Sunday, February 22

ik blog nu één jaar!

Sunday, February 22
Jullie mogen nu allemaal heel erg gaan gillen, aangezien mijn blog donderdag 1 jaar bestond en ik het gewoon vergeten was.   I   F O R G O T. Ik weet niet precies wat het is; mijn valentijnsdagtrauma - ik had namelijk geen valentijn - of toch wel de bergen huiswerk en stress die ik deze week had, maar op mijn blog stonden weer eens geen updates. Mijn oorspronkelijke plan was in plaats van met een taartje op de foto te gaan met een kaarsje erin gedumpt en dan zo'n big smile, een taart in mijn gezicht te laten gooien en daar een foto van te laten maken. (Ik vind het nu niet meer zo'n goed idee eigenlijk, haha) Misschien komt het nog, maar aangezien ik mijn blogverjaardag dus vergeten was heb ik nu geen leuke foto voor je.

Mijn planning voor de komende weken?
Ik kan jullie iedergeval vertellen dat ik nu vakantie heb en vanavond ga skieën met school. Misschien plaats ik niet zo veel, maar ik hoop dat ik dit weekend (ehh, vandaag nog) wel wat voor jullie kan gaan tikken. En de resultaten van de enquete komen er ook natuurlijk ook nog aan!

Gelukkig had Laura me nog gewhatsapped (want ja, ik weet heel goed hoe je dat schrijft...), want anders was ik het echt helemaal vergeten.

En ook nog even een cliché dingetje;
Ik wil jullie allemaal bedanken voor het geweldige jaar dat ik met jullie heb gehad! En alle reacties die jullie hebben gegeven en jullie 'support'. Dit is echt het beste wat ik heb gedaan in 2014.

Wat gaan jullie doen deze vakantie?

En hoezee, want er komt een tweede artikel online vanmiddag om 1 uur! 
I owed you one...

Liefs,
Naomi

35 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Gefeliciteeeerd met je een jaar en dat er nog meer mooie jaren zullen volgen ;)

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd! Hopelijk blog je nog lang door :-)

  ReplyDelete
 3. Hoe kan je dat nou vergeten ;) In ieder geval super gefeliciteerd! En veel plezier met skiën :)
  Xx

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd met een jaar bloggen en heel veel plezier met skiën!

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd! Je hebt echt grote sprongen gemaakt! Hopelijk blog je nog lang door!

  ReplyDelete
 6. Haha gefeliciteerd! En super veel plezier met skiën, ben zo jaloers pff haha.

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd, wat leuk! En geniet van je vakantie :)

  ReplyDelete
 8. Haha Naomi, hoe kun je dat nou vergeten! Gefeliciteeeerd! Ik blog vandaag een jaar op wordpress.org, dus yay :) Geniet van je vakantie, en veel plezier op wintersport!!

  ReplyDelete
 9. Ahh wat leuk! Gefeliciteerd nog! Het zou mij ook echt kunnen overkomen dat ik het vergeet, maar gelukkig kwam ik er een dagje van tevoren nog achter hahah. Je blog is al zo erg gegroeid in 1 jaar, you go guuurl! Ga zo door! Liefs

  ReplyDelete
 10. Hahaha, gefeliciteeerd met je blogjaar! Ik was t ook vergeten toen mijn blog 1 jaar bestond. Kisses

  ReplyDelete
 11. Wat onwijs leuk! Gefeliciteerd!

  ReplyDelete
 12. Oeh nog gefeliciteerd met je blog verjaardag :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 13. Gefeliciteerd! Nu is het wachten toto 1 uur :-(. Ik hoop dat het skiën leuk word! Ik blijf zelf helaas thuis... Maar ik heb vanochtend een muur van mijn kamer geverfd en ik ga nog een hele boel leuke dingen doen, dus misschien is het maar goed dat ik thuis blijf!

  ReplyDelete
 14. Gefeliciteeeeerdd!! Wat tof :D het is ook echt iets voor mij om zo iets te vergeten hoor hihi

  ReplyDelete
 15. Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! Hopelijk komen daar nog heel veel mooie jaren bij. Fijne vakantie! :)

  ReplyDelete
 16. Gefeliciteerd ermee!! Je hebt ook zo'n fantastisch blog Naomi :)

  Liefs, en ook een fijne vakantie!
  Didem.

  ReplyDelete
 17. Gefeliciteerd meid! Hopelijk komen er nog vele jaren bij! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 18. Gefeliciteerd! Wat heb je een hoop bereikt met je blog in 1 jaar tijd! :) Fijne vakantie! X

  ReplyDelete
 19. Gefeliciteerd, gaat snel! :)

  ReplyDelete
 20. Gefeliciteerd! Een jaar alweer.. dat gaat snel!

  ReplyDelete
 21. Gefeliciteerd Naomi, je blog is zo ontzettend leuk en ik kijk echt uit naar al je artikels die je nog gaat maken. Ga zo door!!

  ReplyDelete
 22. Mijn vakantie is over een aantal uurtjes afgelopen. Voor de laatste keer een blog en youtube marathon, morgen verwelkomt de hel me weer. (hihi) En wauw wat gaaf dat je in één jaar tijd al zo ver bent gekomen met bloggen! ♥

  ReplyDelete
 23. Wow wow wacht even.... Een jaar?? Nee haha dat geloof ik niet. Je blog is zo professioneel en zo mooi en je foto's geen woorden voor. Echt super gefeliciteerd en je verdient nog zoveel jaren er bij.
  Good vibes,

  ReplyDelete
 24. gefeliciteerd, een jaar gaat echt heel erg snel!

  ReplyDelete
 25. Gefeliciteerd! Ik dacht dat je al veeel langer blogde joh. Hoe krijg je het voor elkaar om in één jaar zoiets neer te zetten... (ik heb er vier jaar over gedaan haha) echt respect, en nog heel erg veel plezier! Ik blijf uitzien naar je taart-in-gezicht-gooi foto want ik vond het eigenlijk wel een leuk idee.

  ReplyDelete
 26. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog :) Je blog is leuk!

  ReplyDelete
 27. Gefeliciteerd!
  Ik ging even kijken en kwam erachter dat ik ook deze week 1 jaar blog... WOW!!

  ReplyDelete
 28. Yaaayy gefelicitaaart lieve Naomi!! Haha dat zou ook echt zo'n actie voor mij zijn om zoiets te vergeten... ;) Hopelijk volgen er nog heeeeel veel blogjaartjes<3
  X Emma

  ReplyDelete
 29. Gefeliciteerd! Haha, kan gebeuren toch? Ik vergat laatst ook dat ik een jaar youtube video's maak...oeps. Je bent in een jaar tijd zoveel gegroeid, ga zo door! :)

  ReplyDelete
 30. Gefeliciteerd met je blog verjaardag :)

  ReplyDelete
 31. He Naomi,
  Wat een prachtige blog heb jij zeg! Heel mooi gedaan! :)
  Keep up the good work!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio