Thursday, April 23

outfit: bloesem, taartjes en een winactie

Thursday, April 23Het was de perfecte zondagmiddag. Nadat ik mijn ouders de deur uit had gewerkt plofte ik neer op de bank. Elk moment konden mijn vriendinnen aankloppen op de deur en ik had er onwijs veel zin in. De brownie die ik wilde maken was me nog niet gelukt, maar dat kwam later wel. Nadat iedereen er was gingen we brunchen met bagels, avocado, zalm en nog veel en veel meer. Na veel lachen, praten en eten begonnen we aan het 'toetje', de high tea. We aten met z'n vijftienen 30 frambozen-witte chocolade cakejes, een hele dikke dadeltaart en een grote vegan brownie. Langzamerhand begonnen we wel misselijk te worden en konden we echt niks meer op. Nadat ik vele geweldige cadeautjes rijker was en iedereen zijn buikje wel had gevuld bleven Laura en ik alleen achter op de bank. We besloten om wat plaatjes te gaan schieten en daarna lekker met een kopje thee de slappe lach te krijgen om onszelf. Zoals ik al zei: Het was een perfecte zondagmiddag.

BLOUSE pull & bear | JEANS Topshop | SHOES Sascha | BACKPACK fjällräven kanken | SUNGLASSES polette.

We vonden om de hoek van mij huis een prachtig plekje waar de bloesem aan het bloeien was. De zon begon langzaam weg te trekken maar wij probeerden nog vliegensvlug een kansje te wagen. Het was toch echt 'Golden Hour'. Had ik al gezegd dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe kleren?WINACTIE

Omdat ik zo erg te spreken ben over mijn nieuwe zonnebril van Polette heb ik een winactie voor jullie geregeld! Een van jullie heeft de kans, om net zoals ik, zo'n prachtige Polette zonnebril naar keuze te winnen. Doe jij mee?

wat je moet doen:
- volg Little Keys to Happines op bloglovin
- Save (like) deze post op bloglovin
- laat een reactie achter met welk model je wilt en waarom. (Je mag elk model kiezen en als je glazen met sterkte nodig hebt is het dus ook geen probleem!)
- vergeet niet je email in de reactie te zetten!


Volgende week donderdag maak ik op mijn blog de uitslag bekend!

- Naomi

57 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke outfit, en die foto's zijn echt mooi geworden in de Golden Hour (; Ik doe graag mee met de winactie, en ik zou graag het Bricks model winnen! Die vind ik echt heel gaaf, basic maar een heel mooi model. Ik heb je post geliked en mijn e-mailadres is randomstuff.nl@gmail.com. xx

  ReplyDelete
 2. Ik vind je schoenen echt heel leuk! <3

  ReplyDelete
 3. Hoii Naomi,

  Wat een supergave blog heb jij zeg! Ik volg je al even, reageer nooit, maar dit is toch wel het moment van mijn eerste reactie! ;-)
  Dit is echt de perfecte winactie voor mij!
  Ik zou heel graag het model 'Mystique Flower' willen winnen, omdat ik al heel lang op zoek ben naar een originele/niet-standaard zonnebril die ook nog eens ''werkt'' bij een grote sterkte (ik wil dit model dus graag met glazen op sterkte), en dat wordt al snel een dure grap als je het zelf moet betalen ;-) Ik volg je overigens al op bloglovin, heb deze post geliked, en bij deze mijn reactie! :-) mijn emailadres is: marleenbeek@hotmail.com . -xxx- van Marleen
  PS: Ik wens je veel succes met het verder 'overwinnen' van je 'meer-dan-dip'! <3

  ReplyDelete
 4. Ten eerste, leuke blogpost, super mooie locatie om foto's te maken! Maar een Polette zonnebril winnen? Hoe vet is dat! Ik zou graag de Moon willen winnen! Mijn e-mail is xFashionmeep@hotmail.NL Ik ben benieuwd!

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 5. Hoi Naomi! Ik wilde in eerste instantie een reactie achterlaten om mee te delen dat je de winnaar bent van mijn giveaway, maar nu ik hier toch ben doe ik graag mee met die van jou!

  Ik vind ten eerste je outfit echt supergaaf, ik heb ook een Kånken besteld en als het goed is komt die heel snel binnen. Voor de winactie zou ik graag het model 'Manhattan' willen winnen. Mijn e-mailadres is fleurjoesten@live.nl.

  Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah, welke kleur kånken? Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. En je give-away gewonnen? Yaaay!

   Delete
  2. Donkergrijs, echt heel gaaf! Ik had je nog teruggemaild. Kon je die vrijdag? :)

   Delete
 6. Wat een mooie foto's! Ik ben echt gek op dit soort outfits en je rugzak is gewoon te leuk :)

  ReplyDelete
 7. Wat leuk dat je een super leuke dag had, mooie foto's!!!

  ReplyDelete
 8. Aaah, jouw foto's zijn ook al zo mooi! Vind het altijd zo leuk om zowel jouw foto's als die van Laura te zien, hihi. Suuuper mooie outfit ook, ik hou van witte blousejes. Krijg trouwens gelijk honger van je bagel + toetjes verhaal, snel maar even lunchen. :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh sorry! Heb je lekker gelunched nog? Het is eigenlijk wel grappig inderdaad, maar wel leuk. We fotograferen een beetje anders én hebben natuurlijk een andere outfit aan waardoor de sfeer ook altijd anders is. En nu ik eindelijk een nieuwe wit blouseje heb wil ik niks anders meer, haha.

   Liefs,

   Delete
 9. Wat maken jullie toch fijne foto's van elkaar! En ik ben verliefd op je outfit, haha. Liefs :)

  ReplyDelete
 10. Je outfit is echt heel leuk en je staat er weer mooi op ^^
  Het is moeilijk kiezen maar is ga voor de rode casper, omdat hij gewoon heel apart is en hij is rood.
  Mijn email is huisi@zeelandnet.nl

  ReplyDelete
 11. Wat een ontzettend leuke outfit, lekker casual :) Ik zie dat je je nieuwe schoenen aan hebt gedaan! Aaah, ze staan super leuk!
  Een leuke blogpost = awesome. Met een winactie erbij? Nog leuker!
  Ik zou graag het HEROES.S model (met glazen zonder sterkte ofzo) willen winnen omdat deze erg origineel is qua kleur & model en ik nog een bruine zonnebril nodig heb (2 vliegen in 1 klap! haha)
  Mijn e-mail is isabeldotblog@hotmail.com en ik volgde je al op bloglovin en heb automatisch deze blogpost geliked haha :)
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. ik vind de foto's heel mooi geworden! <3 en het klinkt inderdaad als de perfecte zondagmiddag :)
  natuurlijk doe ik graag mee met zo'n winactie als deze, vooral het model "MALAGA" vind ik heel mooi :) <3 x
  ps. m'n email is luna@vanschadewijk.com

  ReplyDelete
 13. Wauw wat een mooie foto's! Ik vind je zonnebril heel leuk :)

  ReplyDelete
 14. Oh wauw! Wat een super outfit weer! Echt zo heerlijk casual! Super leuk! Je high tea klinkt ook echt heel geslaagd, en ik heb nu zin in brownies hahah! Goed idee als verjaardagsfeest! Ik doe graag mee met je winactie! :) Ben al een tijdje verliefd op hun Bubble Argent model, en die Duffin B is ook echt suuuper gaaf! Leuk! Liefs

  ReplyDelete
 15. Wat een prachtige outfit! Simpel en classy. De schoenen en de tas zijn ook echt wauw! En foto's brengen me ook helemaal in de lente-sfeer. Heerlijk.

  Nu ik toch een reactie aan het schrijven ben; ik zou (zoals iedereen ;) graag mee willen doen aan je winactie. Ik heb het nog nooit geprobeerd -meedoen aan een winactie- , maar de zonnebril is zo mooi, dat ik het niet kon laten. Ik wil graag degene die jij hebt (sorry, ik weet niet precies de naam!), ik vind die namelijk prachtig. Ik hoef trouwens geen sterkte, ofzoiets. Mijn e-mailadres is: violowblog@gmail.com . Ik weet in ieder geval dat je er iemand ontzettend blij meegaat maken!

  Veel liefs, xx
  Esra

  ReplyDelete
 16. Klinkt als een geweldige dag!
  Je zonnebril is inderdaad heel erg mooi en daarom die ik ook mee met de winactie. Ik zou graag het model MONO willen winnen in de kleur pink. Deze bril heeft zo een enorm mooi montuur. Een beetje vintage achtig maar toch ook wel wat moderns en een tikje gek (Precies mijn kledingstijl, hihi)
  allerliefst, Nina
  O ja, bijna vergeten: nina.elisa.wyss@gmail.com

  ReplyDelete
 17. Oehh wat een mooie foto's heb je :)
  EN die Fjallraven is zo cool ik wil er ook al eentje voor een lange tijd!
  Vind het een héle toffe winactie :) ik zou heel graag het model Stromboli willen winnen. Ik ben sowieso al gek op olieglazen, maar vind hetgene eromheen (de rand enzo) heel mooi minimalistic vanwege het 'doorzichtige'. Zou echt onwijs gaaf zijn als ik die zou winnen :)
  M'n e-mailadres is: didemertana@gmail.com .

  Liefs,
  Didem.

  ReplyDelete
 18. Leuke outifit! :)

  ReplyDelete
 19. Wat zie je er leuk uit zeg! Ik hou van je blouse! Golden hour is inderdaad heel fijn om foto's te maken :)
  Ik doe ook graag mee met je winactie (omdat mijn zonnebril van vorig jaar het niet helemaal overleefd heeft)! Ik ga voor het model Takéo Grey! (omdat het zo'n fijn vintage model is - luv that) Mijn mail is allesovereline@live.nl.
  Liefs,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Was helemaal vergeten te liken op Bloglovin', bij deze :)

   Delete
 20. die bril op de foto is prachtig! Email: teddiecarolien@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Mooi! De zonnebril is zooo leuk:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohh wacht ik doe zeeeeker mee aan de winactie ;) Jou volgen deed ik al en ik heb deze blogpost ook even bij mijn favorieten gezet. Ik kan echt niet kiezen tussen al die modellen eerlijk gezegd, haha! Liefs, Isabella (idams12@gmail.com)

   Delete
 22. Wowie, prachtige foto's! Hele leuke win actie ook! Mijn favoriete model is Paris. Niet alleen omdat de zelfde naam heeft als mijn lievelingsstad maar ik vind het ook een heel mooi en elegant model. Ik draag nu al een tijdje lenzen maar het lijkt me leuk om weer eens een (nieuwe) bril te dragen!
  (Mijn email is: evabajema@hotmail.nl)
  x

  ReplyDelete
 23. Wat een mooie outfit. Ik ben helemaal weg van je blouse! Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou gaan voor de zonnebril genaamd 'Juicy Pink' omdat zo'n glaasjes heel erg in zijn op de moment. Roze is ook één van mijn favoriete kleurtjes dus ga ik 'm zeker vaak dragen in de zomer! Liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh ja, mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com, haha

   Delete
 24. hoi naomi!
  Ik volgde jou al, maar alleen via blogspot, dus heb dat snel ook op bloglovin gedaan :-)
  Super leuk outfitje weer, ik heb de zelfde kleur kanken bag.
  Deze winactie is echt iets voor mij, ik zou het geweldig vinden om het Truquette model te winnen. Ik vind het een uniek en prachtig model, dat je niet in elke winkel vind en die ook niet iedereen draagt. En het is schattig samen met jurkjes voor in de zomer!
  Mijn e-mail adres is jennifer@grotensteenwelle.com
  Liefs, Jennifer Xx

  ReplyDelete
 25. Wauw, onwijs leuke outfit :) . Ik doe graag mee aan de winactie. Ik zou graag het model Oasis B willen. Ik vind van die ronde zonnebrillen, een beetje retro-achtig, zo gaaf! Ik heb geen glazen op sterkte. Mijn e-mailadres is femkesstyle@gmail.com .
  Ik volg je op BL en heb de post gesaved ^^ .
  xx Femke

  ReplyDelete
 26. Oké poging 2.0 want toen deed internet het niet meer.
  Maar wat een prachtige foto's, de laatste is zo origineel (ondanks dat je van het hekje afgevallen bent haha oops). Ook heel veel liefde voor je minimalistische outfit en zonnebril. Ja, die zou ik willen winnen. Ik kan 'm jammer genoeg niet vinden op de site maar ik vind hem zo mooi met dat leopard printje alleen aan de onderkant!
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Shit, toch nog mijn mailadres vergeten. Maar die is emmaathings@gmail.com. Fingers crossed :))

   Delete
 27. Ah wat een leuke outfit en wat fijn dat je zo'n leuke middag had! Ik vind je zonnebril heel nice, ik zou zelf de Fantomette willen. Ik heb altijd al een oogje op Polette zonnebrillen, zo cool.
  M'n emailadres is: Fleurvanleeuwen@outlook.nl

  ReplyDelete
 28. Leuke outfit, geeft een vintage feel

  ReplyDelete
 29. Aaah, natuurlijk doe ik mee met de Polette winactie. Ik kan wel een nieuwe bril gebruiken :)

  ReplyDelete
 30. leuk zo'n winactie Naomi, je bent echt mijn favo blogger (slijm slijm haha, maar echt!)
  als ik zou winnen, dan wil ik echt het model 'Polette Pastel'
  omdat ik pastel kleurtjes houd. (en ik heb het gevoel dat deze kleur wel overal bij past)

  mail: lchvonk@gmail.com + ik heb alles gedaan (:

  ReplyDelete
 31. Oh wauw! Is dit Islamabad?? Ik loop al een poosje te azen op die bril en je winactie komt op een perfect moment! (eigenlijk zijn winacties altijd perfect)
  Dus ja, Islamabad vind ik een prachtig montuur, maar ik heb meerdere favorieten. Moet ik écht kiezen?? hahah. (mail: julia_nap@live.nl)

  ReplyDelete
 32. Wat een mooie foto's! Je outfit is ook echt heel erg tof en je Fjallraven rugzak is echt liefde <3. Ik doe ook graag mee met de winactie, en zou dan graag het model Birds willen met sterkte want ik ben nu wel een beetje zat van mijn standaard Wayfarer bril :). Mijn mail is ourbeautythings@hotmail.nl. Liefs

  ReplyDelete
 33. Wauw super leuke outfit! Ik ben echt verliefd op je schoenen! En super leuke winactie ook! Ik doe graag mee :D, ik wil graag de Truquette model, omdat ik sowieso heel erg van ronde glazen houd, en dit model is dan nog beter! En echt super complimenten voor je posts! Ik heb echt altijd het gevoel dat ik een boek lees (en dat is goed ;)), als je nog iets wilt doen naast je blog, zou je echt een boek moeten schrijven! Email: jodien01@gmail.com X

  ReplyDelete
 34. Naomi je hebt weer eens prachtige foto's geplaatst! Je bent echt iemand die mij veel inspiratie geeft, en je ziet er altijd super uniek en vet leuk uit! Ook schrijf je leuk en lijkt het net alsof je tegen me praat. Ik doe graag mee aan de winactie en ik zou graag het cascadeuse model willen in het zwart.
  Kisses Hilde (Mail: hildehuiberts@live.nl)

  ReplyDelete
 35. Super leuke winactie! Ik doe mee! Ik vind die zonnebril die jij hebt heel erg tof :) {Dus dat is mn keuze ;) }
  Mn mail is: Valblogin@gmail.com
  heel veel liefs, Val

  ReplyDelete
 36. super leuk! 1e keer dat ik op je blog kijk en gelijk al helemaal verkocht
  ik zou het echt super leuk vinden om een zonnenbril te 'winnen' ik ben echt helemaal verliefd op die van jou! dus die zou ik graag willen winnen :D
  mail: zara.klaren@gmail.com

  ReplyDelete
 37. Heel mooie broek! Ik heb inspiratie opgedaan want ik ben echt op zoek naar een nieuwe broek ;) Prachtige foto's ook *_*
  Ik doe ook mee met de winactie! Ik wil graag het model Harry Brown! Het is zo mooi :) En zijn frame is flexibel! Een ding minder dat kan breken :)
  Ik ben op mijn vorige zonnebril gaan zitten (lomp zijn is een gave) en toen ik een nieuwe had gekocht en ermee thuiskwam, bleek die te groot te zijn... Ontzettend spijtig want hij is mooi :)
  Deze winactie is dus echt op het goede moment gekomen! Mijn email: projectlifezita@gmail.com
  Succes iedereen! Je gaat een meisje heel erg blij maken Naomi ;)
  xxx

  ReplyDelete
 38. Wauw wat een toffe outfit, hele toffe locatie ook om foto's te maken! De foto's zijn pretty girl <3

  ReplyDelete
 39. Prachtig outfitje :)! En klinkt als een perfecte middag!

  ReplyDelete
 40. Een superleuke outfit! Ik hou van je schoenen, je broek, je shirt, zonnebril,... alles dus :')

  Voor mij maakt het niet zoveel uit welke variant ik zou winnen, degene die jij hebt vind ik erg leuk dus doe die dan maar ;) .

  ReplyDelete
 41. Ahhhh je broek is zo geweldig, welk model is het?

  ReplyDelete
 42. Ik vind Bungalow een geweldige zonnebril. Met pootjes van bamboe. I love it. Verder vroeg ik me af of je niet net zoals jiami van lifesplash een meeting kan organiseren. dat lijkt mij echt geweldig. Want ik wil je zooooooo graag meeten. Mijn email adres is trouwens miriamsblog.mv@gmail.com
  mir

  ReplyDelete
 43. Wat een geweldige actie. Vooral ook omdat ik sowieso altijd een bril met sterkte nodig heb (lenzen kan ik helaas niet verdragen). Kiezen is bepaald niet gemakkelijk; veel mooie (en aparte) exemplaren. Deze kan mijn goedkeuring in elk geval wel zeer wegdragen: http://www.polette.com/en/dinausorus.html. Lekker gek.
  sepia [at] home . nl

  ReplyDelete
 44. Super leuke outfit, ik ben echt in LOVE met je schoenen, ik kende je blog al best wel lang, maar echt een paar maanden geleden echt gaan volgen, ik reageer misschien nooit, maar ik vind je blog echt enorm mooi en er heel verzorgt uitzien! Ik doe graag mee met de winactie of course, de mooiste die ik kan vinden is toch echt dezelfde als jou! dus de Islamabad met zwarte glazen van 85%, waarom ook niet :) Ik heb alles gedaan en mijn mail is yasmina.zandbergen @icloud.com
  xx

  ReplyDelete
 45. Prachtige outfit had je aan !
  Ik doe graag mee aan de winactie, ik zou heel graag het model nappage winnen ! Ik heb de post geliked en volg je al een poosje via bloglovin. mijn email is; naomidekkerr@gmail.com

  ReplyDelete
 46. Wat een leuke outfit Naomi! Hier kom ik weer met mijn lange verhalen ( The old Anonymous), maar als je iets heel graag wilt moet je er je best voor doen. Van groep 3 tot groep 8 had ik een bril, maar nu heb ik lenzen. Vroeger had ik nooit een zonnebril, nu nog steeds niet, en als het lekker weer is baal ik daar wel van. Ik twijfel eigenlijk over of ik wel of niet een zonnebril met glazen op sterkte zou willen, op vakantie, dagen dat we naar het strand gaan of een ander moment dat ik ga zwemmen draag ik namelijk wel gewoon mijn bril, dat is het praktisch, dan lijkt het me fijn om er een op sterkte te hebben. Maar aan de andere kant, er zijn natuurlijk meer dagen dat je gewoon op de fiets zit, wandeld of iets ander gaat doen waarbij je gewoon lenzen draait. Wat is het leven toch moeilijk...
  Ik vind jouw zonnebril echt heel leuk en hij staat je ook heel erg leuk. Zelf vind ik brillen met print niet echt bij mij staan, ik heb z'n 1000 brillen gepast in al die jaren dat ik er eentje had. Dus als ik zou winnen (wat natuurlijk nooit gaat gebeuren :-( ) zou ik heel heel heel heel heel erg graag het model Eye Brow Summer willen. Sommige zullen hem misschien een beetje saai vinden, maar met mijn drukke zomer t shirts is dit misschien wel handig :-). En mijn blauwe ogen matchen niet echt met hele drukke brillen. Jouw bruine ogen passen echt perfect bij je bril, trouwens!
  Ik ben weer een veel te lange comment aan het schrijven, maar het is vakantie, dus ik heb tijd genoeg. Hoe gaat het eigenlijk met jouw? Nu het weer lekker vakantie is en je elke dag leuke dingen kan doen? Ik hoop dat het goed gaat, en dat je snel weer uit je dip komt. Ik ga je bericht zo liken op bloglovin, ik volg je al wel.
  Oké, dit wordt de laatste alinea, anders wordt het weer te lang. Ik denk dat ik toch maar voor een bril zonder sterkte ga, want voorlopig is het nog niet echt strand weer. Ik hoop dat ik met deze reactie een kans heb om te winnen, maar er zijn nog 40 anderen en komen natuurlijk steeds weer reacties bij. Mijn e-mail adres is happydzp@gmail.com.
  Liefs,
  Anna

  ReplyDelete
 47. Olaa!

  Ik vind het echt zo'n ontzettend schattige zonnebril! Ik zou hem heel graag in hetzelfde model als jou willen! Hieronder volgen de redenen!
  1. Hij ziet er echt uit alsof hij van een superduur merk is, vet goed gemaakt dus
  2. Ik ben op mijn huidige zonnebril gaan zitten dus die gammelt aan alle kanten
  3. Hij is kei en kei mooi
  4. Okee, eehmm dat was het :)

  Mijn emailadres is coertshannelore@gmail.com

  ReplyDelete
 48. Denk dat ik niet meer mee kan doen... ':( Ik waag heel sneaky nog een poging:
  Helaas moet ik zeggen dat ik niet gelijk verliefd was op één, want IK KAN NIET KIEZEN. Ze hebben echt een ontzettend groot assortiment! Wow.
  Na nog een tijdje rond te hebben gekeken, ben ik eruit. Heb lang en goed gekeken, veel uitgesorteerd en ik wilde graag een ronde, zwarte. Ik zou voor de Nappage hebben gekozen! Leuk dat 'ie is!
  Liefs Anne

  ReplyDelete
 49. Je hebt trouwens een superleuke outfit and i like your shoes! Wat zijn ze mooi!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio