Wednesday, March 18

Mijn favoriete thee: masala chai

Wednesday, March 18
Pas sinds iets van een half jaartje ben ik écht een grote thee fanaat. Vroeger, toen ik nog een klein naomi'tje was die echt heel erg veel niet lekker vond moest ik helemaal niks van thee hebben. In de eerste klas begon ik met thee drinken bij vriendinnetjes en inmiddels drink ik minstens een of twee koppen per dag en kocht ik een heel veel leuke theekopjes onder andere bij Dille & Kamille en laat dat nu net eens de winkel zijn waar ik een nieuwe favoriete thee heb ontdekt. Kijk je mee?

Ik heb veel verschillende soorten favoriete thee, bijvoorbeeld de clipper groene chai thee of de David Rio Chai thee - ik waarschuw je alvast, deze thee is heel erg zoet en kruidig en meer iets voor in de winter - maar ik vind de non-chai  earl grey thee van Marcs & Spencer ook heel erg lekker.

Laatst ontdekte ik weer een nieuwe theesmaak bij Dille & Kamille. Het is alweer - kan ik het helpen dat ik misschien gewoon een 'chai' thee fettish heb? - een chai thee, genaamd Masala chai. Bij Dille & Kamille kan je kopjes thee uitproberen en nadat je uren hebt getuurd naar alle verschillende soorten thee smaken en er eindelijk eentje hebt uitgekozen, je hem opdrinkt uit zo'n fancy D&K kopje, zie je alweer een nieuwe smaak. That's wat happend to me. Omdat ik het een beetje apart vond om nog een kopje te vragen om deze thee uit te proberen heb ik hem gewoon maar gekocht. En ik vind hem heerlijk!

Wat is jouw favoriete thee? En je favoriete 'soort' thee, heb je net zo'n chai fettish als ik? Of ben je meer van de fruitige smaakjes...


Liefs,

Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik ken hem nog niet! Lijkt mij ook heerlijk.

  ReplyDelete
 2. Oeh die klinkt echt heel erg lekker!
  Ga hem onthouden voor mijn volgende bezoek aan D&K
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 3. Wat leuk die foto's zo met die besjes! En ik kende de thee nog niet, lijkt me lekker, al ben ik meer van de koffie haha. :)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. oh my god die foto's zijn zo mooi! echt, wauw :) mijn lievelingstee is jasmijnthee & de clipper thee groene thee met framboos & munt :) x

  ReplyDelete
 5. Oeh deze thee kende ik nog niet! De foto's zijn zo mooi geworden:)

  ReplyDelete
 6. Klinkt heerlijk en wat een mooi zakje. Zelf ben ik niet zo'n theeleut. Ik ga gewoon voor rooibos :)

  ReplyDelete
 7. Deze kende ik nog niet! Ik hou echt van chai thee, maar gewoon rooibos ofzo is ook lekker.

  ReplyDelete
 8. Oh klinkt lekker! Wij hebben ook een geweldig thee winkeltje bij ons in het dorp Koffietopia! Echt amazing! Thee is zo lekker haha! Veel Liefs

  ReplyDelete
 9. Is het raar dat ik nog nooit chai tea gedronken heb? :)
  Ben meer van de koffie, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee, zeker niet raar! Maar je moet het wel eens gaan proberen hoor! Is heeeuul lekker :)

   Delete
 10. Dit klinkt echt heel erg lekker! En wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. Heb nog nooit chai thee geprobeerd eigenlijk! Lijkt me lekker! Ik hou ook veel van thee, al drink ik nu ook af en toe koffie :) mooie foto's! X

  ReplyDelete
 12. Mijn favo thee is ook definitely Chai thee, maar verse munt thee is ook echt mega lekker!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah nee, was ik verse muntthee nu vergeten? Dat is ook echt een van mijn favoriete theesmaken. (nouja, een van favoriete thee's dan). Ook zo lekker met wat honing.
   Liefs,

   Delete
 13. Clipper green tea vind ik altijd heel lekker! Binnenkort maar eens naar de Dille & Kamille om naar de thee smaken te kijken :)

  ReplyDelete
 14. Die foto's kunnen zo in een tijdschrift! Ben eigenlijk wel heel benieuwd geworden naar deze thee nu. Ik drink zelf echt belachelijk veel thee, maar tot nu toe vooral veel groene. Altijd leuk om een nieuwe smaak te gaan proberen :).

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke foto's !
  ikzelf hou ook heel veel van thee, kruidenthee vind ik heerlijk <3

  ReplyDelete
 16. Thee is leven ! Ik ben erg van alles haha, fruit, kruiden, kanaal etc. ik vind letterlijk alle thee lekker :)

  Liefs,
  Didem.

  ReplyDelete
 17. Ik ben benieuwd naar deze smaak! Mooie foto's trouwens!

  ReplyDelete
 18. De groene chai thee van Clipper is door jou mijn favoriete thee geworden :)! En met melk erbij vind ik het helemaal lekker.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, wat leuk om te horen! Hij is ook echt heeeuul erg lekker :)
   Liefs,

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio