Monday, February 2

Mijn goals voor februari

Monday, February 2


De tijd vliegt voorbij en het is alweer februari. Die ene maand waarin ik jarig ben op de 10e dag. Die maand wanneer we nog steeds in hartje winter zitten en die maand waarin ik dit jaar voor het eerst ga skieën. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!
Bron calender: oanabefort.com
Ik merkte pas echt dat het februari was toen we in de klas zaten tijdens Frans en om 12 uur het alarm afging. Je weet wel, dat ene luchtalarm die altijd op de eerste maandag van een nieuwe maand om 12 uur afgaat. Zo raar. Dat een jaar zo snel voorbij gaat en ik gewoon kan zeggen dat ik over 8 dagen 16 word. Maar genoeg over mijn verjaardag, laten we beginnen met de goals!IK WIL EEN NIEUWE TEMPLATE! Ik heb al een paar hele mooie gevonden op Etsy, maar ze zijn gewoon niet 'responsive' (dat houdt in dat ze op een tablet en telefoon ook goed te zien zijn/bruikbaar zijn). Ik denk erover om die templates te kopen en dan zelf proberen om ze responsive te maken, maar dat lijkt me wel een heel karwei. Toch maar even gaan proberen deze maand!


Ik merk gewoon dat ik meer dan de helft van mijn kledingkast gewoon niet draag. Ik heb al eerder dingen weggedaan, maar heb uiteindelijk toch nog best veel gehouden. Ik wil nu echt een keertje de waarheid onder ogen zien en dingen die ik lang niet heb gedragen of toch echt te klein zijn (snik snik) verkopen of weggooien! Ook draag ik een groot gedeelte van mijn zomergarderobe niet meer (waaronder veel Brandy Melville dingen, van toen ik echt nog een problematische verslaving had), dus die ga ik ook even uitzoeken. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik mijn oude kleding aan lezers ga verkopen, gewoon omdat ik het niet zo'n fijn idee vind.


Ik ben zo'n persoon die heel snel geld uit kan geven. Pas geleden had ik drie truien gekocht bij de Zara en ze toen alle drie teruggebracht. Boem, 90 euro contant in mijn portemonnee. Waaraan het op is gegaan? Geen idee, maar ik kan (en jij vast ook wel) het wel raden. Bagels & Beans (my guilty pleasure), eten, nog meer eten, kleine prulletjes en wat dan al niet meer. Dat mag niet meer gebeuren! Ik wil dus deze maand (en dan alle opeenvolgende maanden de komende jaren, haha) eens goed gaan bijhouden hoeveel ik uitgeef en aan wat dan precies.


Dit heeft weer iets te maken met geld, gewoon omdat ik echt wil sparen. Voordat ik werkte kreeg ik 50 euro per maand van mijn ouders voor kleding. Inmiddels is dat een soort van mijn zakgeld geworden, aangezien ik met werken veel meer verdien dan eerst en niet vind dat ik nog meer nodig heb. Maar het lukte me dus altijd om met 50 euro makkelijk rond te komen en zelfs nog wat over te houden! Waarom zou ik dat nu dan ook niet kunnen? Hup, de rest van mijn geld wat ik verdien met werken (en misschien verjaardagscadeautjes deze maand, hehehehehe) op mijn spaarrekening en gewoon weer 'back to basic' (althans, wat voor mij dan back to basic is)


Ja. Ik heb nog geen ID. Ik heb er ook nooit eentje op zak, want hey, ik ben ten eerste niet bepaald de persoon die drank wilt kopen (niet dat dat kan) en ik ben ten tweede niet een persoon die veel uitgaat of vaak in de problemen komt. Maar aangezien het vanaf je 14e verplicht is vind ik dat het eindelijk eens tijd is om na twee jaar toch echt een ID aan te vragen. (En als je 16 bent mag je ook ietsje meer dus dat is handig)
EDIT:
Ik bedoel een ID als in een ID-pasje. Natuurlijk heb ik ook een paspoort, maar die heb ik nooit bij me. Vanaf 14 jaar geldt de wet dat je altijd een geldig identiteitsbewijs mee moet hebben. :)


Wat zijn jullie goals voor deze maand?Liefs,

Naomi20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Heel leuk lijstje! en ik ben nu al benieuwd hoe je lay out er uit gaat zien ^ ^

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je dit zo voor jezelf opstelt, ben benieuwd of het je gaat lukken. Vast en zeker wel!Ik heb niet echt bepaalde doelen, goed mijn best doen op school denk ik? haha!
  Liefs Emmy

  ReplyDelete
 3. Mijn doel is vooral om wat minder uit te geven en weer meer te gaan sporten! De laatste tijd ben ik echt gewoon niet actief geweest op het gebied van sporten en ik merk dat ik het toch heel fijn en leuk vind om te doen. Minder geld uitgeven heeft bij mij inderdaad ook te maken met sparen.

  ReplyDelete
 4. Succes met je schoonmaak in je kast, ik zocht daarstraks iets in mijn kast en werd ZO gefrustreerd van al die kleding die ik niet draag maar die er wel zoveel plaats inneemt, dat ik dat ook dacht! Ga je voor het eerst voor altijd skieën? Super leuk, ik was eind december voor het eerst gaan skieën, vond het in begin de HEL (hangt er vanaf hoe goed je er mee weg bent natuurlijk, ik, niet snel haha) maar daarna wou ik niet meer naar huis en nu ben ik stikjaloers op je, haha.

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke doelen heb je opgesteld! Ik ben benieuwd of je uiteindelijk toch een template kan vinden naar jouw wensen :)

  ReplyDelete
 6. Liefde voor Oana's kalenders, inmiddels is dit alweer mijn 8e die ik download.
  Ik moet echt een keer naar Bagels & Beans denk ik, dat jij er 90 euro aan uitgeeft zegt wel genoeg denk ik :) Gaan we doen als we gaan meeten, ben heel benieuwd ;)
  Ben ook benieuwd naar je nieuwe lay-out!
  Die kledingkastschoonmaak vind ik een hele goede, dat de helft van je kledingkast niet meer dragen herken ik enorm. Daar zitten ook dingen tussen die ik vorig jaar voorjaar kocht (oeps), en dat zijn dus dingen die ik echt nog niet mag weggooien van mijn ouders haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, liefde voor haar kalenders! Ik download ze ook al een aantal maanden (iets van 7 nu), en ze zijn zo geweldig! En dat vind ik een goed plan ;)

   Delete
 7. Wat een leuk lijstje, ben erg benieuwd naar je lay-out!
  En omg die grote schoonmaak, staat ook op mijn lijst!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 8. Zo herkenbaar haha, op de een of andere manier maak ik ook mijn geld op aan allemaal onzin en dan aan het eind van de maand zit ik: waar in vredesnaam heb ik het aan uitgegeven?
  Ik heb wel een idee, maar ik gebruik 'm nooit haha. Meestal ben ik 'm kwijt en heb ik 'm niet bij me.

  ReplyDelete
 9. Leuk lijstje, goed en handig dat je voor jezelf zo'n lijstje maakt! Die tips over geld zijn erg handig, ik denk dat er meer zijn met hetzelfde probleem, haha. Ik heb ook nog maar net een ID kaart, die moest ik nog maar even aanvragen zodat ik mee kon op werkweek. Leuke kalender trouwens! :)

  ReplyDelete
 10. Heb je geen ID nodig als je op vakantie gaat? Haha.

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke doelen! Gaat je vast lukken :) Maar toen wij naar Engeland gingen moesten we ons ID laten zien, heb jij 'm nog nooit ergens nodig gehad dan? Haha..
  X Emma

  ReplyDelete
 12. Haha ik dacht al, ook geen paspoort! ;)
  Niet dat ik ooit mn ID bij me heb..
  Wat goed dat je je kleding gaat opruimen!

  Xx

  ReplyDelete
 13. Jaaa ik heb m'n kledingkast pas ook uitgepluisd en dat was echt awesome!

  ReplyDelete
 14. Hahah, en ID is misschien wel handig ;) Ik ben nu al benieuwd naar een nieuwe layout! Enne.. tips om te sparen: loop geen winkels binnen waar ze Tony Chocolony verkopen. Of MAC lipsticks. :)

  ReplyDelete
 15. Hahhaa wel handig inderdaad, een ID kaart!

  ReplyDelete
 16. Wat een leuke en goede doelen! Ik zou ook wel eens mijn uitgaven willen bijhouden en opschrijven..

  ReplyDelete
 17. Leuke doelen, veel succes met het omvormen van je template.. ik ben benieuwd (:

  ReplyDelete
 18. Leuke doelen, ik heb laatst ook m'n kledingkast helemaal uitgeruimd en vond het naast af en toe heel irritant ook best leuk omdat ik allemaal nieuwe dingen tegen kwam en nieuwe combinaties bedacht.

  ReplyDelete
 19. Wat een leuke doelen, heel erg veel succes ermee, ben benieuwd.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio