Saturday, February 28

mijn aankoopjes van een dagje utrecht

Saturday, February 28
Ik ging weer een dagje naar Utrecht. Ik kom er niet heel vaak (want ik zit natuurlijk op school en heb een baantje) maar ik zou als ik kon er elke week wel heen willen gaan. Stiekem is niet Amsterdam, maar Utrecht toch echt mijn lievelingsstad. Het is er zo gezellig. Amsterdam ook hoor, maar buiten dat 'centrum' is het toch eigenlijk een groot blok beton. (no offence) Utrecht niet (althans, voor mij nog niet. Voor nu moet ik eerst alle ins & outs van het centrum uitvinden), en dat vind ik zo ontzettend fijn! Hoewel het er alsnog best wel druk is valt het eigenlijk heel erg mee. -ik bedoel, in vergelijking met Amsterdam- Toch?EEN THEEKOPJE

Dille & Kamille

Ik heb een mokken obsessie. Ik hou van heel veel verschillende soorten mokken, als ze maar niet te druk zijn. Deze is lekker simpel en gelijk heeuuuul erg cute. Het voegt iets toe en maakt het theedrinken nog leuker dan het al is. Mijn mokkenobsessie begint trouwens wel een beetje uit de hand te lopen, onze kast begint voller en voller te worden en ik denk dat ik maar een plekje in mijn kamer moet gaan maken voor mijn eigen lievelingsmokken.


EEN NOTITIEBOEKJE

Dille & Kamille

Ik kan nooit genoeg leuke notitieboekjes hebben. Deze is ook weer heel schattig, fotogeniek en het printje is gewoon heel erg leuk. Ik moet nog wel even bedenken waarvoor ik hem ga gebruiken, net als al die andere 7283678327391 notitieboekjes die nog leeg in mijn kast staan. Maar deze is anders dan de rest. Echt!


EEN KAARTJE

Dille & Kamille

Een mooi kaartje met theekopjes. Zegt dat niet genoeg? Ik heb echt 10 minuten bij dat kaartenrek gestaan en getwijfeld. 'Wat als deze nu leuker is. Of deze?' Dus, als je leuke kaartjes wilt hebben, dan moet je echt een keer naar Dille & Kamille gaan. Alleen al voor de gratis kopjes thee die je er krijgt ;)

EEN KETTINKJE

H&M

Deze is ZO mooi! Heel erg minimalistisch en nog het beste, deze koop je voor 3 euro bij de H&M. Ik heb hem nog niet gedragen, puur omdat ik hem goed op de foto wilde hebben. Jullie moeten trouwens echt even de nieuwe collectie bekijken van alle mooie kettinkjes, want ze zijn gorgeous.


EEN ROLLETJE TOUW

Dille & Kamille

Misschien denk je nu; 'Een rolletje touw? Naomi? Waarom?' En dan zal ik antwoorden met heel veel redenen waarom ik een rolletje touw koop. Om te beginnen omdat het zo handig is en deze touw zo fotogeniek is (en gewoon heel leuk). Je kan er cadeautjes mee inpakken, door je kamer hangen en er dan foto's aan bevestigen, of gewoon, om je cactuspotje heen knopen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je nog steeds niet overtuigd?

En nu we toch bezig zijn kan ik gelijk even de hele leuke cadeautjes laten zien van Laura, nog voor mijn verjaardag. Ik vind ze allemaal zo cute en speciaal!


EEN TÉ LEUKE HANDCRÉME

Laura (cadeau) // Crabtee & Evelyn

Ik heb tot voor kort nog nooit van dit merk gehoord. Maar Laura ging naar Zutphen en bracht deze leuke handcréme voor me mee. Eigenlijk ben ik niet zo'n steevast handcréme gebruiker, maar deze ziet er zo leuk uit (en het beste nog, werkt ook heel fijn) dat ik hem nu bijna elke dag gebruik. Laura? IK WIL ER MEER! (Nee, oke, grapje. Maar we gaan wel even uitzoeken hoe we er meer kunnen kopen, goed?)


EEN WAXMELT

Laura (cadeau) // Yankee Candle (Vanilla Cupcake)

Laura weet hoeveel ik wel niet van mijn Yankee Candle waxmelts hou. Je weet wel, die 'fireside treats'. Deze is ook totaaal niet verkeerd. Hij ruikt naar cupcakes en zelfs als hij naast me ligt op mijn bureau ruik ik hem heel lekker sterk. Heerlijk!


Sorry als ik teveel 'cute', en 'leuk' een 'heel erg' heb gezegd, maar dat gebeurt nu eenmaal als ik dingen koop en ik koop natuurlijk alleen dingen die ik leuk, cute en heel erg leuk vind.

Wat vind jij van Utrecht? En ben jij een grote handcréme gebruiker?

Liefs,
Naomi15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat heb je leuke dingetjes gekocht! Dille & Kamille is een leuke winkel hé? :) De sfeer vind ik daar erg fijn. Ondanks dat ik er veel te vaak kom blijft Utrecht ook een van mijn lievelingssteden. Vooral de grachten vind ik erg gezellig!

  ReplyDelete
 2. Utrecht is zo'n leuke stad! En wat is die mok cute<3 (cute en leuk alles)
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Oh wat leuk, ik ben nog nooit in Utrecht geweest. Maar ik moet er wel heen (komt stiekem door deze blopost, hahah..)

  ReplyDelete
 4. Wat ziet het er onwijs leuk uit allemaal! <3 Ik gebruik bijna nooit handcreme, maar deze is idd wel heel erg lief :) Nou ja kijk, ik kom vaak in Utrecht. Heel erg vaak -- ik woon immers in Utrecht. Maar de laatste tijd lees ik dus de hele tijd over leuke winkeltjes & cafeetjes in Utrecht, die ik eigenlijk helemaal niet kende! En mensen die er niet wonen dus wel..oeps haha.. Eigenlijk kom ik 'automatisch' in het 'saaie' gedeelte (H&M, Bershka, Pull & Bear, Monki etc). Hoewel ze daar natuurlijk soms ook wel leuke dingen verkopen, zou ik toch wat vaker naar wat 'kleinere' winkeltjes als D&K moeten gaan! liefs

  ReplyDelete
 5. Ik ben nog niet eerder in Utrecht geweest maar het lijkt me vooral om te shoppen een geweldige stad. Dat kettinkje van H&M is zo prettyyy! Ik vond laatst bij Etos net zo'n ketting, maar die koste 7 euro. Binnenkort maar even een kijkje nemen bij H&M :)

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Ik vind Dille & Kamille altijd zo'n leuke winkel, vooral de sfeer. Utrecht vind ik ook een erg toffe stad, inderdaad erg gezellig. Zelf ben ik er geboren, maar niet opgegroeid.

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Die mok is echt cute, en oké dat touw stiekem ook haha. Liefs

  ReplyDelete
 8. Die mok is heel leuk! Had bij Laura al wat gelezen over Dille & Kamille inderdaad, nu ben ik wel heel benieuwd!

  ReplyDelete
 9. Het is allemaal zo schattig! Ik ga zo ook maar even de dichtsbijzijnde dille & kamille opzoeken, want ik heb zo'n idee dat het een soort hemel is. En ook wel grappig is dat de naam een beetje overeenkomt met m'n eigen naam. Okay, een héél klein beetje dan. Ik wordt in ieder geval blij als ik je spulletjes zie :)

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! De verpakking van de handcrème ziet er erg leuk uit.

  ReplyDelete
 11. Wat heb je toch ontzettend leuke dingen gekocht! Daar mag je zeker 'cute' tegen zeggen! Oooh, dat kopje vind ik echt zo schattig! Net als het notitieboekje en de kaart trouwens. Ik ben nog nooit in Utrecht geweest, maar je hebt me zeker overtuigd om er een keer heen te gaan. :)

  ReplyDelete
 12. Alles is echt heel leuk, vooral dat kopje en de handcreme zou ik ook zo gekocht kunnen hebben. En de Dille & Kamille vind ik ook zo'n heerlijke winkel, waar ik eigenlijk te weinig heen ga. (Maar goed, dat scheelt weer geld.)

  ReplyDelete
 13. En weer zit ik hier een beetje overwhelmed door je mooie foto's! Die kettinkjes bij de H&M zijn inderdaad zo leuk! Bij de Mango hebben ze ook van die leuke pendants, eigenlijk zie je ze overal, wat ik persoonlijk niet erg vind!

  ReplyDelete
 14. Wat heb je leuke dingetjes gekocht! Wat je over Utrecht zegt ben ik helemaal met je eens. Het is een soort Amsterdam, maar dan compacter :) Ik kom er dan ook echt te vaak.

  ReplyDelete
 15. Dille & Kamille, een winkel waar ik uren in kan rond kijken en allemaal dingen kan kopen.
  Ik vind Utrecht ook echt een hele gezellige stad, ik wil er later ook gaan studeren!
  Liefs,

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio