Friday, March 20

Ik sta op i-d vice.com!

Friday, March 20

Ik sta op I-D vice.com! Het artikel gaat over 'coole kinderen die bezig zijn met internet' uhg uhg uhg, maar vooral over het opgroeien met internet. Heel erg gaaf natuurlijk, maar ik heb vooral het gevoel dat al die jongeren in het rijtje hipsters zijn en ik een beetje zo'n buitenstaander ben (en de jongste volgens mij). Mijn foto is de eerste foto die je ziet (oh god, ook als je op de homepage kijkt...) en stiekem vind ik hem nog best goed gelukt! Iedergeval niet zo'n raar mislukt modellengezicht ofzoiets. Ik heb de vragen trouwens veel te uitgebreid beantwoord vind ik zelf, maar verder vind ik het wel goed! Aan het einde deed ik nog even aan #shamelessselfpromotion een woord wat deze situatie perfect beschrijft, van Laura, haha. Als het goed is krijg ik nog meer foto's doorgestuurd van Watya, die trouwens hele mooie foto's heeft gemaakt! Ik hoop dat je het artikel even leest.

Als je het artikel wilt bekijken dan kan je hier klikken!

Wat zou jij antwoorden op de vraag; wat is het beste aan jong zijn in 2015?

Naomi


Foto - Wayta Patmo

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Het artikel is heel leuk geworden! Heel tof dat je op die site staat en de foto, wauw! :)

  ReplyDelete
 2. Wat een gaaaaave foto! Echt mooi. De website waar je op staat kende ik nog helemaal niet, maar ik ga meteen even kijken, wat cool!

  ReplyDelete
 3. Wauw wat leuk! Hele mooie foto ook! Ik ga het snel lezen, ben benieuwd :)

  ReplyDelete
 4. Wat gaaf Naomi! Echt een heel leuk artikel geworden, en je foto is inderdaad prachtig!

  ReplyDelete
 5. Aaah, Naomi wat gaaf! Het artikel is heel tof geworden en je foto is echt prachtig. (:

  ReplyDelete
 6. Ah echt zo gaaf! Je hebt de vragen heel leuk beantwoord en ook de foto is onwijs mooi!<3
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Wat een leuk artikel! Echt super gaaf en een ook een mooie foto!

  ReplyDelete
 8. wat onwijs leuk voor je! leuk stukje is het geworden :) & hoe kwamen ze eigenlijk op je -- via je blog gevonden? :) x

  ReplyDelete
 9. Ah wat een super gaaf artikel!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 10. Ah wat leuk! En de foto vind ik ook heel mooi!

  ReplyDelete
 11. Ik ben echt blij voor je dat je al zoveel bereikt hebt met je blog, je verdient het echt!

  ReplyDelete
 12. Wat leuk en wat een gave foto! Ik ga snel even een kijkje nemen ♡

  ReplyDelete
 13. Waahhh wat gaaf, echt heel leuk :) Maar hoe heb je dit in hemelsnaam voor elkaar gekregen haha ? Of ben je zelf benadert?

  Liefs,
  Didem.

  ReplyDelete
 14. Wauw super leuk! En die foto is ook echt super mooi! xoxo

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio