Sunday, April 12

Ik kocht eindelijk een paar nieuwe schoenen

Sunday, April 12
Al weken en weken stap ik werkelijk elke winkel in op zoek naar simpele brogues, monk shoes, of naar welke ander simpel schoeisel wat er dan ook is. Ik heb namelijk maar één paar (of drie, maar de hakken en de simpele primark gympjes die ik nooit aan heb tel ik even niet mee) en ik wilde er echt nog even iets simpels bijkopen. Maarja, waar ga je dan in hemelsnaam voor?

''Maat 40?, nee sorry, die hebben we niet'' krijg ik meestal te horen, of er doet zich een situatie voor waarbij ik schoenen pas die echt v-e-r-s-c-h-r-i-k-k-e-l-i-j-k zitten en het meisje er doodleuk iets bij zegt als: ''Zitten ze ietsje te strak? Nee ik denk echt niet dat je blaren zal krijgen hoor, deze moet je gewoon even inlopen.'' Hoewel dat bij sommige brogues dat misschien zo is, betwijfel ik dat bij harde (niet soepele en vooral geen leren) schoenen.


Totdat ik (voor de zoveelste keer) gisteren even de Sascha binnenliep in de kalverstraat. Deze keer hadden ze wél alle schoenen mijn maat en paste ik deze beauties. Ze zitten werkelijk perfect en lopen goddelijk. Eindelijk. Dat wil je toch als je nieuwe schoenen aantrekt, dat je gelijk denkt: 'Dit zijn ze' en heupwiegend van blijdschap de Sascha uithuppelt. (← dat was ik dus)

Ik heb er dan wel €75,- voor uitgegeven maar voor perfecte brogues waar ik al maanden naar op zoek ben vind ik dat helemaal niet erg. (misschien is het wel erger dat ik gisteren nog veel meer heb gekocht. Ugh)

Fijne zondag!

25 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aaah die zijn zo leuk. Zulke schoenen staan ook nog op mijn lijstje <3

  ReplyDelete
 2. Ze zijn echt super gaaf! En wat fijn dat je dan toch eindelijk de perfecte shoes hebt gevonden :)

  ReplyDelete
 3. Oh wat zijn ze tof!
  Past enorm goed bij jouw stijltje.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. Wow, hele mooie schoenen! Ik kan me voorstellen dat ze overal bij staan!

  ReplyDelete
 5. Aan ze zijn zo mooi! Wat lastig dat je zoveel problemen hebt met het vinden van schoenen (die ook nog eens lekker zitten).

  ReplyDelete
 6. Ik heb schoenen die er ecxact op lijken maar dan van Manfield, zien er al drie jaar perfect uit :)

  ReplyDelete
 7. Oh wat zijn ze gaaf! Ik heb maat 39... Alle leuke schoenen ALTIJD uitverkocht... Jep.... the struggle is real haha! Veel Liefs

  ReplyDelete
 8. Super cute! En makkelijk te combineren wegens de kleur. xo

  ReplyDelete
 9. Oh, wauw, ze passen echt bij jou!

  ReplyDelete
 10. wat een lieve schoenen! ik ben gek op sacha ik slaag daar praktisch altijd, fijne mooie kwalitatieve schoenen :D
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 11. Oh my gooood ze zijn echt perf :)

  ReplyDelete
 12. Ah ze zijn mooi, ik ben benieuwd naar een outfit ermee!

  ReplyDelete
 13. Wauw die zijn gaaf! Ik ben ook opzoek naar nieuwe schoenen :) wel lastig af en toe..

  ReplyDelete
 14. Wat een beauty's! Echt perfect gewoon haha, ik ben benieuwd naar een outfitje hihi!
  X Emma

  ReplyDelete
 15. Oeh ze zijn leuk! Ik heb een beetje dezelfde soort schoenen maar dan in het zacht roze gekocht (:
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete
 16. Leuk! Past echt bij je stijl! :)

  ReplyDelete
 17. Ooh, die zijn gaaf! Op vlak van schoenen maak ik zowat elke keer ook hetzelfde mee. Het is altijd wel wat. Ik heb nu onlangs Clarks gekocht dus ik twijfel (nog steeds) of ik nog brogues bij mijn collectie zou doen..

  ReplyDelete
 18. Ahhh tof dat je ze eindelijk hebt joh, wat zijn ze mooi! Ik heb zulke in het bruin/beige, maar draag ze eigenlijk niet vaak. Misschien met het lekkere weer toch vaker doen. Ik wil nog heel graag witte chunky gladiator achtige heels, maar heb ze nog steeds niet de perfecte gevonden. Mijn zoektocht gaat nog verder!

  ReplyDelete
 19. Altijd leuk dit model schoenen! Lekker chique :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio