Sunday, February 8

Outfit | Because winter means comfy

Sunday, February 8
De titel slaat of course terug op mijn outfit. Ik weet niet waarom, ik weet niet precies sinds wanneer, maar het is een feit dat ik deze winter het liefst rondloop in fijne soort-van-jogging-maar-ze-zien-er-toch-nog-leuk-uit- broeken en grote oversized truien. Terwijl er een tijd was dat ik als een van de weinige rond huppelde in rokjes met 20 denier panty's inclusief leuke zomerse croptops in een koude winter. What happend? 

Sweater American Apparel  | Blouse Primark | Jeans F21 | Shoes Vagabonds | Coat F21 | Lipstick M.A.C fast play amplified
Begrijp me niet verkeerd hoor. Rokjes en jurkjes zijn mijn grote liefdes, net zoals alle croptops in mijn kledingkast waar maar geen einde aan komt, maar truien zitten gewoon zo lekker. Ik heb trouwens nog geen nieuwe perfecte jeans gekocht. Daar heb ik 3 redenen voor:

1. Ze bestaan waarschijnlijk niet
2. Ik vind het (opeens) zo moeilijk om in een keer 40 euro uit te geven (wat dus een excuus is omdat ik dat een paar jaar geleden met gemak deed, wat zich weer ontpopte tot een grote berg Brandy Melville)
3. Het is koud.

Dus draag ik nu eigenlijk heeeuuwl erg vaak deze 10 euro variant van de F21. Maar als ik er eentje heb gekocht (Ik denk dat ik slaag bij Topshop. Of ehh  bij de Urban Outfitters als ik een niet al te dure vind) zal ik hem natuurlijk laten zien!

Ik draag mijn vagabonds nu trouwens elke dag en ik kan niet wachten tot Topshop (volgens mij 26 februari) op 5 minuten fietsafstand van mijn huisje komt te zitten. Die schoenensectie is mine! Nee grapje, haha. Maar ik wil er wel heel veel mooie platte schoentjes gaan kopen mits ze lekker zitten natuurlijk. Ooh god, ik heb er zo'n zin in. Nu maar hopen dat hij niet tegenvalt. Had ik al gezegd dat ik die witte-sneaker trend eigenlijk ook wel heel erg leuk vind? Of dat ik clarks wil?

Verder heb ik ook onwijs veel zin in mijn verjaardag, aanstaande dinsdag. Ik heb eigenlijk nog geen idee wat ik wil wat natuurlijk niet echt helpt voor mijn ouders, aangezien twee dagen echt te weinig is. (behalve een horloge, maar ik ben misschien van dat hele Daniel Wellington idee afgestapt omdat ik hem toch iets te 'fashionhorloge, bloggerstrendachtig' -ja, dit zijn weer zelfverzonnen woorden- vind. Dus ik wil op zoek naar een andere.) Ik ben gewoon te kieskeurig en te eigenwijs, oeps.

Maar het gaat natuurlijk om de gezelligheid! Ik kan het de komende weken nog niet met vriendinnen vieren, puur omdat we het allemaal heel druk hebben met maatschappelijke stage, school en  dat ik over twee weken ga skieën (met school, in de voorjaarsvakantie). Jammer, maar dan vier ik het erna wel!

Wat draag jij het liefst deze winter?

Had ik al gemeld dat ik een enquete heb gemaakt? ;) Als je hem nog niet hebt gezien (foei!) zou ik het heel erg leuk vinden als je hem in zou willen vullen! Dat kan hier! Dankjewel alvast,

Liefs,
Naomi

Fotocredits gaan naar Laura van Lauresque

44 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke outfit! En hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. Woehoee, gister heb ik eindelijk een broek gevonden, na een half jaar zoeken (of meer). Ik heb er een gevonden bij de sting :) (wel heel veel succes om een niet-dure broek te vinden!)

  Xx Lisanne

  ReplyDelete
 3. Oh wauw! Hele mooie outfit Naomi! Ik snap je helemaal! Deze winter loop ik ook in allemaal comfy outfits rond haha! Ik ben super benieuwd of je de perfecte jas gaat vinden! Liefs

  ReplyDelete
 4. Hele toffe outfit! Ik snap je probleem met broeken, ik kan ook lastig de perfecte broek vinden. Die van Topshop zitten perfect, maar zijn wel weer prijzig. Liefs

  ReplyDelete
 5. Wauw, prachtig!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  ReplyDelete
 6. Heey,ik heb een tijdje geleden een geweldige broek bij Only gekocht voor €20,-. Misschien kun je daar een leuke vinden.. :)

  ReplyDelete
 7. Wat een gave foto's. Vind de sfeer heel tof ^^ De trui met de blouse eronder staat echt heel leuk. Super leuke outfit ^^

  ReplyDelete
 8. Ik ben het volledig met je eens, van het Daniel Wellington horloge. Ik heb er jaren van gedroomd om er eentje te hebben, nooit durfde ik hem te kopen. En nu ik het dan écht durfde wilde ik niet meer. Gewoon omdat het zo bloggerstrendingachtig is ja. (Ik ga je woord gebruiken.) Een andere variant heb ik nog niet gevonden, maar het wereldhorloge van UO spreekt me net wat meer aan. Laat je het me even weten als jij een andere leuke hebt gevonden? Ik ben op dat vlak ook te eigenwijs.. En Clarks, ja, die wil ik ook. Mooie foto's weer, hoe doe je het toch, haha.

  ReplyDelete
 9. Oh wauw, echt prachtige foto's en outfit meid!
  Ben dol op je vest.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 10. Oh wauw, hele mooie outfit! Wat een prachtige foto's ook ♡

  ReplyDelete
 11. Wat een gave foto's! Ik vind je outfit heel erg leuk. De perfecte jeans vinden is inderdaad een hele struggle.. Ik vind het zo leuk dat je onder je trui een blouse draagt, dat geeft zo'n leuk effect! Liefs

  ReplyDelete
 12. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 13. Je hebt precies zooooveel kleren :o zo nooit hetzelfde ofzo ;) maar weer eens een prachtige outfit! Ik ben zo jaloers dat jij zo vanalle winkels superlicht bij je hui hebt! Ik heb hier alleen een H&M.. Maar binnenkort ook een Zara! :)

  ReplyDelete
 14. Wat mooi! Ik hou van stoere sweaters met lieve kraagjes erbij! Dat is -samen met cardigans- wel iets dat ik het liefst draag in de winter, comfi en het ziet er leuk uit!

  ReplyDelete
 15. super leuke look, en in deze kou komt comfort voor alles in mijn ogen, en ik ben weg van je trui! ik heb zoveel liefde voor streepjes <3
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 16. Wat een leuke trui heb je aan!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 17. Hele leuke outfit, ik draag deze winter ook alleen maar comfy truien (: Je foto's zijn ook weer super mooi!

  ReplyDelete
 18. Wat hou ik toch van je schrijfstijl. Die perfecte jeans heb ik ook nog nodig - en ik ehb precies hetzelfde probleem me die 40,- haha...

  ReplyDelete
 19. Ahhh, je outfit is superleuk! Ik heb ook zoveel zin dat de topshop in Nederland komt. Niet normaal. Ik ren meestal naar degene in de bijenkorf en kijk verlangend naar de veel te weinige kleding die ze daar hebben. One day.
  Verder kan ik Urban Outfitters broeken maar ook zeker Zara broeken erg aanraden. Ze zitten lekker, gaan lang mee, zijn mooi. Per-fect! Hoewel jean shopping altijd een struggle is.
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 20. Prachtige outfit, en prachtige foto's<3

  ReplyDelete
 21. Fijne jeans vinden is zo lastig! Ik heb er nu twee van Asos en ze zitten zo lekker en zijn van goede kwaliteit. Misschien dat je er daar een kan vinden? Deze outfit is zo leuk trouwens, lekker winters :)

  ReplyDelete
 22. Wauw! Ik vind je foto's echt geweldig! Ze zijn ZO mooi! En de outfit is echt prachtig! Hoe bewerk je je foto's eigenlijk of is dit recht vanaf je camera gekomen? Echt mooi! Zelf draag ik het liefst rokjes en kleedjes in de winter. Klinkt dit gek? Ach, ik ben helemaal verslaafd aan de rokjes! Haha! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 23. Heerlijk, ik hou van comfy kleding. Ik denk dat het meest gedragen item in de winter voor mij fuzzy sokken zijn (heb ze altijd bij me in mijn tas ook). Mooie foto's trouwens weer!

  ReplyDelete
 24. Je outfit is supertof :)! Deze winter draag ik het liefst ook lekker veel truien, en dan het liefst de fluffy ones! Heerlijk.

  ReplyDelete
 25. Je trui is zooo leuk!
  Ik wist ook niet wat ik voor mijn verjaardag wilde, dus had ik niks aan mijn ouders gevraagd. Ik kreeg een lamp :') Achteraf vind ik het wel leuk, maar toen ik mijn cadeau uitpakte, was ik toch een beetje teleurgesteld, haha.

  (En weer reageerde ik met het verkeerde account, lol.)

  ReplyDelete
 26. Mooie outfit, het staat je allemaal weer leuk!! En ik ken echt je gevoel met je perfecte broek :')

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
 27. Wat een prachtige foto's weer! Maak je ze zelf met een statief?
  Heel veel plezier en gefeliciteerd alvast met je verjaardag :)

  ReplyDelete
 28. Superleuk, as always!
  Ik was gisteren in Amsterdam en toen zijn we naar de American Apperal geweest om jou op te zoeken, maar helaas was je er niet, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. AAAH ZO LIEF! Kom op een zondag naar het filiaal van de Westerstraat :) (Ik zie er waarschijnlijk wel echt raar uit maar oke, super gaaf!) Stuur me een berichtje op instagram anders een keer, misschien meet ik je dan wel :)

   Liefs,

   Delete
 29. Weer awesome foto's, heb je vragelijst ding ingevult :).
  xxx

  ReplyDelete
 30. Super leuke trui, die eerste foto is echt prachtig! Ik draag ook bijna altijd 1 lievelingsbroek haha, van mij komt van de Pull&Bear (ook maar iets van 17 euro ofzo...) Ooh nog maar 2 dagen dus, wat leuk!! Ik ken het, als het erop aankomt weet ik ook nooit wat vragen, terwijl ik voor de rest van het jaar met een algemeen geld-tekort zit omdat ik zoveel spullen wil. Tsja. Haha.

  ReplyDelete
 31. Leuke outfit, ik heb precies hetzelfde, truien zijn gewoon ze lekker warm

  ReplyDelete
 32. Aaah wat een mooie outfit! Ik draag de laatste tijd ook alleen maar mijn enige broek met een trui, ik heb geen zin in andere (koude) dingen hihi! Mijn broek is van Cheap Monday en die is wel echt perfect, maar dan wel ietsie duurder. Veeel plezier morgen :) xxx

  ReplyDelete
 33. Leuke outfit! Mooie foto's weer! Ik draag deze winter ook lekkere comfy kleding. Soms wil ik graag in een jurkje en een panty rondhuppelen, maar helaas gaat dat niet. Wat zijn je schoenen gaaf!

  ReplyDelete
 34. Wat een leuke outfit! en ook prachtige foto's!

  ReplyDelete
 35. Wat een mooie foto's! Ik draag het liefst lekkere warme vesten op simpele tops!

  ReplyDelete
 36. als je opzoek ben naar een horloge kijk anders naar een larson and jennings horloge, ze zijn prachtig en sinds kort in nederland te verkrijgen bij de bijenkorf helaas wel iets duurder dan een daniel wellington maar het is het helemaal waard

  ReplyDelete
 37. Supermooie foto's, ik ben echt verliefd op die trui, haha! Alvast gefeliciteerd!! En cool dat je in de vakantie gaat skiën met school! XX

  ReplyDelete
 38. Prachtige outfit, en mooie foto's ook! Je schoenen vind ik echt tof!

  ReplyDelete
 39. Ah heerlijke outfit, in de winter draag ik ook het liefst comfy truien haha<3 En oh wat heb je toch geluk dat je in Amsterdam woont, nu komt zelfs de Topshop gewoon naar je toe hahaa ;')
  X Emma

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio