Tuesday, April 7

March goals: the recap

Tuesday, April 7
Zoals jullie vast wel weten is het april en dat betekent dat de meivakantie (yes!) en het warme weer (yay!) weer steeds dichterbij komen. Het zonnetje is er in iedergeval en daar heb ik gisteren onwijs van genoten. Mijn ieniemini slaapkamertje grenst aan een prachtig vierkant betonnen balkon, met uitzicht over onze grote (verborgen) binnentuin die we delen met de buurt waar er altijd zon is. Ik heb daar een aantal matjes neergelegd en ben in slaap gevallen, heel moe (en een beetje misselijk) van de wandeling die ik vlak daarvoor had gemaakt. Ik kon mijn wiskunde proefwerk - wat ik vandaag trouwens niet maak - namelijk niet meer aan en heb in haast en stress mijn camera en mijn nieuwe zonnebril gepakt en in mijn fjällraven rugzak gepropt waarna ik twee uur lang door Amsterdam centrum heb gewandeld. Heerlijk.
Zien jullie trouwens dat vaasje? Hij is van de Hema, koste iets van een euro en ik vind hem zo cute! Ik heb nog een paar andere dingen gekocht, maar die zien jullie nog wel.


Geslaagd!
Hoewel ik nog totaal geen pro ben in yoga (in tegenstelling tot mijn vriendin Laura, die al de 'schorpioen' - een hele lastige positie volgens mijn mening - kan doen) vind ik het hartstikke leuk en heb het deze maand ook best vaak gedaan. Er is alleen een probleempje, mijn kamer is mini mini, waardoor er niet heel erg veel ruimte is. But I try!

Geslaagd!
Mediteren is een van de dingen die me heel erg heeft geholpen om tot rust te komen. In bed, op mijn stoel, tijdens een proefwerk, het kost maar een paar minuten en helpt je stress weg te werken. (en dat heb ik hard nodig, geloof me) Of ik al helemaal 'niks' kan denken? - Nee, dat niet, maar ik ben aardig op weg!
 Semi-geslaagd!
Ik heb veel geoefend voor een nieuw handschrift (of een verbeterde versie van mijn huidige handschrift), maar echt resultaat is nog niet zichtbaar. Dat komt natuurlijk ook omdat ik veel van wat ik schrijf aantekeningen zijn voor school en dat zó snel gaat dat je niet goed kan schrijven. Hier ga ik nog wel even mee door en dan zie ik wel hoe het loop!
:( Niet geslaagd!
Ik wilde eerst mijn handschrift verbeteren en dan geleidelijk aan dit gaan doen om tot rust te komen en eindelijk weer eens te tekenen. Deze schuif ik door naar volgende maand!
:( Niet geslaagd!
Mijn doel was om eindelijk Eleanor & Park uit te lezen. Hoewel ik er in begonnen ben, en het nu al een heel goed boek vind ben ik nog totaal niet ver. Normaal lees ik een boek in een paar uur uit, maar nu lukte dat niet en ik heb geen idee waarom. Wel heb ik een ander boek gelezen, genaamd All the bright places, wat een prachtig boek is en ook zeker een aanrader! Al met al vind ik het niet erg dat ik deze niet heb gehaald, ik heb namelijk wel gelezen en dat is wat telt!
Geslaagd!

Hmmmm. Ik ben het niet helemaal zeker of ik geslaagd ben in deze goal, aangezien het heel moeilijk te beoordelen is. Ik heb niet veganistisch gegeten, maar dat was ook niet mijn doel. Mijn doel was om mezelf er meer in te verdiepen en dat heb ik zeker ook gedaan, maar niet in de zin van 'ik weet hier nu alles van' wat ook niet helemaal de bedoeling was. Ik vond het trouwens wel interessant, maar voor nu ga ik het niet doen.


Geslaagd!
Mijn doel was: eet 1 week vegetarisch. Hoewel het de eerste dag gelijk mis ging ben ik gewoon de dag erna gestart en lukte het uiteindelijk! Mijn ouders waren er heel hard in en maakte dus ook voor mij alleen maar dingen zonder vlees. Hoewel ik het totaal niet erg vond ga ik voor nu toch door met vlees eten, alleen dan gewoon iets minder. De laatste tijd eten we thuis steeds vaker vegetarisch omdat mijn moeder het fijner vind. Voor nu is mijn goal gewoon, gezond eten!

Geslaagd!
Door veel B&B uitjes, lekkere smoothies en een paar wandelingen, is deze goal zeker wel geslaagd. Ik had me-time bestempeld als tijd voor mezelf waarbij dingen netflix, popcorntime en bloggen niet van toepassing is.

Nou, uiteindelijk heb ik toch nog 5,5 goals gehaald van de 8. Een prima uitslag vind ik! Een paar schuif ik door naar volgende maand, zal ik mijn goals van volgende maand weer op mijn blog zetten, of niet?

Waarin hebben jullie het meeste zin deze lente? Waar kijk je naar uit?

x
Naomi

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahhh wat een leuk artikel! Ik wil ook met yoga gaan beginnen :)

  ReplyDelete
 2. Wauw supergoed zeg dat je zoveel goals gehaald hebt! M'n moeder kwam ook met twee van die vaasjes thuis, te cute! Eleanor & Park wil ik zo graag nog eens lezen<3
  X Emma

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat ben je goed bezig geweest zeg!

  ReplyDelete
 4. Wauw zo veel gehaald! Super tof! Ik wil ook vegetarisch proberen te eten... You go girl!

  ReplyDelete
 5. Wow veel doelen gehaald!! Ben trouwens net terug van Amsterdam en ik begrijp je nu helemaal wat je bedoeld met gewoon random door Amsterdam lopen;) Hoopte stiekem je tegen te komen😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stuur me de volgende keer een mailtje ofzoiets! Je weet nooit of ik eerder klaar ben met school enzo en je even kan meeten :)
   Liefs,

   Delete
  2. Leuk idee! En ook leuk dat je zo'n reactie stuurt;) Helaas kom niet niet vaak in Amsterdam, maar ik ben wel van plan om vaker naar Amsterdam te gaan dus wie weet...
   Liefs

   - Ik had net een reactie verstuurt, maar dat ging volgens mij fout dus misschien krijg je - weer - een dubbele reactie...-

   Delete
 6. Een prima uitslag inderdaad! :)

  ReplyDelete
 7. Ik ben sinds een paar dagen ook begonnen met mediteren, met de app 'headspace' ! Klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, met je telefoon erbij mediteren, maar het is zó fijn. Ik merk dat het mij ook erg helpt met alles even een beetje op een rijtje (en op wat meer afstand) krijgen. Keep up the good work ! x

  ReplyDelete
 8. Wat leuk om te lezen over je doelen en er zijn er best veel geslaagd :)

  ReplyDelete
 9. Leuk artikel. Waarschijnlijk is het ook niet mogelijk om op de ene dag naar de andere van handschrift te veranderen. Maar, je kunt het - wat jij al doet - inderdaad proberen te veranderen. Is het boek Eleanor & Park leuk? Heb 'm namelijk wel vaker voorbij zien komen maar twijfel een beetje, haha. :)

  ReplyDelete
 10. Aaah wat jammer dat het met je handschrift nog niet helemaal is gelukt, maar dat komt vanzelf. Super dat je zoveel doelen wel hebt gehaald! :D

  ReplyDelete
 11. Wat fijn dat je zoveel goals hebt behaald! Je bent goeeed bezig Naomi:)

  ReplyDelete
 12. Dat heb je goed gedaan :)
  Ik heb trouwens je vorige blog ook gelezen, wat rot dat die dip maar niet weg wil gaan.. ik heb zelf ook een beetje last van een dip die ik niet goed kan omschrijven. Het zal wel iets puberachtigs zijn. (Misschien dat ik yoga en mediteren ook eens moet proberen, 't klinkt erg rustgevend!) Maar ja, dipjes zijn stom. (digitale) knuffel voor jou! ♥ En ik ben benieuwd naar je doelen voor deze maand, zeker plaatsen!
  Liefss

  ReplyDelete
 13. Hier kijk ik elke maand naar uit! Super leuk gedaan

  ReplyDelete
 14. Ha wat heb jij een leuke doelen! Weer iets anders om te lezen :-)

  ReplyDelete
 15. Klinkt allemaal ontzettend goed, ook allemaal dingen die je misschien wel gelukkiger zullen maken... Ik hoop heel erg dat het je lukt om eruit te komen, vorig jaar had ik iets soortgelijks, voor mij hielp het om een soort boekje bij te houden waar ik alles in van me af kon schrijven. Dat las een vriendin van me dan en die reageerde, niet altijd met echte oplossingen maar ze wist wel precies hoe ik me voelde. Misschien ook iets voor jou!
  X

  ReplyDelete
 16. Wat cool dat je kan mediteren, ik heb daar denk ik echt niet de rust voor. Ookal denk ik wel dat het erg goed voor me kan zijn. En fijn dat je weer back on the blog bent. Heb je vorige post net ook gelezen en ik snap dat het soms allemaal een beetje te veel wordt. je moet gewoon weten dat je tegenover je 'volgers' totaal niet verplicht bent om te posten. Je blog is jou creatieve plekje en als andere dat leuk vinden, moeten ze het lezen. Als je nog een keertje stress hebt mag je me bellen hoor hahaa;) Volgens mij ben je gewoon een beetje te perfectionistisch en daar herken ik mezelf ook wel in.
  ps: dat vaasje is idd heel cute

  ReplyDelete
 17. Yoga dat staat op mijn lijstje van deze maand! Ik zie altijd van die challenges op YouTube, maar eigenlijk is yoga iets moois e dat wil ik graag proberen. Zo te zien heb je de goals goed gehaald! Ik heb zoveel zin in de lente, om dan weer lentekleding aan te doen en te genieten in de zon! (pennyboarden)

  ReplyDelete
 18. Aaah wauw allereerst is die eerste foto en vooral dat kastje zo mooi! Leuk dat je weer terug bent, want je hebt altijd zulke leuke posts! Heel goed dat je me-time geslaagd is :)

  ReplyDelete
 19. Wat ontzettend goed bezig en wat een fijne doelen ook! Ben heel erg benieuwd hoe je handschrift-doel in april gaat verlopen, lijkt me zo gaaf om daar echt een kunstwerkje van te maken :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio