Thursday, April 9

Outfit | how wonderful life is...

Thursday, April 9

*Beeeep* (← hier hoort een scheldwoord te staan) denk ik als ik op de klok kijk. Het is al kwart over 4 en ik heb om 4 uur afgesproken met Laura. Ik sla mijn wiskunde boek dicht (ja echt, ik was de tijd vergeten omdat ik zo druk bezig was met wiskunde, eens is de eerste keer) ren naar mijn ouders kledingkast en grijp een zwart overhemd uit de kast. Terwijl ren door het huis op mijn - inmiddels heel erg vieze en afgetrapte - vagabonds probeer ik het overhemd aan te doen aan te doen en struikel ik bijna over mijn jas die ik op de grond heb gegooid. (← zien jullie het al voor je?) Ik ren naar beneden en pak bellend met Laura mijn fiets. 'Hoi Laura, ben je er nog? Als je al terug naar huis bent gegaan begrijp ik het wel hoor!' Laura antwoord dat ze in de Urban Outfitters is en het niet echt erg vind. Ik schaam me wel een beetje, want ik weet wel dat iedereen er toch altijd vanuit gaat dat ik te laat ben (en ze vroeger altijd 10 minuten vroeger afspraken omdat ik toch wel te laat zou zijn), maar deze keer was ik echt heel erg te laat. Oeps.
Hopelijk heb ik binnenkort een grote Fjällraven rugzak. Waar dan wél mijn laptop in past. Ik heb echt zin in morgen, 20 graden en eindelijk blote benen. Denk ik althans, want aangezien ik de hele dag op school zit is er waarschijnlijk niet echt een optie dat ik kan genieten van de zon. Verder heb ik een nieuwe zonnebril (waar jullie binnenkort meer over lezen) en hij is zó leuk! Ik ben er nog niet op gaan zitten of staan, gelukkig maar, want dat zal niet de eerste keer zijn.


Shirt van mijn vader ;)  | T-shirt Zara | Skirt Urban Outfitters |
| Shoes Vagabond | Backpack Fjällraven 
Foto's door Laura

Ben jij ook een typische laatkomer?

x
Naomi

23 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hihi, leuk geschreven weer. Je outfit is weer prachtig! Hopelijk gaat alles goed met je Fjällraven rugzak, alhoewel ik deze ook wel érg cute vind. Maarja, wel zo praktisch als je laptop erin past, haha.

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je een overhemd van je vader zo mooi kan combineren! :)

  ReplyDelete
 3. Aah wat een leuk stuk! Ik vind het hemd van je vader je heel goed staan! En wat ziet je haar er mooi uit :)

  ReplyDelete
 4. Leuke outfit! Ik zit meestal op het randje van te laat of op tijd. Ik vind trouwens dat dit artikel super leuk geschreven is. :)

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke outfit en ja eh ja ik ben zoon die altijd te laat komt en alles kwijt raakt (ik heb nu een cijferslot op me fiets in plaats van een fietsensleutel omdat ik me sleutel altijd kwijt raakte) Ik vind je tas is echt heel gaaf wow :)

  ReplyDelete
 6. Als ik er echt niet meer weet wat ik aan moet doen, trek ik ook meestal een oversized shirt/trui uit de kast van mijn vader haha. Zo heb je toch weer soort van iets nieuws.
  Je blog is trouwens heel erg mooi geworden!
  liefs Nina

  ReplyDelete
 7. Haha, wat schrijf je leuk! Ik ben fan van het overhemd, staat je echt heel goed <3

  ReplyDelete
 8. Wat een mooi outfit en ik ben wel benieuwd naar die Fjällraven rugzak. Ik ken het niet ( heb ik misschien in een grot gewoond? ). All black blijft mooi :)

  ReplyDelete
 9. Wauw mooie foto's! You're pretty :)

  ReplyDelete
 10. Woah wat een mooie outfit! Ik heb heel veel zin om morgen een lekker zomerse outfit aan te doen haha<3
  Dat hemd staat je echt prachtig, al zou ik er een van m'n vader aan doe zou ik echt in verzuipen... Geweldig geschreven!
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Gave outfit! Ik heb ook zo'n zin in morgen, eindelijk mijn mom jeans aan (: En ik heb dus ook een soort liefde voor Fjallraven Kanken rugzakjes opgebouwd, het normale formaat in het grijs staat bovenaan mijn wishlist <3 Laat je die van jou zien hier als je hem hebt? (: xx

  ReplyDelete
 12. Leuk geschreven! Staat super leuk, zo'n overhemd van je vader!

  ReplyDelete
 13. Leuuuk! De foto's zijn ook heel mooi:)

  ReplyDelete
 14. ik hou van zwart, en ik hou van deze outfit.
  het laatkomen probleem is zo onwijs bekend (schaam schaam) maar ik geef mijn surinaamse achtergrond altijd de schuld haha
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 15. Je schrijft echt superleuk !
  En je outfit vind ik ook echt prachtig !
  liefs

  ReplyDelete
 16. Mooi outfitje! ♥ Ik ben eigenlijk nooit echt heel laat. Behalve op school, maar dan ben ik ook niet véél te laat, meestal een paar minuten omdat ik die ochtend weer te lang onder de douche stond :')
  En jaaa, morgen lekker weer! Maar ik breng ook zo ongeveer heel de dag op school door, stom.
  x

  ReplyDelete
 17. Je ziet er echt heel leuk uit! Ik ben ook altijd overal te laat, en mensen zijn het van me gewend haha. :)

  ReplyDelete
 18. Ik ben elke dag op school op het nippertje op tijd. En ik kom ook,altijd te laat op toneel. Gisteren was ik 2 uur te laat ;)

  ReplyDelete
 19. Hoop ook voor je dat je de grote versie van je rugzak hebt! Ik zat vandaag ook de hele dag vast op school, maar man wat was het weer heerlijk ohhh ik genoot er wel extra van toen ik buiten was <3

  ReplyDelete
 20. Ik kom ALTIJD te laat (hoe hard ik het ook ontken tegenover iedereen, het is jammer genoeg een feit). Mensen spreken ook altijd eerder met me af en een collega van me op het werk heeft een enorme hekel aan me (oeps. Jammer genoeg voor haar ben ik gewoon voor een jaar aangenomen dus lekker puh).
  Outfit: yes yes yes. Zwart. Helemaal zwart, that is how I like it. Ik vind het oversized bloesje trouwens superleuk staan op het jurkje!
  x I :)

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 21. Haha, ik ben eigenlijk een typische altijd-te-vroeg-komer (;
  Super leuk outfitje wel! Mooie pics X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio