Wednesday, April 15

Polette • fjällräven kånken

Wednesday, April 15
''We vonden deze buurt de perfecte plek om onze eerste winkel te openen.'' Terwijl hij tegen mij praat vliegen zijn ogen steeds even naar boven. Hoewel ik me er eerst niet van bewust ben merk ik dat hij probeert uit te vogelen waar ik in hemelsnaam die mooie bril toch vandaan heb. Of ik een klant ben die dure brillen zou kopen van zijn nieuwe brillenwinkel om de hoek. Hele dure sjieke (ja, dat is een woord) brillen die ik me nooit kan permitteren. Ik kan zien aan zijn gezicht dat het hem niet lukt om er achter te komen, maar blijkbaar concludeert hij dat het toch wel echt een goed gemaakte bril is aangezien hij gelijk al zijn mooie Cartier brillen aan me laat zien. Maar ik hoef ze écht niet hoor, ik ben namelijk al blij genoeg met mijn eigen poepsjieke én goedkope bril. Van Polette.
Als het op het heel houden van brillen aankomt ben ik iemand die er al snel op eentje gaat zitten, hem laat vallen of er op gaat staan. Zo geschied, Naomi ging zonder één enkele zonnebril de lente in. Toen ik een mooie bril van het merk Polette mocht ontvangen kwam dat natuurlijk als geroepen! Polette is van oorsprong een Frans merk, opgericht door Pierre Wizman die op zijn zestiende dit succesvolle bedrijf begon. (Wauw, ik doe hem dat zeker niet na). Zijn kleine bedrijfje groeide al snel uit tot een marktleider in Frankrijk en inmiddels is er ook een Nederlandse webshop! 


Polette doet het anders dan bijvoorbeeld de normale opticiens die zich in ons land bevinden. Polette is namelijk de enige tussenpartij tussen de fabriek en de klant, waardoor de kosten een stuk lager uitkomen. (Yay voor ons!) Je kan nu fijn afwisselen tussen verschillende modellen, glazen en prijzen!(als je tenminste een goede keuze kan maken, want met hun 900 verschillende designmonturen is dat zeker geen makkie, right?)

Wat ik ook heel speciaal vind aan Polette is de vrijheid waarmee je een bril kan kiezen. Als je eenmaal een model hebt gekozen zijn er namelijk nog allerlei manieren waarmee je jouw bril kan personaliseren. Ga je bijvoorbeeld voor gekleurde glazen, dan is er niet alleen een keuze uit bruin of zwart, maar ook groen en roze zijn een optie! Je kan zelfs meekleurende glazen kiezen, die als je binnen bent op een normale bril lijken en buiten functioneren als een gewone zonnebril. (Hmmm, zal dat iets zijn voor een volgende bril?) Alle glazen kan je trouwens helemaal aanpassen naar jouw sterkte, mocht je dat nodig hebben.

Elke 'normale' bril (met transparante glazen) kan je zo aanpassen dat het een zonnebril wordt en dat is ook waar ik voor gekozen heb. Mijn model heet: 'Islamabad' en kan je hier vinden. Ik was op slag verliefd op het model (niet alleen op deze trouwens, er staan er nog veel en veel meer op mijn verlanglijstje) en heb hem aangepast naar een zonnebril met zwarte glazen van 85%. Verder heb ik nog een mooi brillendoekje en een hoesje erbij bestelt die ik beide erg fijn vind.

Ik moet ook vooral niet vergeten de melden dat er een de e-polette collectie is. Dit zijn zonnebrillen speciaal voor 'de generatie beeldscherm' en zorgen dat je ogen niet teveel last hebben van het blauwe licht wat de computers afgeven. Zoals ze ook op de website zeggen; 'eindelijk een reden om een bril te dragen!'


Hierboven zie je trouwens mijn nieuwe Fjällräven rugzak. Na maanden wachten omdat hij constant uitverkocht was en ik toen ik hem eenmaal had een nieuwe moest kopen aangezien mijn laptop er niet inpaste heb ik dan nu eindelijk er een. Nouja, ik had natuurlijk al een mini zwarte, een mini blauwe, en nog een normaal formaat blauwe (al zijn die laatste twee van de hele familie en super oud, echt 7 jaar ofzoiets). Herinner je je nog dat ik vertelde dat ik er eentje van mijn oma kreeg voor kerstmis? Nou, dat is dus deze! (en nu is het april, lol). Het is de 17 inch laptop versie (een hele grote dus) in de kleur Graphite.

Conclusie van dit hele verhaal:
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe fjällraven en mijn nieuwe Polette zonnebril. Binnenkort komt er nog een outfit (en een winactie online, yay!) Vanaf nu geen goedkope brillen die snel meer kapot gaan, want Polette is makkelijk en gaaf. Ik ben fan!

Wat is jouw eerste indruk van Polette?

x
Naomi

18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Dat eerste stukje haha, geweldig! Wat een mooie bril heb je uitgekozen, heel tof model. Ook heel veel liefde voor je rugzak!<3

  ReplyDelete
 2. Hele toffe bril! En die tas staat hoog bovenaan mijn wensenlijstje, heel leuk.

  ReplyDelete
 3. Je bril is echt super mooi! Wat een gaaf montuur!!

  ReplyDelete
 4. Wat heb je het weer zalig geschreven :') leuk artikel & mooie items!

  ReplyDelete
 5. Fijn dat je zo blij bent met de spulletjes! Het model van de zonnebril vind ik heel mooi! :)

  ReplyDelete
 6. Leuk rugzakje! En leuke zonnebril :)

  ReplyDelete
 7. Gave zonnebril! En je rugzak is echt zo leuk, ik vind die kleur het leukst (:

  ReplyDelete
 8. Oh my god, dat leek echt gewoon een stuk uit een boek ofzo! Echt super geschreven Naomi! En die zonnebril! Ik wil hem oook :)

  ReplyDelete
 9. Ik vind je bril van Polette echt heel leuk! Is dat 'de samenwerking' waar je over vertelde in Amsterdam toen?^^ Well, I luv it:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhh my god hahaha sorry ik had even in mijn hoofd dat ik Laura's blog aan het lezen was :') Omdat ik wist van de zonnebrillen en ik de blog post geopend heb via Bloglovin'. Haha wat stom, sorry Naomi^^

   Delete
 10. Ik wil ook echt een sunny van Polette! Zulke fijne ♡

  ReplyDelete
 11. Polette is zo leuk! ik wilder er graag een bestellen, maar mijn favoriete was te groot voor mij. Misschien toch maar mijn zinnen op een ander model zeten...

  ReplyDelete
 12. love je polette bril! hij is echt heel mooi en heel erg naomi haha, en de tas is ook schitterend, ik moet ook maar eens een goede stevige rugtas aanschaffen waar mijn big ass laptop inpast...
  x ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 13. Pollete heeft echt toffe monturen, ook deze is heel erg leuk!

  ReplyDelete
 14. Wat een mooie fotos! Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat een blogger werkt heeft gemaakt van zijn fotos. Dankzij dit bericht ben ik nu helemaal om ik moet en ik zal iets bestellen via polette, eindelijk een site die goedkope zonnebrillen op sterkte verkoopt, alleen nog maar mijn ouders overtuigen want die zijn tegen dingen bestellen via het internet. :( Je tas is ook heel erg leuk :) (en fotogeniek ;) )

  ReplyDelete
 15. Is het raar als ik zeg dat ik zomerkriebels van deze foto's krijg? Heel vrolijk! En natuurlijk zit ik ook weg te kwijlen bij je Fjallraven tas, maar hé, wie niet?

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio