijn leeeuk geworden.

  ReplyDelete
 7. Jeetje, dat lijkt me inderdaad heel magisch. (: Ik stond zelf aan de rand van een stil dorpje te kijken naar het vuurwerk wat afgestoken werd in mijn eigen woonplaats, hihi. Was veel spectaculairder. En wat een toffe foto's heb je gemaakt, die met die sterretjes is echt supergoed gelukt! Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst!

  ReplyDelete
 8. haha wat een heerlijk artikel! en gefeliciteerd !
  jij ook een gelukkig nieuw jaar lieve naomi <3
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 9. Oh gaaf dat je zo hard groeit! Mooie foto's again. Love it. Ik probeerde ook eens te 'tekenen' met sterretjes, dat mislukte... (vertel je geheim, hahah) Happy new year!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, zo gaaf! Hoe je het doet! Een sluitertijd van 15 of 10 seconden, een diafragma van 8 (hoe lichter, hoe hoger het diafragma), iso op 100, en dan tellen. Dus tekenen terwijl je telt (en je hoeft er maar een keer langs te gaan!)

   Delete
 10. Wow, in een heel jaar 400 volgers? Echt heel knap! Maar als ik vragen mag, hoe heeft Teske je dan ontdekt? En gelukkig nieuw jaar, rust lekker uit :)

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minder dan een jaar ;) Ik heb verder eerlijkgezegd geen idee, ik ben daar ook super benieuwd. Dankjewel :)

   Delete
 11. Wat leuk geschreven en mooie foto's! Happy new year :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke foto's en jij ook een gelukkig nieuw jaar!

  ReplyDelete
 13. Mooie foto's! Gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
 14. Jij ook een heeeel gelukkig nieuwjaar én gefeliciteerd met je 400 Bloglovinvolgers (of eh, 414 alweer!). Supergoed! :D Het klinkt alsof je een geweldige nacht heb gehad, wat gaaf dat je over heel Amsterdam uit kon kijken tijdens het vuurwerk. Klinkt magisch!

  ReplyDelete
 15. Gelukkig nieuwjaar Naoom! Je verdient al je volgers 100%
  En wat een leuke foto met die sterretjes:)

  ReplyDelete
 16. Het klinkt inderdaad magisch, alsof het zo uit de film kon komen! Gelukkig Nieuwjaar!

  ReplyDelete
 17. Wat fijn dat je een leuke Oud & Nieuw hebt gehad, het klinkt ook echt perfect, zo'n uitzicht op Amsterdam.. Die 2015 foto is ook super gelukt! Goed bezig met je blog, 100 volgers in een maand erbij, jeetje! Gelukkig nieuwjaar Naomi! ♥ Liefs, Luna

  ReplyDelete
 18. Gelukkig nieuw jaar! Ah Naomi, je hebt er in één dag al weer bijna twintig volgers bij zie ik! Als jij geen grote blogger gaat worden, weet ik het ook niet meer. Je verdient het :) Liefs

  ReplyDelete
 19. Super leuk artikel dit! Ik wens je een heel fijn 2015, dat al je dromen mogen uitkomen!

  ReplyDelete
 20. Ahh jij ook gelukkig nieuw jaar nog! Klinkt alsof je een heerlijke oud en nieuw hebt gehad! Je verdient al die followers! Super leuk voor je Naomi! Het is je gegund! Liefs

  ReplyDelete
 21. Wat goed gelukt dat 2015 in sterretjes! Nog een gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
 22. happy 2015 naomi! & gefeliciteerd met je 400+ volgers :) ! x

  ReplyDelete
 23. Ah wat leuk al die volgers, en je hebt het helemaal verdient! :)

  Liefs.

  ReplyDelete
 24. Wat schrijf je toch leuk! Ook weer prachtige foto's en nog een gelukkig nieuwjaaaaar! Ik hoop dat het je veel goeds zal brengen ♥

  ReplyDelete
 25. Gaaaf! Gelukkig nieuwjaaaar

  ReplyDelete
 26. GELUKKIG NIEUWJAAR!
  Ah, wat een vet idee om op een dak te gaan staan, dat is inderdaad een prachtig uitzicht!
  Ik zou denk ik wel bang zijn om geraakt te worden door een vuurpijl... hahaha.

  Liefs!

  ReplyDelete
 27. Leuke foto's met die sterretjes ik probeerde een hartje te maken, alleen was jammer genoeg mislukt. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Kisses

  ReplyDelete
 28. Wauwww wat gaaf zeg 400 volgers! Gelukkig nieuwjaar<33
  X Emma

  ReplyDelete
 29. Het lijkt me heel erg leuk om Amsterdam zo te zien.
  Je hebt een leuke en vlotte schrijfstijl! Fijn om te lezen.
  Ik weet niet of je de serie Orphan Black kijkt/kent, maar jij doet me soms aan het hoofdpersonage Sarah denken haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En wat grappig! Ik ben er wel mee begonnen (maar ik kijk er zo veel, dat ik wel even die anderen van mezelf moest afkijken) Ik zie het als een groot compliment! ♥

   Delete
 30. Wat een prachtige foto die onderste! Heel leuk gevonden :) Alvast ook een gelukkig nieuwjaar voor jou!

  ReplyDelete
 31. Aah ik vind zo'n rommelig artikeltje wel leukkk! Gelukkig nieuwjaar :) Ik ga even kijken of ik nog andere post van je heb gemist! Want ik ben zo lang weg geweest van het bloggen! die eerste foto is trouwens heel mooi! Liefs

  ReplyDelete
 32. Oh. je schrijft zo ontzettend leuk! En jij natuurlijk ook een gelukkig nieuw jaar en je volgend jaar 10 keer zoveel volgers mag hebben ;) Je verdiend het. Liefs Mirthe.

  ReplyDelete
 33. Wauw, dat moet gaaf geweest zijn! Gelukkig nieuwjaar :)

  ReplyDelete
 34. Oh wauw die laatste foto! Super leuk heb je Nieuwjaar gevierd, ik was op het moment in Oostenrijk, met vriendinnen op skikamp, was ook erg gezellig, alleen niet zo veel vuurwerk als ik had verwacht op Nieuwjaar zelf...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! In Oostenrijk lijkt me ook wel heeeeel erg gaaf hoor! Ik ga volgende vakantie op skikamp, en bak er waarschijnlijk helemaal niks van, haha

   Delete
 35. Je blog is echt supergaaf! Leuk dat je reageerde op onze blog :) nog een gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio