Sunday, May 31

Behind the scenes • 1

Sunday, May 31
Dat niemand altijd goed op de foto staat is een feit (zelfs de allermooiste modellen niet!). Maar dat ik enorm gek kan doen op foto's is niet altijd bekend. Heel lang geleden heb ik voor het laatst zo'n behind the scenes post gedaan, aangezien ik het gewoon te eng en te raar vond om de gekste foto's van mezelf op internet te plaatsen. In deze afgelopen maanden kon ik dus naar hartelust de allergekste foto's van mezelf bij elkaar sprokkelen - oké, eerlijk gezegd had ik honderden vreselijke foto's, dus het bij elkaar sprokkelen was super easy -  en hier zien jullie het resultaat!

waarschuwing: rare foto's included.

• Laat ik beginnen met de foto hierboven. Waar Laura altijd heel mooi en (meestal, hihi) bloedserieus poseert lukt het me niet om er altijd leuk op te staan wat resulteert in 100 vreselijke onderkinnen foto's en maar een paar mooie. (In tegenstelling tot de foto's van Laura waar ze altijd wel heel erg mooi op staat). Hierboven zie je een foto die Laura heeft bestempelt als 'de leukste en vreselijkste (ja, allebei) foto van Naomi' •

• De eerste foto is eigenlijk prachtig (als ik het vergelijk met alle foto's in deze post), maar het gaat natuurlijk om het verschil met de tweede. Waar ik op de eerste foto een cliché ik-kijk-naar-boven-pose uitprobeer zie ik daarna iets heel raars in de lucht. Wat het was? Ik weet het eerlijk gezegd ook niet meer precies. (Kunnen we wel allemaal even juichen voor het feit dat mijn huid er hier zo mooi uit ziet? Hoe kan dat?) •• Hmmm. Wat valt hier nu eigenlijk over te zeggen. Niet veel, behalve dat mijn blouse zich opbolt tot een enorme dikke buik, mijn gezicht eruit ziet alsof ik verrek van buikpijn en mijn benen het raarste loopje ooit uitvoeren. Zoals ik al zei, hier zijn geen woorden voor.  •• Eten jullie ook altijd een ijsje terwijl jullie doen alsof het een microfoon is? Ik vond het maar al te raar, en kreeg de slappe lach.. •• ehhhh. Mijn handen zien er nog best oké uit hier? • Want haar voor je gezicht is zo ontzettend charmant..  • 
DISCLAIMER

Deze foto's zijn NIET bedoeld voor persoonlijk gebruik of voor elk ander doeleinde zonder eerst toestemming te hebben gekregen van moi (ik dus). Dankjewel.

STAAN JULLIE WEL EENS SUPER RAAR OP EEN FOTO?

33 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Geweldig Naomi! Zelf staat mijn computer ook vol met dit soort foto's van mij! Haha! Veel Liefs

  ReplyDelete
 2. Hahahah, ik blijf deze posts leuk vinden! Super herkenbaar ook! Liefs

  ReplyDelete
 3. Wat onwijs leuk om te zien! Heel herkenbaar, als ik foto's uitzoek schrik ik soms echt van hoe raar ik erop sta, haha!

  ReplyDelete
 4. Hahah! Wat grappig om te zien! Bij sommige foto's van mezelf denk ik ook wel eens: mm niet mijn beste foto ;)

  ReplyDelete
 5. Als je zo achter m'n gordijn zou zitten zou ik toch wel een beetje bang zijn.
  xoxo

  ReplyDelete
 6. Hahah echt hele grappige foto's. Geweldig!

  ReplyDelete
 7. Dat loopje, hahahaha! Zo leuk dat je deze foto's ook deelt :) alle mislukte foto's verwijder ik altijd meteen, eigenlijk zou ik ze ook moeten bewaren voor zo'n artikel!

  ReplyDelete
 8. Hahaa zo leuk om te zien! Ik zou ook eerst 2 keer nadenken voordat ik zulke foto's zou plaatsen, maar wel tof dat jij het gewoon aan gedurfd hebt!

  ReplyDelete
 9. Echt een enorm leuk artikel, haha! Lekker dansen in het bos ^^

  ReplyDelete
 10. De aller aller allerlaatste vind ik juist super leuk! (En stiekem ook de ik-probeer-mijn-ijsje-te-kussen-duckface ;)
  Hele grappige foto's, ik sta zelf vaker raar dan mooi op foto's eerlijk gezegd, hahaha
  xx Anne

  ReplyDelete
 11. Hahah hel leuk artikel!! De eerste vind ik het leukste, en de 2e en 3e zie ik zelf niet als 'raar' of 'apart', ik vind ze juist wel leuk (eerlijk waar, en ook echt allebei, de 3e dus ook).

  Oh, en hoe doe je eigenlijk dat je zo'n kort filmpje maakt met die 3 foto's achter elkaar?

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 12. Haha, grappig om te zien Naomi. Mijn computer staat inderdaad ook helemaal vol met dit soort foto's, hihi. Liefs!

  ReplyDelete
 13. Hahhaa super leuk om te zien! Ik sta bijna altijd raar op de foto (soort aangeboren talent). :P

  ReplyDelete
 14. Hahaha, ik heb echt hardop gelachen om de tweede foto waarbij je zo onwijs grappig naar boven kijkt. Het is niet erg dat het af en toe niet serieus is, ik vind zulke foto's juist leuk! Ze zijn lekker persoonlijk en toveren een lach op mijn gezicht. :)

  ReplyDelete
 15. Leuk om te zien dat het ook jou niet altijd perfect lukt :) Ik sta ook vaak op de meest vreemde manieren op foto's

  ReplyDelete
 16. hahaha wat een leuke foto's en ja het is gewoon zo verleidelijk om je als een gek te gedragen voor een camera, you're still cute though!
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 17. Hahahahaaha Naomi LOVE YOU.
  (opzich kunnen we wel stellen dat het niet waar is dat ik altijd mooi op foto's sta.........)
  (het tegendeel is eerder waar)
  (hihihihhihihi)

  bai de weej hè, je krijgt het wél voor elkaar om gewoon heel erg raar, maar tóch mooi op foto's te staan. niet ok eigenlijk. mag ik dat ook? zullen we dat talent delen?
  doei xxxxxx

  ReplyDelete
 18. Ahahaha, heerlijke foto's dit, ik herken het helemaal! :)

  xx

  ReplyDelete
 19. Hahah, deze posts zijn heel leuk om te lezen!

  ReplyDelete
 20. Dit is zo'n leuk artikel! Lekker gek, lekker vrolijk!

  ReplyDelete
 21. Haha is dit zo'n leuke post! Veel foto's zijn echt herkenbaar hihi.

  ReplyDelete
 22. oeh heerlijk deze foto's haha!

  ReplyDelete
 23. Haha, this made my day! Dat gifje is ook zo leuk.

  ReplyDelete
 24. Whaha geweldig kind ben je ook ;)

  ReplyDelete
 25. Haha, heerlijk. Ik sta altijd wel raar op de foto, maar ik gebruik meestal maar gewoon de 'normale' :').

  ReplyDelete
 26. haha, zo leuk! Eens in de zoveel tijd plaats ik ook zo'n artikel en denk ik echt: Waarom durf ik dit op internet te gooien, hihi?

  ReplyDelete
 27. Haha heel leuk die foto's zo. Alleen maar een pluspunt dat je hier een artikel over schrijft, want zo zie je meteen dat je een open/positief iemand bent!

  ReplyDelete
 28. Super leuk gedaan en geschreven. Even en vraagje: met welk programma bewerk jij je foto's?

  xx

  ReplyDelete
 29. Hahaha echt een superleuke post dit! En ehm foto's.. vaker lelijk dan leuk hahaha! :)

  ReplyDelete
 30. Wat lijken je benen in de laatste foto enorm lang! Wauw!! En ik vind -ondanks je raar op de foto staat- het nog ontzettend leuke foto's zijn!! En haar voor je gezicht is inderdaad niet charmant, maar het is wel een superleuke foto geworden! oh, ik wens je ook nog een hele fijne jaarwisseling!! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio