Friday, May 15

hotspot • koffie ende koeck (vegan)

Friday, May 15
Een poosje geleden fietste ik langs een klein cafétje en moest ik er even naar binnen. Ik ben een sucker als het aankomt op nieuwe cafétjes ontdekken en op een of andere manier voel ik me altijd tot ze aangetrokken (wat mijn portemonnee niet zo leuk vindt). Dit perfecte koffietentje zit precies tegenover het Westerpark. Alleen de naam klonk al schattig en toen ik ook nog even naar binnen glipte om eens te kijken hoe het er allemaal eruit zag stond ik paf. Alles ziet er super cute en vintage uit en het eten en drinken is vegan. Wat wil een mens nog meer?


KOFFIE ENDE KOECK

HAARLEMMERWEG 175 AMSTERDAM

Ik bestelde (natuurlijk) een chai-latté. Het is mijn favoriete warme drankje en iets wat ik altijd wil proberen als ik ergens voor het eerst kom. Daarnaast kocht ik nog een havermout-lavendel koek, gewoon om te proberen. De fotogenieke en bijzondere rozentaartjes, overheerlijke brownies, carrotcake en de 'Pink Lemonade' in een schattig flesje kon ik maar net weerstaan, maar zullen een volgende keer vast aan bod komen.

Anyway, de inrichting is zoals je ziet heel erg perfect (de vintage schoolstoelen, het bankje, de bar en de details) en er hangt een fijne en relaxte sfeer. Naast lekkernijen en koffie kan je hier ook prima terecht voor een gezond (vegan) broodje. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Ik ben verkocht.


WINACTIE

De eigenares (Maartje), was nog zo lief om een kleine winactie met mij te organiseren. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen (want; hoe leuk is het om iets te winnen bij een klein schattig cafétje? Heb je gelijk een excuus om naar Amsterdam te gaan. En alles is vegan!)

EEN DRANKJE & EEN TAARTJE VOOR 1 PERSOON

BIJ KOFFIE ENDE KOECK


- like de facebookpagina van Koffie ende Koeck
- volg mij via Bloglovin
- plaats een reactie met een geldig email adres (niet in het daarvoor bestemde hokje maar in de reactie zelf) en vertel waarom je dit graag zou willen winnen.
- de winactie is geldig tot volgende week vrijdag, dan zal ik kort daarop de winnaar bekend maken!
WAT IS JOUW EERSTE INDRUK VAN KOFFIE ENDE KOECK?19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ah yay, ik doe mee! Super gezellig cafétje (:

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk zaakje zeg! Ik doe zeker weten mee. Mijn e-mailadres is deesjevw@gmail.com. Ik word altijd zo ontzettend blij van dit soort cafeetjes. Ik kom een aantal keer peer jaar in Amsterdam en mijn moeder en ik zijn dan altijd op zoek naar de leukste koffietentjes om daar dan alle details van het interieur in ons op te nemen. Ik kan daar dan ook echt uren zitten. Het lijkt me dan ook erg leuk om de volgende keer dat ik in Amsterdam ben, hier eens een kijkje te nemen. Ik ben erg benieuwd naar alle veganistische dingetjes. Liefs, Desi

  ReplyDelete
 3. Ahh wat super leuk! Het ziet er super gezellig en knus uit! Klinkt ook als een tof concept dat alles vegan is! Ik houd van al die kleine winkels/ restaurantjes op de Haarlemmerweg! <3

  ReplyDelete
 4. Wat een super gezellig cafétje.. Alles is zó mooi in beeld gebracht!
  Echt super gedaan, ik wil nu zo graag naar Amsterdam.. Maar het is zo ver :(
  Liefs Iep

  ReplyDelete
 5. ik fiets er heel vaak langs en dan zit ik ook altijd te benieuwd te kijken omdat het er zo leuk uitziet, ik moet er dus toch echt een keer heen nu ik dit hoor!
  liefs Nina

  ReplyDelete
 6. Ohh wat ziet dat er gezellig uit zeg! Echt een groot voordeel als je in A'dam woont: altijd leuke hotspots ontdekken hihi. Helaas heb ik geen FB, maar ik ben zeker van plan hier een keertje langs te komen! :))
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Oeehh, wat hou ik toch van gezellige tentjes ♥

  ReplyDelete
 8. Wow, wat ziet dat er gezellig uit!

  ReplyDelete
 9. wat een schattig cafeetje! (En ook mooie foto's ervan gemaakt!)

  ReplyDelete
 10. Super cute café! Mooie foto's ook, hihi. Ik had laatst precies hetzelfde. Lokaal is een café in Woerden, echt een aanrader! Je lay-out is trouwens echt goals, haha.

  ReplyDelete
 11. Wat onwijs leuk zeg! Helaas is Amsterdam toch wel een beettje ver voor mij voor een ( al dan niet heerlijk ) gebakje en een kopje koffie.

  ReplyDelete
 12. Aah ziet er supergezellig uit! En wat een tof concept dat alles vegan is :)

  ReplyDelete
 13. Mooie foto's en het ziet er echt super gezellig uit! x

  ReplyDelete
 14. Ik ben zo verliefd op dit soort plekjes, ooh ♥

  ReplyDelete
 15. Wat superleuk! Ik hou van zulke sfeertjes.

  ReplyDelete
 16. Ah, wat een leuk tentje is dit zeg! Ziet er super gezellig uit! Zonde dat ze dit niet hebben in België of ik had het meteen een bezoekje gebracht. Mooie foto's heb je weer gemaakt Naomi! Ik smelt voor dit soort interieurtjes.

  ReplyDelete
 17. Dit ziet er super gezellig uit, ik ga snel een keer langs!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio