Sunday, February 15

outfit | this all feels like a fairytale

Sunday, February 15


Ik ben er weer hoor. Weliswaar een dag te laat, maar gehuld in een hele nieuwe outfit. Afgelopen vrijdag was ik samen met Laura in Utrecht. Naast dat we enorm veel thee hebben gedronken (of koffie, in Laura's geval) hebben we ook veel rondgelopen. Ze heeft de hele dag moeten aanhoren hoe geweldig mijn broek wel niet was (en is) en ze heeft de hele tijd mijn gezeur moeten aanhoren of ik nu wel of niet geld uit moest geven. Een ding is zeker. Ik ben me er al lang van bewust dat ik mijn 'maar 50 euro uitgeven deze maand' goal niet heb gehaald.Coat Mango | Top Subdued | Jeans Topshop | Shoes Vagabonds

Even een verhaaltje over mijn kleding in plaats van wat ik heb gedaan. Veel mensen zeiden in de enquete dat ze dat ook wel eens leuk zouden vinden :)

Whoeps. Maak ik eindelijk een verhaaltje over mijn nieuwe broek, zie je niet eens heel goed hoe hij nu precies zit. Jammer! Maar geloof me, er komen nog genoeg outfits aan met deze jeans ;). Ze zijn van Topshop en heten 'Joni Jeans'. Ik heb ze al een tijd op het oog, maar kocht ze gewoon steeds niet omdat ik niet snel 50 euro uitgeef aan een broek. Maar ik paste ze de laatste tijd zo vaak en vond hem elke keer steeds fijner zitten. Het was zelfs zo erg dat ik al heel lang bij elke outfit dacht: 'Dit zou ZO veel beter staan met een zwarte high-waisted jeans' dat ik het wel eens tijd vond om deze te kopen. En ik heb er geen moment spijt van gehad! Oh gawd. Hij is zo gorgeous.

Verder heb ik ook een nieuwe jas gekocht. Online bij de Mango, voor maar €30,-. Er zijn nog veel meer mooie jassen daar online, dus ik zou zeggen, sla je slag! Ik ben er onwijs blij mee, omdat ik nog geen zwarte jas had (ik bedoel, je hebt er gewoon een nodig) en deze een stuk warmer is dan mijn Forever 21 jas. Mijn top van Subdued heb ik ook pas gekocht. Alweer in de sale (en ik maar denken dat die al weer weken voorbij was) voor maar 8 euro. Onwijs blij mee!

Ik vind trouwens dat ik ook nog even nieuwe schoenen moet kopen omdat ik echt 24/7 op mijn Vagabonds loop. Een hele goede kandidaat zijn toch die lage Dr Martens. (Alleen houd die inloop-hel me steeds tegen) En dan behalve die schoenen niks kopen volgende maand qua kleding. Echt niks.

Verder schrok ik me een hoedje in de H&M in Utrecht. Nou ik schrok misschien niet heel erg, er gebeurde alleen iets heel ergs onwerkelijks. Iemand herkende me via mijn blog (thanks Anouk!) en ik vond het toch wel even erg raar en spannend. Maar zo gaaf! Gewoon zo gaaf. This all feels like a fairytale. Klinkt leest het raar als ik zeg dat ik gewoon bang ben dat jullie me in het echt heel stom vinden? Niet dat ik me anders voor doe op mijn blog hoor, maar het is gewoon zo spannend. Eigenlijk heb ik geen idee hoe ik zoiets het beste kan omschrijven.

Wat vind je van deze outfit en van mijn nieuwe aankopen?

Liefs,
Naomi

Shoutout naar Laura (want zij heeft de foto's gemaakt)

37 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. De broek en de outfit zijn zo ontzettend mooi!

  ReplyDelete
 2. Ik zou ook niet weten hoe ik zou moeten reageren als ik iemand tegenkwam haha. Mooie foto's trouwens :)

  ReplyDelete
 3. Ik blijf het zeggen, maar jij en je foto's zijn gewoon altijd prachtig.

  ReplyDelete
 4. Oh ik wist niet dat Subdued aan sale deed, huh? In ieder geval echt een mooi topje! En een leuke jas, 30 euro, wow! Echt een mooie locatie ook :)

  ReplyDelete
 5. Wauw, heel erg mooie kwaliteit van je foto's! Je stond al bekent om je mooie foto's en je verbeterd nog steeds elke keer! Knap!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh dankje! Alleen maak ik mijn outfitfoto's nooit zelf. Meestal worden ze gemaakt door vriendinnen en deze is gemaakt door Laura!

   Delete
 6. Je outfit is zo gaaf, vooral je turtleneck! Ik ben ook nog op zoek naar een leuke turtleneck, en wat leuk dat je herkent werd! Liefs

  ReplyDelete
 7. Prachtige foto's <3 En dat topje staat je zo leuk!

  ReplyDelete
 8. Waaaaaah it's so pretty! Je bent gorgeous :) Liefs

  ReplyDelete
 9. Omg echt girrrl! Je foto's zijn zo ontzettend mooi, echt om jaloers van te worden! Mag ik vragen welk programma jij gebruikt om je foto's te bewerken! Echt eeen en al liefde!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 10. Oh wauw meid!
  Wat zijn de foto's prachtig en je outfit geweldig!
  Ben dol op je top.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 11. Wauw, de foto's worden elke post maar mooier en mooier! En wat gaaf dat iemand je herkende! Ik moet zeggen, als ik je in reallife zag zou ik ook wel even op je afstappen! Ik kan nu wel in een reactie zeggen dat je outfit stunning is maar zoiets in het echt zeggen is toch gaver!

  ReplyDelete
 12. Prachtige items en heel leuk dat iemand je herkende! :)

  ReplyDelete
 13. Hele mooie outfit! Ik snap het wel hoor, lijkt me ook best gek als iemand je opeens zo herkent!

  ReplyDelete
 14. Oh wauw!! Naomi, je bent zo mooooi! De foto's en je outfit zijn echt prachtig! Het lijkt me super raar, en leuk als iemand je herkent via je blog hahah! Liefs

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke outfit en de foto's zijn echt heel gaaf!

  ReplyDelete
 16. Woah, deze locatie is zó perfect voor foto's! Ik ben verliefd op je gestreepte shirt (en stiekem nog steeds op je Vagabonds:)

  ReplyDelete
 17. De foto's zijn echt heel mooi geworden, en vooral de laatste is echt prachtig! En die topshop jeans, ahh ik wil ze ook al zo lang maar ik wilde ze eerste passen voordat ik ze bijvoorbeeld zou bestellen zodat ik meteen de goede maat had. En aangezien Amsterdam bij mij niet echt om de hoek zit stelde ik het elke keer maar uit, maar aangezien ik vanavond vertrek naar Parijs hoop ik daar mijn slag te slaan, en ook de lage dr martens in te kopen! xx

  ReplyDelete
 18. Mooie foto's en leuke locatie :)

  Love,
  Didem.

  ReplyDelete
 19. super leuke look naomi! en ik heb zelf lage docs, en het inlopen valt echt reuze mee!! gewone docs zijn een heeeeel stuk pijnlijker maar het is het allemaal waard want eenmaal ingelopen lopen ze goddelijk
  x ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 20. Hele gave outfit weer, en je Vagabonds blijven zoo pretty <3 Zo leuk dat je herkend werd, lijkt me idd best wel spannend haha!

  ReplyDelete
 21. Wat een prachtige foto's! Leuk dat je werd herkend! Ik snap wel dat het spannend is om iemand tegen te komen, logisch.

  ReplyDelete
 22. Wauw, die top is zo leuk! Die Joni Jeans van Topshop lijken me ook echt geweldig, vooral deze zwarte is super mooi!

  ReplyDelete
 23. O wat een leuke outfit! Dat zwart-wit met een donkere lipstick blijft echt altijd mooi!

  ReplyDelete
 24. Superleuke foto's en een hele mooie outfit. Die Topshop jeans is volgensmij echt super. Ik heb er in ieder geval al heel veel over gehoord. Liefs

  ReplyDelete
 25. Je outfit is zo mooooi. :) En de foto's zijn ook echt prachtig. Super chill dat je eindelijk DE perfecte broek hebt gevonden!

  ReplyDelete
 26. Ik voel je pijn want ik heb mijn geld spaar doel ook niet gehaald. Alweer. Tja.
  De outfit is trouwens supermooi! Goede, zwarte skinnys zijn broodnodig, mee eens.
  Over docs: het is het waard. Het is het zo zo zo waard. Ik heb zelf 4 paar (ai, verslaafd) en na een of twee maanden valt het al enorm mee. Plus ze gaan zo lang mee en blijven mooi. Ik kan ze zeker aanraden.
  (Gelukkig) ben ik niemand tegen gekomen die me herkende want ik zou het zo raar vinden en meteen de ongemakkelijkste persoon worden haha.
  Have a nice day!
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 27. Wat een leuke outfit! Vooral je shirt en schoenen vind ik echt heel mooi!

  ReplyDelete
 28. Wat een prachtige foto's! Je staat er overal zo mooi op!

  ReplyDelete
 29. Mooie foto's weer! Ik vind je schoenen heel tof!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio