Monday, May 25

#maandagmetnaomi

Monday, May 25
Ik ben er van overtuigd dat het een beetje een routine is geworden, brakke Laura en Naomi die na een feestje maar even besluiten om plaatjes te schieten, ookal zijn we nog zo moe. Desalniettemin blijken de foto's onwijs mooi te zijn en zien we er helemaal nog niet zo brak uit als we lijken. Oke, over naar de orde van de dag, aangezien wij een vrije maandag hebben vandaag (Pinksteren, we love you) heb ik besloten weer een #...metnaomi artikeltje online te gooien.


GENIETEN VAN..

Een uitgebreid ontbijtje. Daar hoort natuurlijk een kopje thee bij (in dit geval de Engelse thee van Marcs & Spencer ♥). Mijn ontbijtje zal vandaag waarschijnlijk bestaan uit iets met heeul veel ahornsiroop.

IK LEES DAARBIJ.. 

Geen ochtend is compleet zonder mijn favoriete blogs gelezen te hebben. Ook deze keer heb ik een aantal posts zorgvuldig voor jullie uitgezocht.

EEN RECEPTJE KAN ER ALTIJD WEL EVEN IN.

'voor de zoetekauwen' - paperboats

OVER JEZELF ONTDEKKEN (ENGELS!)

'finding your own way when you feel lost' - from roses

OVER BLOEMEN DROGEN ENZO

'DIY bloemen droogrek' - dat zit wel snor

IK WIL OOK WEL ALTIJD VAKANTIE 

'ik wil altijd vakantie' - hehwat

MIJN FAVORIETE ARTIKEL VAN DE WEEK

'choose happiness' - a cup of life


HET ALLERLIEFSTE LUISTER IK NAAR..

Het zal inmiddels wel algemeen bekend zijn, maar nadat Laura en ik te laat waren met kaartjes kopen voor het James Bay concert in Paradiso waren we beiden diep teleurgesteld. Tot er werd aangekondigd dat hij opnieuw zou spelen. In HMH weliswaar (wat toch een stuk minder is dan Paradiso, ookal ben ik nog nooit in Paradisoe geweest) maar dat maakt even niks uit! Enfin, Laura en ik zijn er dus bij, op die 23 oktober in de Heineken Music Hall. Vandaag ga ik me er lekker erop voorbereiden en zal ik luidkeels meezingen met alle liedjes van James!

IK KIJK NAAR..

Series, een paar films, youtube, noem maar op. Bij voorkeur met een glas ijskoude limonade op mijn balkonnetje. Hier bij spreek ik met mezelf af dat ik niet teveel mag kijken.

'S AVONDS..

Installeer ik mezelf met de Franse Elle en sluit ik af met een kopje thee in mijn bed. Mijn Frans kan er altijd wel op vooruit en dit is toch de perfecte manier om aan mijn woordenschat/uitspraak(gewoon hardop lezen)/leesvaardigheid te werken aangezien ik dan toch nog iets leuks lees.

Verder moeten we natuurlijk het kamer en kledingkast opruimen, het huiswerk maken niet vergeten...


BONNE NUIT!


Foto's zijn gemaakt door Laura

25 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. WAUW prachtige foto's! Net alsof je ze van tumblr hebt gepikt :)

  ReplyDelete
 2. Wauw wat een mooie foto's! Waar komt je shirtje vandaan? Die is echt heel erg leuk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is een t-shirtdress van Brandy Melville!

   Delete
 3. Ohhh, ook al van die mooie foto's. Wat tofff dat jullie naar James Bay gaan, ik ben totaal niet jaloers (kuch).

  ReplyDelete
 4. Wat een super mooie foto's en leuk deze post!

  ReplyDelete
 5. Wauw die foto's zijn echt heel erg mooi!

  ReplyDelete
 6. iK vind dit een hele leuke artikel! liefs.

  ReplyDelete
 7. NAOMI DIT IS ECHT HEEL RAAR KIJK ONS TWINNEN DAN
  H O L Y C R A P :')

  ReplyDelete
 8. Ik wou dat ik er zo opstond als ik brak was ;)

  ReplyDelete
 9. Superleuk artikel en prachtige foto's<3 En aah wat leuk dat jullie James Bay gaan zien! Geniet nog van je dag!
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Hele mooie foto's! En ahhh ik ga ook naar het concert van James Bay in de hmh, Ik heb er echt zo veel zin in!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, jah, het is ZO leuk! Misschien zie ik je er wel (oke, het is super groot enzo dus waarschijnlijk niet, maar je weet nooit, haha). Duimen :))

   Delete
  2. 't valt best mee met hoe groot 't is hoor bae. :)
   best overzichtelijk enzo, hihihihi. IK HEB ER ZO VEEL ZIN IN OMG ASDFGHjlakmnb vdgdy XXX

   Delete
 11. Wat een leuk lijstje en mooie blog heb je! Geniet van deze fijne dag! :)

  ReplyDelete
 12. Superleuk artikel en je foto's zijn moooi!

  ReplyDelete
 13. Je foto's zijn echt prachtig! Vrije maandagen zijn inderdaad gewoon liefde.

  Ik had nog even een ander vraagje, als jij twee 'staande' (ik heb geen idee hoe ik dit anders moet noemen, hoop dat je me begrijpt) naast elkaar wilt hebben, kun je die met blogger dan gewoon naast elkaar zetten, of maak je een collage of iets dergelijks (en zo ja, waarmee)? Bij Wordpress kan dat namelijk niet (twee staande foto's naast elkaar), en dat is zó irritant.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Een collage! Blogger is trouwens ook irritant, en ik heb nog niet de juiste collagemaker gevonden maar nu doe ik het met picmonkey :). En je noemt het inderdaad staande foto's!

   Delete
  2. Zie nu dat ik bij de eerste keer 'foto's' vergeten ben, maar je snapte me :) Super, dankjewel!

   Delete
 14. Aah wat ben ik jaloers dat je naar James gaaat! Ik twijfelde toch te veel omdat ik de laatste tijd al zo veel geld aan concerten uit geef, maar nu heb ik wel een beetje spijt. En super mooie foto's :)

  ReplyDelete
 15. Wat n perfecte foto's en een heerlijk artikel!

  ReplyDelete
 16. Wow, hele mooie foto's zeg!

  ReplyDelete
 17. oh hey ik zie nu pas dat ik hier sta - haha. (thanks!)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio