Sunday, May 24

Een vintage tasje en een prachtig boek

Sunday, May 24
Toen ik Fleur ontmoette op Amsterdam Centraal duwde ze me gelijk een canvastasje in de handen met een leuke 'verrassing'. Ik had namelijk de winactie gewonnen op haar blog (wat ik op dat moment eigenlijk al weer vergeten was, hihi) en kreeg een oogverblindend vintage leren tasje en een leuke kaart. Inmiddels heb ik hem al een paar keer in gebruik genomen (hij is helemaal niet zo muffig als je me op het hart drukte, Fleur!) en ben ik er onwijs blij mee! 

Het boek I'll give you the sun gaat over een tweeling genaamd June en Noah en hoe een heftige (tot nu toe voor mij nog onbekende) gebeurtenis hun leven en band compleet veranderd. Ik ben nu bij het eerste hoofdstuk en vind het al fantastisch! Daarbij is de vormgeving van het boek ook heel speciaal, met de gele bladzijderanden en alle prachtige doodles die zich door het hele boek bevinden. Echt een aanrader, al heb ik hem dus nog niet uit, hihi.WAT IS JOUW FAVORIETE BOEK OP DIT MOMENT?

• Naomi •

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Mooie foto's weer! En dat boek ga ik even onthouden, bedankt voor de tip, het klinkt leuk! :)

  ReplyDelete
 2. Wat een toffe tas! Hij past echt helemaal bij je en de foto´s geven echt sfeer aan de tas.

  ReplyDelete
 3. Oh wauw, je hebt prachtige foto's geschoten!
  En die tas is echt heel erg leuk.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. Lijkt me een heel leuk boek! Je tas is trouwens echt heel gaaf!

  ReplyDelete
 5. Ooh die tas is echt super mooi!!

  ReplyDelete
 6. Die tas is echt leuk! Mooie foto's weer :)

  ReplyDelete
 7. Ah leuke tas! Ik lees 19 x Katherine van John Green. Ook erg leuk :)

  ReplyDelete
 8. Wauw wat een prachtige vintage tas! Echt een hele mooie kleur ♥

  ReplyDelete
 9. De tas is echt heel gaaf! Mooie foto's btw :)

  ReplyDelete
 10. Super mooie tas, en ook hele mooie foto's! :)

  ReplyDelete
 11. Oh waauww wat een prachtige foto's! Kisses

  ReplyDelete
 12. Nu wil ik dat boek echt heel graag lezen!

  ReplyDelete
 13. Wat een fantastische tas, heerlijk kleurtje. Wat leuk dat je gewonnen hebt! Dat boek staat trouwens echt al super lang op mijn lees-lijstje. Fijne zondag en veel liefs! xx

  ReplyDelete
 14. Wauw, die tas is zo leuk!:)

  ReplyDelete
 15. Dat tasje is zo schattig!<33 Leuk boek lijkt me dat zeg! :)

  ReplyDelete
 16. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!

  ReplyDelete
 17. Ik vind je blog er echt zo mooi uitzien!!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio