Monday, March 2

een recap van mijn februari goals

Monday, March 2


Zoals je misschien wel kan zien heb ik - tot mijn verdriet - afstand gedaan van de sneeuwvlokjes op mijn layout. Het is inmiddels maart, de lente komt eraan (dat vinden we, maar het is nog een maandje winter hoor) en we weten allemaal diep in ons hart dat het niet meer zal gaan sneeuwen dit jaar. Althans, het wordt nooit zo mooi als in Zwitserland. Want daar vertoefte ik - foei hoor, als je dit nog niet wist - voor 4 dagen de afgelopen week. Ik heb een post-traumatische-ikwilweerterugnaardesneeuw-depressie en vind Amsterdam en het idee van school op dit moment helemaal niks. Geef mij maar dat lekkere zonnetje en die snelheid waarmee je op je ski's naar beneden vliegt door die dikke sneeuw.EEN NIEUWE TEMPLATE KIEZEN EN KOPEN

NOT DONE


Bijna had ik er eentje gekocht. BIJNA. Maar ik twijfel zo erg. Blogger of Wordpress. En hoeveel gaat een een hosting dan kosten per maand, wat wil ik precies in mijn layout en wat komt er allemaal bij kijken? Teveel struggles waar ik me echt even overheen moet zetten. Ik denk nog even na!

EEN GROTE VOORJAARSSCHOONMAAK  IN MIJN KLEDINGKAST HOUDEN

DONE

Deze is heel goed gelukt. Ik heb bijna geen lange broeken meer over, al helemaal geen shortjes meer (waarom is alles te klein?!) en heb heel erg veel in vuilniszakken gestopt. Het voelt zo goed! Behalve dat mijn kamer nu een beetje vol staat met vuilniszakken, oeps. Trouwens, ik ben ook heel erg blij met dat nieuwe Topshop filiaal op 5 minuten fietsafstand. Morgen maar eens goed gaan bekijken ;)

UITGAVEN BIJHOUDEN EN OPSCHRIJVEN


DONE

Deze heb ik ook gehaald! Ik heb alles keurig bijgehouden en opgeschreven en schrok toch wel een beetje van al het geld dat ik deze maand uitgegeven heb aan kleding. Heel erg veel! Maar ik ben niet zoveel naar de Bagels & Beans geweest en dat kon je ook wel zien. Volgende maand weer bijhouden en dan naar de veranderingen gaan kijken!
50 EURO UITGEVEN OF MINDER

NOT DONE

Zoals ik al meerdere keren heb laten weten op mijn blog, heb ik veel gekocht deze maand. Heel veel. Eerst zie je een té leuke jas bij de Mango, die ook nog eens in de sale is. Daarna koop je die langgewenste topshop jeans voor 50 euro en ik kan zo nog wel even doorgaan. Tja, dan zit je inderdaad snel al over die 50 euro heen! Al moet ik zeggen dat ik echt ongelofelijk blij ben met alles wat ik heb gekocht. Deze maand maar proberen dan? Of niet?

EINDELIJK EEN ID (PASJE) AANVRAGEN

NOT DONE

Ik ben hier toch een beetje te lui voor. Dan moet ik weer een pasfoto laten maken, waar ik dus echt geen zin in heb. En daarna (of een paar dagen erna) moet ik h-e-l-e-m-a-a-l naar een kantoor fietsen in Zuid, waar ik waarschijnlijk ook nog eens een half uur moet wachten omdat alles uitloopt. Bleh. Heh bah. Ik zit veel liever op de bank blogs te lezen (en Suits te kijken, hehehehe)

Hihi, even iets kleins tussendoor. Afgelopen zaterdag heb ik een post online gegooid (of gezet) maar Bloglovin heeft er iets raars mee gedaan waardoor hij niet verscheen óf helemaal onderaan je timeline verscheen. Heb jij hem al gezien? 

Niet echt heel erg geslaagd dus, maar ik heb (bijna) alles wel geprobeerd. Heb jij trouwens zin in de lente?

Liefs,
Naomi

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Haha, heel leuk om te lezen :) Als ik jou was zou ik echt naar Wordpress overstappen, omdat dat naar mijn idee zo veel fijner is dan Blogger (en dan vooral het reageren)!
  Dat met Bloglovin' had ik bij mijn vorige post ook, echt super raar!

  ReplyDelete
 2. Leuk om te lezen! Ik heb geen ervaring met Wordpress dus ik weet niet wat nou beter is. Ik zelf vind Blogger wel heel fijn werken, maar dat verschilt natuurlijk per persoon. :) Wat goed dat je een voorjaarsschoonmaak in je kledingkast hebt gedaan, zoiets moet ik binnenkort ook maar doen, hihi.

  ReplyDelete
 3. Nou ik vind het alsnog knap hoor! Vooral die schoonmaak is zo fijn.
  En ik vind blogger eigenlijk gewoon heel erg fijn. Ik heb een template gekocht via Etsy en zelf een beetje in HTML aangepast en ik vind het ideaal.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. Hihi, oke, twee van de vijf. Dat is best oké hoor. :D

  ReplyDelete
 5. Goede goals, maar idd wel moeilijk om ze allemaal waar te maken (: Ik snap wel dat je nog geen ID-pasje hebt aangevraagd, want blogs en Suits is gewoon zoveel leuk haha!

  ReplyDelete
 6. Slim om doelen te stellen, dan ga je dingen echt met een doel doen! Voelt vast fijn als dingen da gelukt zijn.

  ReplyDelete
 7. Het is wel een goed idee om uitgaven op te schrijven, dat ga ik deze maand ook maar eens doen :)

  ReplyDelete
 8. Leuk om te lezen, Naomi! Je hebt nog best wat goals behaald, hoor^^ Liefs

  ReplyDelete
 9. Ah er zitten ook een aantal doelen tussen die je toch nog de komende maanden kunt doen haha. Ik heb echt zoveel zin in de lente, dan wordt het eindelijk wat mooier weer!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 10. Ik vind het altijd belachelijke leuk om mensen hun goals te lezen (misschien komt dat omdat ik die van mij bijna nooit haal of uit stel... Oeps)

  Ik voel je (constante) pijn over de bloglayout. Ik (persoonlijk) zou voor blogger gaan omdat dat handig is met bloglovin', je het al kent en het heeft (voor mij) meer voordelen heeft dan wordpress (maar ik zou gewoon even googelen).
  Ik heb een maandje eindelijk een superleuke (gratis!!!!) lay-out gevonden voor mijn blog. Moest jammer genoeg een beetje html doen (waar ik een enorme muts in ben) maar hey, worth it.
  Vind je blogposts steeds leuker en leuker worden (en mis stiekem de sneeuw een heel klein beetje)
  Have a nice day!
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Ik heb ook nagedacht over een andere template, maar ik vind het zo ingewikkeld om weer over te stappen.

  ReplyDelete
 12. Leuk om je doelen te lezen! Goed dat je je kledingkast hebt opgeruimd, dat is waarschijnlijk een hele klus geweest...

  ReplyDelete
 13. Wat leuk om te lezen. Persoonlijk vind ik Wordpress fijner, maar het is inderdaad een gedoe met al dat hosten enzo. Ik moet er zelf ook nog even over na denken. Sneeuw blijft altijd leuk, maar het mag toch wel langzaam lente gaan worden.

  ReplyDelete
 14. Ah jaa de Blogger/wordpress struggle haha, I feel you.. Goed dat je die voorjaarsschoonmaak in je kast hebt gehouden, moet ik ook nodig eens doen!
  X Emma

  ReplyDelete
 15. Heel erg leuk geschreven Naomi! Ik snap dat je twijfelt tussen Wordpress en Blogger. Zelf vind ik Wordpress veel fijner van binnen uit, dus het schrijven en de rest. Maar daarentegen kun je bij blogger weer je hele blog aanpassen. Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor kiest!

  ReplyDelete
 16. Leuk overzicht! Ik kan niet wachten tot het lente is, kom maar op met dat zonnetje ;-)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio