Wednesday, March 4

bralette's are my new obsession

Wednesday, March 4

Ik had werkelijk nooit gedacht dat ik over ondergoed zou gaan praten op mijn blog, maar hey, eens is de eerste keer. Ik heb een nieuwe obsessie, genaamd 'bralettes' - om het maar heel fancy te zeggen, maar eigenlijk zijn het gewoon kanten bh'tjes - die zwarte kanten stofjes die je de laatste tijd overal ziet op Tumblr en Instagram. Ik vind ze geweldig.


BRALETTE

H&M €15,-


Toen ik er laatst eentje vond in de h&m maakte ik er een foto van en stuurde ik die door naar Laura. Wij zijn namelijk al een hele tijd obsessed met dit soort bralettes, maar hadden er beiden gewoon nooit eentje gekocht. De eerste vraag die Laura stelde was; 'Zoo pretty, maar waar heb jij dat ding eigenlijk voor nodig?' Goede vraag (want zo erg heb ik het niet nodig) en ik antwoordde met dat ik er eentje wilde omdat ik ze mooi vind en ze wat toe voegen aan een outfit en niet voor andere redenen. Laura heeft trouwens precies (of bijna) dezelfde! Wat ik ook leuk vind is dat je - als je schouder toevallig een beetje ontbloot is of je een (Brandy) jurkje hebt met een open rug -  mooie kanten details ziet in plaats van zo'n saai bandje. Het ziet er ook meer uit alsof je een croptop draagt over je bh, in plaats van een bh die veel meisjes juist willen verbergen. Ze zitten ook heel erg lekker en nu kan je ze gewoon kopen bij de h&m! Je hebt ze ook bijvoorbeeld bij de Topshop of de Urban Outfitters, maar daar zijn ze veel duurder.

Wat vind jij van bralette's?

PS; Wil jij een inbreng krijgen in het kiezen van mijn layout? Ik zit heel erg te twijfelen over deze, aangezien hij prachtig is! Doen? Of niet doen? KLIK HIER!

Liefs,
Naomi

31 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik vind ze mooi en dan vooral op foto's, maar het is echt niets voor mij hahah.

  ReplyDelete
 2. Mijn eerste reactie was ook hmm ja waarvoor precies? Maar inderdaad erg mooi onder een oversized shirt/blouse. En daarnaast ook nog eens heel fotogeniek! Prachtige foto's.

  ReplyDelete
 3. Ah, hij is schattig!
  En die lay-out is prachtig! Liefs

  ReplyDelete
 4. Ik vind ze mooi! Heel mooi! De nieuwe layout zou ik doen ♡

  ReplyDelete
 5. Oh ik vind dat altijd zo mooi en vrouwelijk, tof!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 6. Ik wil nog steeds zo graag een bralette kopen want ze zien er zo leuk uit!

  ReplyDelete
 7. Mooi!! En die lay-out is ook heel leuk, maar de achtergrondkleur vind ik niet echt zo mooi.

  ReplyDelete
 8. Ik zie ze ook overal op tumblr verschijnen, ze zijn echt heel gaaf. Ik weet zeker dat het jou ook heel erg mooi staat! <3

  ReplyDelete
 9. Ik vind ze echt heel erg mooi! Zelf heb ik ze nog niet vaak voorbij zien komen dus ben ik wel benieuwd naar dit. Maar of ik ze echt ga kopen, hm, misschien toch net niet iets voor mij. Maar prachtig is die wel! En wat heb je er mooie foto's van gemaakt! Hoe bewerk je je foto's eigenlijk? Liefs, Xx

  ReplyDelete
 10. Ah ik wist niet dat ze dat bij de H&M hadden, zo pretty!

  ReplyDelete
 11. H&M? Ik zou al zo lang naar een leuke, goedkope bralette! Super, ik ga deze meteen aanschaffen.
  Over de lay-out: ik vind hem persoonlijk saai en niet echt iets bijzonder hebben. Als ik een lay-out zou kopen zou ik voor een gaan die iets bijzonder heeft (en je niet veel zal zien) maar overzichtelijk is.
  x I :)

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Jaa, die lay-out is super mooi!

  ReplyDelete
 13. Draag jij dit over een bh of gewoon als bh? Vraag ik me altijd af, wat het fijnst en mooist is ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ligt eraan. Heb hem nog niet heel lang, maar heb hem een paar keer met en een paar keer zonder gedragen. Ligt aan mijn 'confidence' en naar school vind ik het nog een beetje apart. Niemand draagt daar (naar mijn weten, haha) zoiets, vandaar. Het mooiste is natuurlijk dit als bh dragen!

   Liefs,

   Delete
 14. Heel mooi, alleen zou ik niet weten waar ik ze mee moet combineren!

  ReplyDelete
 15. Ah ik ben gek op bralettes! Ik heb er twee jaar geleden eentje gekocht bij Gilly en Hicks (soort van Abercrombie), luv it <3

  ReplyDelete
 16. Oh die vind ik echt supermooi! Ik vond ze altijd te duur in Urban Outfitters, maar ik ga zeker eens een kijkje nemen in de H&M binnenkort :)

  ReplyDelete
 17. Ze zijn me eigenlijk ook nog nooit echt opgemerkt, maar ik vind ze eigenlijk wel heel erg leuk. Ze lijken me inderdaad erg mooi bij een 'open' jurkje of als je bloten schouders hebt, super mooi!

  ReplyDelete
 18. Op foto's zijn ze prachtig, maar dit is niks voor mij! haha liefs daphne

  ReplyDelete
 19. Wauw wat is 'ie mooi! Niet echt iets voor mij denk ik, maar hij is wel heel pretty haha<3
  X Emma

  ReplyDelete
 20. Ik vind ze er ook prachtig uitzien! Wel heb je er een mooi figuur voor nodig! XO

  ReplyDelete
 21. Onder een jurkje lijkt het me best gaaf! Die layout is echt prachtig!

  ReplyDelete
 22. Naomi, die lay-out is zoooo pretty (en die bralette ook trouwens!), ik zou hem zeker doen als ik jou was!

  ReplyDelete
 23. Oh wat mooi. Ik kende het niet maar ik vind het veel charmanter en vrouwelijker dan een croptop. Lijkt me ook fijner zitten!

  ReplyDelete
 24. Ik vind die layout érg mooi! Al kan ik natuurlijk niet voor jou zeggen of je het wel of niet moet doen ;)

  ReplyDelete
 25. Ik vind de zooo mooi! En dat gewoon bij de h&m? Ik ga hem halen! Ik vind je layout nu ook echt prachtig hoor <3 Liefs

  ReplyDelete
 26. Jaaa, bralettes zijn mooi! Lijkt me wel lastig te combineren. Die lay-out is trouwens heel leuk en past goed bij je blog, doen zou ik zeggen! Liefs ♥

  ReplyDelete
 27. Hmm, ik weet nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden. Ik vind ze wel mooi, maar niet echt iets voor mij denk ik. Wel leuk om iets nieuws te proberen!

  ReplyDelete
 28. Aah wat een mooie! Leuk dat je ze ook ontdekt hebt, ze zitten ook zo lekker en onder een brandy jurkje staan ze inderdaad zooo mooi!

  ReplyDelete
 29. Ah, zo mooi. Ik wil er ook eeeeeeen :(

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio