Tuesday, April 21

Happy list #4

Tuesday, April 21


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een happy list heb gepost, wat ook wel te verklaren is. Maar ik wil weer de leuke momentjes opschrijven zodat ik ze zelf ook onthoud en echt bedenk dat er zoveel leuks is in mijn leven, want dat is er ook! Kijk je mee?
- ijsjes eten
Ik heb inmiddels al dit eerste ijsje van het jaar gehad (als in, een lente ijsje bij een ijssalon) en het was echt heerlijk. Hmmm...

- genieten van het mooie weer (en rondlopen met een zonnebril op je hoofd)

- mijn verjaardag was vet gezellig
Met heel veel taart, eten, eten en nog eens eten heb ik afgelopen zondag (na drie maanden) e-i-n-d-e-l-i-j-k mijn verjaardag gevierd. We hebben dus ontzettend veel taart gegeten (behalve Laura, doe de afgelopen week ziek was, al kon ook zij het niet weerstaan) en veel gelachen. Hoewel het me ontzettend veel stress bezorgde - al dat bakken - heb ik uiteindelijk nog een hele leuke middag gehad!

- wakker worden voordat je wekker gegaan is en je dus nog even door kan slapen...

- nieuwe kleren kopen
Iets meer dan een week geleden ging ik naar Topshop waar ik een mom jeans, een mooie top kocht, schoenen bij Sascha, een nieuwe rugzak en later bij de Pull & Bear nog een leuk blousje kocht. whoeps!


- de nieuwe kleren vol trots dragen
Het is té leuk als je nieuwe kleren aan kan. Je voelt je als nieuw, op je gemak en gewoon super fijn. Ik heb mijn nieuwe broek bijna de hele week aangehad (en hem veel gewassen tussendoor, hoor) en ik ben dus ook heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten.

- de slappe lach hebben met Laura (over foto's)
Overmorgen komt er weer een outfit online. Voor die 'shoot' was ik ontzettend giechelig en heb ik de raarste dingen gedaan. Van heel raar lopen tot 1000 gekke bekken, het komt er allemaal in voor. Daarbij komt nog dat ik heel hard van een hekje gegleden ben (waar ik op wilde klimmen voor ''schoenfoto's'') en daar nu een enorme blauwe plek aan heb overgehouden. Misschien is het weer eens tijd voor een #but-first-let-me-take-a-selfie?

- weer zin hebben in bloggen

- HET IS BIJNA VAKANTIE!
Ik kan écht niet meer wachten. Ik verlang heel erg naar het uitslapen, het niks doen en het foto's maken en proberen weer back on track te komen met bloggen. Wie weet kan ik eindelijk eens die leuke ideetjes uitvoeren die ik in mijn hoofd heb!
- het gaat de laatste tijd weer een soort-van beter...
Mentaal en persoonlijk gaat het de laatste tijd weer ietsje beter met me, maar nog steeds is niet alles op en top. Ik merk dat dat nog wel even gaat duren maar hopelijk doet die meivakantie me goed!

- het is s'avonds nog zo licht

- ik ga vroeger naar bed!
Al scheelt het maar een uurtje, (i.p.v 12 uur om 11 uur) en lukt het soms niet vind ik het wel heel erg fijn en merk ik dat ik me langzamerhand wel beter voel. Maar de echte verandering zie ik pas over iets van een week natuurlijk!

- afspreken met bloggers deze meivakantie (waaronder mijn 'vaste bloggersgroep' en Stella)


(forgot to mention. Deze typmachine die je ziet was van Laura maar die heeft ze aan mij gegeven voor mijn verjaardag. Ehh.. Whuuut? Hij is echt awesome!)


WAT GA JIJ DOEN DEZE VAKANTIE?

- Naomi

22 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuk gedaan met die typmachine! :)
  En leuke post!

  ReplyDelete
 2. Altijd goed om jezelf even te herinneren aan de leuke dingen die er gebeuren, ook wanneer het ietsje minder gaat. Maar hé, ijsjes eten, de slappe lach krijgen en nieuwe items kopen, daar kan toch niks tegen op? Fijne lijst, met prachtige foto's (dat mag ook wel op je happy list, die mooie foto's! En gooi het lekkere weer er dan ook maar gelijk bij!)

  ReplyDelete
 3. Jaaa ijsjes zijn zo fijn! Ik heb er echt al meer dan 20 op ofzo! Leuke post :) en ik heb ook echt zin in de vakantie! Liefs

  ReplyDelete
 4. Het is bijna vakantie inderdaad, whoehoee! Oh en dat langer licht 's avonds is ook mega fijn <3

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een vet kado die typemachine! Heel nice :) ik vind het verschil tussen om 11 of 12 uur naar bed gaan altijd net even wat fijner trouwens, snap het heel goed!

  ReplyDelete
 6. Ik heb zo'n zin in vakantie en dan indd lekker veel ijsjs :) Gaaf dat je naar Topshop ging.

  ReplyDelete
 7. Wat leuk zeg met die typmachine. Leuk dat je gaat afspreken met bloggers :)

  ReplyDelete
 8. Die typmachine is echt geweldig! Leuk artikel weer. Hopelijk krijg je in de vakantie tijd om weer helemaal bij te komen.

  ReplyDelete
 9. Supergoed dat je jezelf herinnert aan de leuke dingen in je leven. dat is echt belangrijk. Ik zit momenteel een beetje in de knoop(psychisch) en wil je echt aanraden dit te blijven doen, want je hebt er echt zoveel aan! (En ik zou het niet leuk voor je vinden als je zoveel problemen krijgt als ik nu heb). Echt een hele leuke blog! Dat van die nieuwe kleding herken ik zo erg, hihi... :)

  ReplyDelete
 10. Wauw die typmachine is zo mooi, superlief dat je 'm gekregen hebt! Heel mooie foto's ook<3
  En wat fijn dat het weer ietsjes beter gaat, heeft misschien ook met het lekkere weer te maken! (Wie wordt er nu niet blij van ijsjes en nieuwe kleren?!)
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Wat een leuk idee met die typsmachine! Heel gaaf gedaan.

  ReplyDelete
 12. Het weer heeft zo een grote invloed op happy zijn, hoop dat het weer zo blijft dus!!!

  ReplyDelete
 13. Ik woon in België, dus heb net 2 weken Paasvakantie gehad, was suuuuuperleuk! :D Een fijne happylist, en wat goed dat het beter begint te gaan, slaap kan inderdaad echt helpen!

  ReplyDelete
 14. Wauw, die typmachine, dat is nog eens een leuk cadeau. Ik herken me mega erg in je lijstje, hier in Overijssel is het of mega lekker weer of echt snertweer, beetje jammer!

  ReplyDelete
 15. Super fijn om te lezen meid!
  En yas, ik ga naar Mallorca de komende vakantie ((((:

  ReplyDelete
 16. Fijn om te horen dat het weer wat beter met je gaat! Sowieso vind ik dit soort lijstjes altijd heel leuk omdat ze zo lekker positief zijn.

  ReplyDelete
 17. Wauwieee, die typmachine! Heel fijn lijstje weer. Ik heb net ook mijn eerste ijsje op, echt goddelijk. Oh en dat nieuwe kleren gevoel herken ik ook, had deze week namelijk ook zo'n uitschietertje, haha.. oeps.

  ReplyDelete
 18. Leuk! Ik heb nog een week te gaan maar waarschijnlijk bestaat mijn week uit afspreken - en meer. ;p

  ReplyDelete
 19. Die typemachine is echt super gaaf, mijn zusje heeft er ook 1 er is echt een hype ontstaan hahaha. Vroeg naar bed gaan maakt mijn humeur ook echt veel beter en je merkt het echt!
  Slaap lekker, ik bedoel Doeeiii

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio