Tuesday, March 10

een paar rustige daagjes

Tuesday, March 10
De laatste tijd ben ik overal en nergens te vinden. Het bos, het park, de Bagels & Beans, zittend op een bankje ergens in het centrum van Amsterdam, thuis en zo kan ik nog wel even door gaan. Dat gevoel van niets te hoeven doen (terwijl je diep in je hart weet dat je nog heel erg veel zou moeten doen), dat gevoel van rust, tijd voor jezelf en kalmte is geweldig. Ik ben inmiddels een pro geworden in door de stad dwalen zonder enige controle over waar ik heen wil gaan en begin steeds minder te care'n over van alles. Nouja, laten we school daar maar buiten laten...

Toen ik tot de conclusie kwam dat het internet op mijn school sneller werkt dan bij mij thuis moest ik even huilen vanmiddag(#sarcasme), maar verder gaat het wel. Het was een rustig weekje afgelopen week. Ik was bijna de  hele week thuis (niet vrijwillig, maar qua mentaal en fysiek ben ik niet helemaal oké) en heb heel erg veel geslapen. Afgelopen weekend was het ontzettend mooi weer - niet nuttige informatie dit, jullie hebben vast allemaal erg genoten en lekker in het zonnetje gelegen en wisten vast en zeker wel dat het prachtig weer was - en terwijl ik het liefst de hele dag in de tuin zou zitten ging ik werken én had ik een hockeywedstrijd. Maar zondagochtend gingen we lekker wel met de familie wandelen.Op dit moment zit ik lekker in de Bagels & Beans op IJdock, waar ze een nieuwere en modernere inrichting hebben. Heel erg gaaf! Ook kan je lekker zitten werken//lunchen//kletsen met een prachtig uitzicht op het IJ. En het is ook nog eens 5 minuten vanaf Centraal station.

Verder heb ik nog steeds niet een Fjällraven rugzak (15 inch), na op de website gekeken te hebben (uitverkocht) en ik de winkel geweest te zijn (sorry, ik heb op dit moment géén idee wanneer we weer nieuwe binnen krijgen) kwam ik ook niet echt veel verder. De jongen in de winkel vertelde me dat ze heel erg gewild waren. Jammer dan.

Een paar uur geleden kreeg ik een mailtje dat ze wel weer in stock online waren en nadat ik (15 minuten na het mailtje!) een kijkje nam op de website was alles ernog. Toen ik zo snel mogelijk er eentje in mijn winkelmandje naar huis klikte bleek dat ze weer uitverkocht waren. #Firstworldproblems

Wat doe jij het liefst tijdens me-time?

(Ik keek naar de datum en zag dat ik vandaag officieel een maand zestien ben en ik nog steeds niet mijn verjaardag heb gevierd. Ohwell, dat doe ik ergens volgende week wel met een soort high tea. Zal ik recepten op mijn blog plaatsen?) (maar je kent me vast wel, dat betekent dat die over 3 maanden online komen, haha)

Liefs,
Naomi

18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik hoop dat je je al wat beter voelt! En oh yesss, Fjallraven rugzakken, love them, ik heb er eentje voor mijn verjaardag gekregen :)

  ReplyDelete
 2. Oh me-time dat is lang geleden. Heerlijk dan als je ze hebt. Super mooie foto's! Als ik jou zo hoor praten ( ehm.. Rusha je leest je praat niet) denk nog even volhouden. Ik hoop dat je echt heb genoten want dit verdiend iedereen.

  Good vibes,

  ReplyDelete
 3. Fijn dat het weer beter met je gaat, ik vind het ook altijd stom als iedereen lekker buiten is met het mooie weer en jijzelf thuis moet gaan zitten niks doen. Ik ben heel erg benieuwd naar de recpeten van je high tea!

  ReplyDelete
 4. Mooooie outfitfoto's! Ah, die laatste foto is echt zo leuk :)

  ReplyDelete
 5. Wat heerlijk dat je dat gevoel van rust zo kunt omarmen en er van kunt genieten (zelfs als je nog wat dingen op je to do lijstje hebt staan).

  ReplyDelete
 6. Awh zo even tijd voor jezelf nemen klinkt heerlijk! Daar ben ik de laatste weken nog niet aan toegekomen (eindexamen, hoera!)

  ReplyDelete
 7. Wat super irritant dat die rugzakken steeds uitverkocht zijn. Ik heb dat met een bepaalde jas die steeds 1 sec weer op voorraad is en dan weer uitverkocht ughh. Anyway, mooie foto's heb je gemaakt! Houd van het sfeertje :)

  ReplyDelete
 8. Ah deze post straalt echt een soort rust uit, heerlijk. Je broertje heeft prachtige foto's gemaakt!
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Take your time and cherish :)

  ReplyDelete
 10. Je hebt altijd zo een mooie foto's! En ik vind het echt knap hoe je van zoiets gewoons, toch een leuk artikel kunt schrijven!

  ReplyDelete
 11. Die 3e laatste foto vind ik echt onwijs leuk! Leuk artikeltje zo lekker bijkletsen :)

  ReplyDelete
 12. Gotta love me-time, haha. En de Fjallraven Kanken bags vind ik ook zo gaaf, helaas telkens uitverkocht inderdaad! Liefs

  ReplyDelete
 13. Fijne post en hele mooie foto's! Hopelijk gaat het wat beter met je! Me-time verdien je zeker. ♥ (recepten zijn trouwens altijd welkom, hihi.) X

  ReplyDelete
 14. Weer een leuke outfit, Naomi! Lekker ronddwalen door de stad is altijd heerlijk! Ik word zelf ook helemaal relaxed van het lezen van zo'n post!

  ReplyDelete
 15. jeeetje wat balen dat die rugzak zo slecht verkrijgbaar is! Ik heb eentje voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er MEGA blij mee! Ik hoop voor je dat ze gauw weer leverbaar zijn!

  ReplyDelete
 16. Ik reageer laat, oeps. Maar mooie foto's door je broertje! Zulke artikelen vind ik eerlijk gezegd altijd wel leuk om te lezen. Trouwens, wat jammer van die tas, hopelijk kun je er gauw 1 kopen. :)

  ReplyDelete
 17. Leuk artikel !
  Mooie foto's en een supergave outfit heb je aan !

  Liefs Naomi :-)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio