Thursday, February 12

My favourite songs at the moment

Thursday, February 12

(for the record, ATM = at the moment) Sinds ik Spotify Premium heb is het leven tijdens school een stuk leuker. Wanneer ik het maar kan grabbel ik mijn oortjes uit mijn tas -als ik ze tenminste bij me heb #vergeetachtig- en luister ik naar de leukste liedjes. Ik heb mijn playlist dan ook gelijk omgedoopt naar 'Leuk' (ik ben niet zo goed in mooie namen verzinnen) waardoor mijn klasgenoten als ze die playlist zien een beetje moeten lachen. Ik moet zeggen dat ik me niet echt een Spotify meer kan voorstellen zonder reclames -oké, misschien overdrijf ik een beetje- en ik ben bang dat ik na 31 maart (wanneer het 'contract' afloopt) er misschien 10 euro extra per maand uit mijn portemonnee verdwijnt. Laten we samen alsjeblieft gaan duimen dat dat niet gebeurt?Ik luister al een paar jaar naar Chef'special, sinds een van mijn vriendinnen me er op wees. Maar de afgelopen maanden was het toch iets minder, totdat ik opeens dit liedje tegen kwam die ik nog nooit had gehoord. Ik heb deze inmiddels toch weer 50 (wat kan ik toch goed overdrijven, hehe) keer gehoord en ik ben er nog steeds niet klaar mee. (-Luister zeker ook even Birds en Peculiar, ook van Chef'special en beide ook geweldige liedjes!)


I LOVE JAMES! Of in iedergeval zijn muziek. Zijn liedjes zijn prachtig, (hold back the river is ook heel mooi en die heb je vast wel eens gehoord) maar vooral dit liedje steelt mijn hart. Luister het maar!Nog niet zo lang geleden ontdekte ik Eveline. Volgens mij was het via een filmpje van de blog Paperboats (mijn favoriete blog ever), maar dat weet ik niet meer zeker. Gewoon de feel van dit lied is al leuk. Deze MOET je beluisteren!In eerste instantie vond ik het een beetje raar. Naar franse muziek luisteren. Maar we luisterden toch ook allemaal naar Stromae? Coeur de pirate vind ik een hele leuke zangeres en dit liedje vind ik heel erg mooi om naar te luisteren. Ook al begrijp ik maar een paar kleine woordjes, hahaDe spotifyversie is mooier dan deze versie, vind ik dan haha (ik zeg het maar voordat je gelijkt wegklikt) Ik vind het vooral heel leuk dat het van rustig naar wat 'harder' gaat. Ze is trouwens Nederlands als je dat nog niet aan haar naam had gezien :)Alle liedjes die ik hiervoor heb opgenoemd zijn toch een beetje 'sad', althans het is rustige muziek. Deze is lekker iets vrolijker! Perfecte opruim muziek - economie huiswerkmaak muziek of gewoon muziek om naar te luisteren op de fiets :)

Dankjewel trouwens voor alle felicitaties, via mijn blog, instagram en via mail. Thanks! ♥♥♥

Liefs,
Naomi

De inspiratie voor de leuke bloemen in de foto komen van mijn allerliefste vriendin Laura

25 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hihi, volgens mij ken ik niet een nummer! :P

  ReplyDelete
 2. Ik ben grote James Bay fan! Leuk dat je het op zo'n manier laat zien.

  ReplyDelete
 3. Wat origineel gedaan zo, dit artikel. Ik ken alleen helemaal niets van deze muziek, waarschijnlijk omdat het niet mijn smaak is. Maar toch leuk om te lezen.

  ReplyDelete
 4. Leuke muziekjes!
  James Bay vind ik ook zo leuk en ik ben heel benieuwd naar het album :)

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke nummers! Ik kende eigenlijk alleen die van Chef'Special, maar ik vind de nummers van needtobreathe en James Bay heel tof!

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie nummers allemaal en wat heb je het leuk gedaan met die foto's zo :)

  ReplyDelete
 7. Ik kende alleen nog maar James Bay, rest heb ik net allemaal beluisterd, echt leuke liedjes, ga ik een paar van onthouden, dankje! :D Ook super mooie foto's zo. :)) En ik wil ook Spotify Premium, maar heb inderdaad schrik dat ik het dan voor altijd wil...

  ReplyDelete
 8. Ken niet alle liedjes die er tussen staan maar die van James Bay is in ieder geval echt prachtig! Leuk gedaan met de foto's :)

  ReplyDelete
 9. Wat creatief zo met die labeltjes en bloemen, echt heel mooi! Yay ik ken ze nog niet, fijne nieuwe muziek! :)
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Dat nummer van Chef'special vind ik zo tof! Staat echt nonstop op repeat hiero.
  Heb je nu een maand gratis Spotify Premium? Ik heb dat ook gedaan rond de kerstvakantie, en toen de 'gratis' Spotify daarna weer terug kwam, viel dat vies tegen, haha. Ik ben echt een beetje afgekickt van Spotify daardoor. Pas als je Premium gehad hebt, merk je pas hoe vervelend de gratis versie is. Die reclames, pfff....

  ReplyDelete
 11. Heel erg leuk, origineel artikel! Ik kende eerlijk gezegd nog geen van deze artiesten, maar het klinkt heel goed! Liefs, X

  ReplyDelete
 12. Wat leuk dat je je favoriete liedjes deelt! Ik ken ze geen van allen maar ben op dit moment aan het luisteren naar het eerste liedje die je deelde, haha. Mooie foto's trouwens, origineel bedacht om de liedjes op van die leuke kaartjes te schrijven! :))

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke manier om deze liedjes te laten horen! :)

  ReplyDelete
 14. Ik ken er geen een dus ik ga zeker eens kijken! Wat zijn die foto's gaaf gedaan <3

  ReplyDelete
 15. Oeh, wat heb je dit prachtig gedaan. Ik vind James Bay echt fantastisch!

  ReplyDelete
 16. Wat een heerlijke nummers! Dit is ook de muziek die ik zelf het leukst vind, zo fijn om naar te luisteren! Ik heb geen Spotify premium, maar zit er wel over na te denken om het binnenkort te kopen, nu staan de afspeellijsten altijd in de 'shuffel modus' en kun je geen specifiek nummer luisteren, zo irritant. Leuk artikel! :)

  ReplyDelete
 17. Wat heb je er een mooi artikel van gemaakt!

  ReplyDelete
 18. Wat een originele manier van je favoriete muziek laten zien. Heel leuk :) Leuke nummers ook!

  ReplyDelete
 19. Mooie foto's, heel origineel leuk :) en ik kende er nog geen één!!

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
 20. Het zij mooie nummer, ik kende ze wel nog niet haha :)
  Love, Quinty

  ReplyDelete
 21. Coeur de Pirate maakt echt fijne muziek, leuk om haar terug te vinden op je blog. En wat ontzettend mooi gedaan die labels, heb je dat zelf gedaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alle props zijn van de Hema! Al lijkt het me inderdaad ook wel leuk om zelf te maken, haha. Maar het idee heb ik wel zelf bedacht :). En ja, coeur de pirate is zo leuk! Eigenlijk al haar liedjes.

   Liefs,

   Delete
 22. Dat laatste nummer is echt heel vrolijk, die ga ik onthouden!

  ReplyDelete
 23. Wauw, echt prachtige muziek. Lekker rustig en zo fijn. Net wat ik nodig heb! Ideaal voor de vakantie dagen! Leuk dat je dit deelt! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 24. Zooooooo leuk die foto's!! En hoe heet dat lettertype? :D

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio