Friday, March 6

over mijn goals van de maand maart

Friday, March 6
Het is alweer een tijdje maart wat betekent dat ik weer wat nieuwe goals heb. Goals die iets anders zijn dan de vorige, omdat deze helemaal in het teken staan van beter voor mezelf zorgen, nieuwe dingen leren en van de leuke dingen genieten. Dat doe ik namelijk de laatste tijd veel te weinig (resultaat -> afgelopen 4 dagen non stop ziek in bed gelegen en veel geslapen) en dat is natuurlijk niet goed!

Maargoed, laten we snel overgaan naar de goals. Ik heb ze net even geteld en het zijn er (een soort van) 8. Whoeps...YOGA

4 KEER  OF 1 KEER IN DE WEEK


Of ik ooit aan yoga gedaan heb? Nee. Maar deze maand wil ik het wel gaan proberen. Ik wil een fijne beginners routine opzoeken en hem in mijn hoofd proberen te krijgen. En dan bijvoorbeeld een paar ochtenden of avonden yoga gaan doen. Lijkt me heerlijk! 

MEDITEREN

4 KEER  OF 1 KEER IN DE WEEK


Ook wil ik gaan proberen te mediteren. Mijn doel is om het te leren, aangezien het nog best moeilijk kan zijn. Ik wil het gaan opbouwen, laten we zeggen dat ik begin bij de 10 minuten en het opbouw naar een half uur. Het liefst doe ik dit natuurlijk zo vaak mogelijk - als het me bevalt-, maar ik ben al blij als het me lukt om dit 4 keer te doen!


HANDSCHRIFT

4 KEER OF 1 KEER IN DE WEEK


Mijn handschrift is echt ontzettend rommelig, leesbaar, dat wel, maar ik houd mijn pen op een verkeerde manier vast en schrijf niet heel erg snel. Nouja, ik kan wel snel schrijven maar daar wordt mijn handschrift niet mooier op. Voor school moet ik ontzettend veel aantekeningen maken en het lijkt me handig als ik dat ook vlot en netjes kan doen! Ik wil langzaam weer opnieuw beginnen met schrijven en mezelf een nieuwe techniek aanleren! Heel moeilijk en het vergt ook veel tijd, maar het lijkt me leuk als ik deze maand een beginnetje kan maken.

(HAND)LETTERING

4 KEER OF 1 KEER IN DE WEEK


Lettering, een van mijn vele nieuwe obsessies. Misschien ben je hiermee nog niet mee bekendt, misschien ook wel, maar het houdt in dat je met de hand mooie letters (lettertypes) tekent of bijvoorbeeld schildert. Zie het als een soort kalligrafie! Bij gebrek aan uitlegskills voor dit onderwerp heb ik hier een soort uitleg voor jullie.ME MEER GAAN VERDIEPEN IN VEGANISTISCH ETEN // 1 WEEK VEGETARISCH ETEN


Al een hele tijd ben ik die gewone broodjes die iedereen mee naar naar school  neemt zat. Ik probeer meer dingen uit en heb al een hele tijd geleden ontdekt dat ik een grote fan ben van salades, gezonde broodjes, groentes en eigenlijk nog wel veel meer. Ik eet steeds minder vlees en verdiep me steeds meer in vegetarisch en veganistisch eten. Hoewel dat laatste voor mij nog wel heel erg ver gaat (ik bedoel, nooit meer chocolade, chocolademelk en eigenlijk alles waar melk en ei in zit zoals lekkere cakejes enzo) en het nog best lastig is om dat vol te houden vind ik het wel heel erg interessant. Waarom zou ik het niet kunnen proberen en alles langzaam af te bouwen? Laten we maar beginnen met het verdiepen in het veganistisch eten en te gaan proberen om een week vegetarisch te gaan eten. Wat denk je van volgende week?Ik heb hem nog steeds niet gelezen en hij ligt me al weken op mijn bureau aan te staren. 'Lees mij, lees mij!' Deze maand moet het lukken!


4 KEER // 1 KEER IN DE WEEK


Ik ben al de hele tijd niet meer naar de Bagels & Beans geweest of naar een ander koffie eettentje en ik merk dat ik dat heel erg graag wil gaan doen. De laatste tijd gun ik mezelf veel te weinig en mag ik van mezelf heel veel niet doen, terwijl dat alleen maar averechts werkt. Hup Naomi, kom van je stoel af en ga even de stad in. Geniet van een lekker kopje thee en neem even écht wat tijd voor jezelf. Achter je computer zitten in je bed, series kijken en sims spelen geldt niet.


(Sorry dat dit artikel zo laat online kwam, maar het internet bij ons thuis is de laatste tijd ontzettend langzaam of doet het niet!)

Wat zijn jouw goals voor maart? En wat vind jij van veganistisch eten en handlettering?

Liefs,
Naomi

26 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een toffe goals! Echte uitdagingen zitten erbij, maar wel heel leuk, zoals handletteren. Wat doe je eigenlijk met mediteren haha? (lekker domme vraag maar oké)
  X Emma

  ReplyDelete
 2. Juist leuk dat je een keer op een wat ander tijdstip publiceert! Ik werd helemaal blij net, toen ik mijn Bloglovin' opende :) (de reden is dan weer wat minder, maar ach)
  Succes met je goals deze maand!

  ReplyDelete
 3. Mooie goals! Ik ben heel erg benieuwd hoe je yoga en mediteren ervaart (en vegetarisch eten). Ik kan deze dingen niet meer uit mijn leven wegdenken.

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie doelen heb je!

  ReplyDelete
 5. Ahhw Naomi, nog beterschap ( als je nog steeds ziek zou zijn? :( ).
  Wel leuk gedaan met de foto's, dat het glas op de laatste foto bijna op is!

  ReplyDelete
 6. We hebben redelijk wat dezelfde goals, want ik wil ook graag meer yoga doen/mediteren. Ik ben overigens nu bijna twee maanden vegetarisch en het valt me echt heel erg mee. Veganistisch is me nog een stapje te ver, maar dit is prima te doen.

  ReplyDelete
 7. Super leuk dat het allemaal goals zijn die gaan over 'lief zijn voor jezelf'! Daar geniet je het meeste van :) Succes ♥

  ReplyDelete
 8. Leuk om te lezen wat je allemaal in 1 maand wilt bereiken. Oké, dit hoort misschien niet bij je artikel maar, je foto's zijn altijd zo goddelijk mooi!

  ReplyDelete
 9. Veel goals! Maar wel hele mooie om aan te werken. Mijn goal voor deze maand is om me helemaal te focussen op school, afstuderen en daarna lekker genieten. Ik zou zeggen: laten we er allebei iets moois van maken!

  ReplyDelete
 10. Ik ben ook ooit begonnen met een week vegetarisch eten en sinds dien is het eigenlijk nooit meer gestopt. Dus als je eenmaal begint... nee grapje. Wel at ik in het begin gewoon nog soms vlees als ik er zin in had. Ben benieuwd hoe je het vind!

  groetjes Nina

  ReplyDelete
 11. Wauw ik heb precies hetzelfde met mijn handschrift! Hoop dat het ons lukt! Mooie goals, heel veel succes :D

  ReplyDelete
 12. Leuke goals heb je voor maart! Mediteren lijkt me ook heel erg fijn, maar ik maak er nooit echt de tijd voor... Liefs

  ReplyDelete
 13. Fijne goals! Ik doe zelf ook aan handlettering.

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 14. Wat een leuke doelen. Lettering lijkt me heel leuk om te zien. Je hebt een meditatie challenge die alles heel rustig uitlegt op Youtube staan. Die vind ik persoonlijk erg fijn. Misschien een tip.

  ReplyDelete
 15. Wat leuk om zulke doelen te stellen voor maart! Ik ben benieuwd!

  ReplyDelete
 16. Haha, wat grappig dat je smoothie steeds leger wordt. Dit had ik eerst helemaal niet in de gate....
  Succes nog met je doelen ;)

  ReplyDelete
 17. Mooie doelen! Omdat je wilt beginnen met yoga: Adriene (https://www.youtube.com/channel/UCFKE7WVJfvaHW5q283SxchA) heeft een afspeellijst voor een maand, waarbij je elke dag een nieuwe video kijkt en een nieuwe houding of een goede manier om te ontspannen leert, zodat je, in die 30 dagen, yoga een beetje leert kennen. Veel succes! Liefs

  ReplyDelete
 18. Ik wil ook mooi leren schrijven, haha!

  ReplyDelete
 19. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 20. Mooie goals! Goed voor jezelf zorgen is erg belangrijk, dus goed dat je als een goal opstelt (: En handlettering klinkt echt heel tof, toch maar eens gaan proberen!

  ReplyDelete
 21. Ik zou yoga ook wel eens willen proberen!

  ReplyDelete
 22. Wat een prachtige doelen!

  ReplyDelete
 23. Leuke goals, ik heb afgelopen maand veganistisch gegeten en ik vond het eigenlijk best wel leuk om voor een tijdje te doen, je gaat hele andere dingen proberen en je ontdekt dus ook allemaal lekkere nieuwe dingen.

  ReplyDelete
 24. ik wil ook zo graag yoga leren je hebt nu een blad in de supermarkt liggen speciaal voor beginnende mensen die yoga willen leren!

  ReplyDelete
 25. Ik ben zelf al ongeveer vijf jaar vegetarisch en eet steeds meer vegan. Een blogpost die heel goed uitlegt waarom is deze http://www.weneedtolivemore.com/uncategorized/changing-the-world/
  Ella Grace Denton is een van mijn favoriete bloggers overigens :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik ken haar artikel! Ze is momenteel ook een van mijn favoriete bloggers :)

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio