Sunday, April 26

#zondagmetnaomi

Sunday, April 26
Zondag is mijn favoriete dag van de week. Hoewel mijn zaterdag nu 'mijn zondag' is (← ik werk op zondag dus dan is zaterdag mijn chilldag), geeft zondag mij nog altijd dat fijne gevoel. Want ook al heb ik hem vroeger omgedoopt tot huiswerkdag, werkdag of een andere naam die terugslaat op 'een niet zo prettig klusje', ik sta altijd met een glimlach op. Met een kopje thee lees ik elke zondagochtend het liefst mijn favoriete blogs. Enfin, het doel van deze rommelige inleiding is eigenlijk een nieuwe 'serie' introduceren. Eens in de zoveel tijd zal ik een 'zondag' post doen. Wat dat inhoudt? Dat zie je nu!

Ik begin deze zondag...
met een lekker kopje thee. Nadat ik me fijn heb geïnstalleerd in mijn bed samen met een koekje kijk ik een paar afleveringen van New Girl. Ik ben inmiddels bij seizoen 4 (bijna twee seizoenen gekeken in 2 weken...). Elke zondag moet ik werken, dus dat is dan ook hoe ik grotendeels mijn zondag spendeer.

Ik had als ontbijt...
een lekkere havermout smoothie met frambozen, bosbessen, yoghurt en banaan. Gooi het door elkaar op gevoel en hij wordt heerlijk!


Ik las...
Een stuk uit 'It' van Alexa Chung. Een prachtig boek, wat ik (op aanvraag, hehe) gekregen heb voor mijn verjaardag. Zeker een aanrader!

Ik eindig deze zondag...
Met een feest. Samen met een aantal mensen gaan wij vanavond lekker Koningsnacht vieren in het centrum. Wordt wel super druk, maar hartstikke leuk. Wat gaan jullie trouwens doen morgen op Koningsdag? (uhg, ik wil nog steeds Koninginnedag zeggen, haha) Ik ga met vrienden door het centrum van Amsterdam slenteren en een beetje door de buurt waar ik woon lopen. (de Jordaan, als dit niet teveel persoonlijke info is...)  Maar dat doe ik elk jaar, dus het is niet zo speciaal.



Deze blogposts las ik deze week het liefst...

My lifestyle diary: outfit
De blog van Nina is een van die blogs die ik al best een tijdje volg. Uit mijn hoofd inmiddels alweer iets van 2 jaar. Haar blog verveelt nooit, haar stijl is echt geweldig (zie deze outfit maar) en het liefst zou ik haar kledingkast inpikken (+ haar kledingrek) en in mijn ienimini kamertje proppen.

Miss joesten: DIY travel boxes
HOE leuk is deze diy van Fleur? Afgelopen zondag toen ik mijn verjaardag vierde kreeg ik een boekendoos van de Xenos. Drie dagen later kwam deze diy online (het is gewoon telepathie) en ik wil niets liever doen dan lekker gaan knutselen op dit moment. Kan ik eindelijk al mijn reis-prulletjes (tickets, buskaartjes, museumkaartjes etc etc) mooi opbergen!

This is not another blog: Blote Benen
Sara weet hoe ik me voel. Altijd. Ook als het om blote benen gaat.

Chapter Friday: Latte & Laptops // Back to Black

Een van mijn favoriete rubrieken op chapterfriday.com is weer uitgebreid met een nieuwe hotspot. In Latte and Laptops komt er eens in de zoveel tijd een nieuwe hotspot online, en in dit geval is dat Back to Black. Ze zitten bijna allemaal in Amsterdam dus dat is een heel groot pluspunt (om even heel egoïstisch te gaan doen). Inmiddels heb ik nu twee hotspot bezocht (Vinnies en Scandinavian Embassy) waar ik absoluut géén spijt van heb gehad. Gelukkig is het nu vakantie en kan in in alle hartelust een hotspot tour houden door Amsterdam! Wie komt er met me mee?



Dit was mijn favoriete blog van de week...
Dinastie
Dina heeft op dit moment een kleine (gegunde) blogpauze, maar er zijn genoeg artikelen om nog even door te lezen en er bij te lachen. Dina is zo'n leuke en vrolijke meid en haar artikelen zijn écht. Ze schrijft over alles in het dagelijkse leven en alles is herkenbaar.


WAT DOE JIJ HET LIEFST OP EEN ZONDAG?



- Naomi


21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuk Naomi! Kijk uit naar je volgende zondag posts! Mooie foto's en Ook de andere blogs bekijken vind ik mega leuk! Veel Liefs

  ReplyDelete
 2. Dankjewel dat je me hebt genoemd en leuk dat je inspiratie hebt kunnen halen uit mijn artikel! Echt heel lief van je. :)

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke serie! Ik ben benieuwd naar de volgende ^^

  ReplyDelete
 4. Zondag is mijn ik-wil-chillen-maar-moet-heel-veel-doen-dag. Omdat ik zaterdag dus al de hele dag werk en alles zich opstapelt naar zondag..
  Wat Koningsdag betreft, moet ik de hele dag werken. Baalmomentje hahah..

  ReplyDelete
 5. Heel leuk bedacht! Misschien dat ik de vragen ook eens ga beantwoorden op mijn blog, alleen als je dat goed vind. Ik vertel in die post natuurlijk dat ik deze 'tag' van jou heb! Het is bijna The Sunday Tag, die bestaat volgens mij nog niet, dus je hebt een nieuwe tag gemaakt! :D

  ReplyDelete
 6. wat een leuke rubriek! je foto's zijn altijd zo fijn om te bekijken <3 en Nina heeft altijd zulke geweldige outfits hè, ik ben jaloers op haar kast! liefs

  ReplyDelete
 7. Leuk dit! Ik ging gisteren naar de Ikea en daarna in Amsterdam naar de bioscoop. (En toen heb ik in Utrecht nog wat biertjes gedronken, maar dat was eigenlijk vandaag al.) Overigens ga ik graag mee op hotspot-tour!

  ReplyDelete
 8. wat een leuke nieuwe rubriek!
  en op zondag slaap ik meestal uit, ontbijt ik uitgebreid en haal ik mijn series in, zondag is echt mijn heilige ik ben niet productief dagje haha
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 9. Leuk artikel! Ik lees op zondag het liefst een boek, of andere blogs. Verder is zondag ook echt mijn artikel-schrijfdag (:

  ReplyDelete
 10. Leeuukkke post (ik ben een beetje hyper vandaag, sorry..) en ai laf de foto's! Dat boek lijkt me zo mooi<3 Op zondag doe ik nooit wat, behalve dat ik naar de kerk ga, echt wel fijn want het is een ideale dag om op te laden en niets te moeten en family time! :)
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Wat leuk om dit te lezen, zeker vaker doen!

  ReplyDelete
 12. Je kan echt zo een leuke foto's maken! Het artikel is ook erg fijn om te lezen en het brengt echt dat chille zondaggevoel in me naar boven!

  ReplyDelete
 13. Ik vind dit nu al een leuke serie!
  Op zondag maak ik mijn Art Journal over de afgelopen week. Ik heb er dan namelijk alle tijd voor en ik vind het gewoon heel leuk of een beetje creatief bezig te zijn + dat ik heel slecht ben om een dagboek bij te houden, maar wel herinneringen voor later wil hebben;)

  ReplyDelete
 14. Hhmm, fijn om te lezen!
  Ik vind je nieuwe rubriek nu al geslaagd!
  zeker mee doorgaan!
  Liefs Iep

  ReplyDelete
 15. Leuk concept! En uiteraard weer prachtige foto's. Altijd fijn om op deze manier weer nieuwe blogs te ontdekken!

  ReplyDelete
 16. Heel fijn om te lezen dit en mooie foto's!

  ReplyDelete
 17. Zondag is ook echt mijn lievelingsdag, in Berlijn staat hij gelijk aan genieten van koffie en taart, vlooienmarkten afstruinen en 's avonds lekker eten. Er is veel te doen in de stad en supermarkten en andere winkels zijn gesloten waardoor je altijd weer vrienden opzoekt om mee wat leuks te doen, zo heerlijk!

  ReplyDelete
 18. Aaah dit is echt zo lief dat je mijn blog noemt. Dankjewel daarvoor! Wat heb je weer prachtige foto's gemaakt trouwens!

  ReplyDelete
 19. Wat fijn! Het doet me echt altijd plezier om je artikelen te lezen. Ik ben op dit moment the Hobbit aan het lezen, voor Engels ^^ . Ik vind het zo stom dat wij in België niet zo'n vrolijke feestdag hebben. We kunnen van jullie nog wel wat leren!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio