Wednesday, May 13

outfit • once upon a time...

Wednesday, May 13
Door het raamkozijn zie ik een silhouet van een kat. Hij springt soepeltjes van een nachtkastje of bijzettafeltje af en het doet me denken aan de kittens van Laura. De klok slaat inmiddels twaalf keer en Koningsdag is alweer voorbij. Het is één van die dagen in het jaar die me eraan doet herinneren dat de tijd snel voorbij gaat. Voornamelijk omdat je meestal nog wel weet wat je vorig jaar gedaan hebt. We fietsen door Amsterdam Noord terug naar huis en iedereen fiets met zijn armen los van het stuur en zwaait zijn armen een kilometer lang door de lucht. Ik fiets erachter. Kijkend, lachend, denkend aan de leuke vakantie die komen gaat.

Dat deze titel natuurlijk terugslaat op een serie, dat weten we allemaal (en zo niet, foei, zoek hem op!). Vanochtend heb ik de seizoensfinale van anderhalf uur afgesloten en god, wat was dat spannend.

Koningsdag was natuurlijk aan het begin van die o zo leuke meivakantie die inmiddels al voorbij is , maar dat maakt even helemaal niet uit. Deze week had ik totaal maar 6 schooluurtjes les (van drie kwartier) en vandaag was ik op excursie naar Paleis op de Dam. Nu ben ik vrij, want hemelvaart staat op de deur te kloppen. Maargoed, even over naar die maandag, 27 april.

TOP PRIMARK | SKIRT PRIMARK | CARDIGAN REPEAT | HEELS AMERICAN APPAREL | SOCKS RIVER ISLAND 

We eindigden koningsdag met een barbecue en gezelligheid. We zaten bij een kampvuur, luisterden muziek en gingen tussendoor nog even naar Laura's huis om haar kleine kittens te bewonderen (en te knuffelen). Iedereen lachte, kletste en ik keek naar de vonken die tot aan de hemel reikten en daar uiteindelijk in op gingen. Het was een heel mediterend gevoel. Het was nog best koud die avond, maar het vuur maakte alles helemaal goed.

Laura en ik dansten als idioten op rapmuziek van Eminem bij de warmte van het kampvuur en keken naar de sterrenbeelden. We zagen de grote beer, en nog een heleboel meer die ik niet onthouden heb. Het ultieme vakantiegevoel: chille mensen, een leuke avond en vooral in het moment leven.

WAT IS JOUW ULTIEME VAKANTIEGEVOEL?


PS: De hakken die je ziet heb ik van zaterdag tot en met maandag (3 dagen dus op gelopen) en geen pijn gehad aan mijn voeten. Hallaluja. Een groot pluspuntje van deze hakken is natuurlijk dat ik iets van 1.77 wordt. 7 centimeter erbij is altijd leuk ;)

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een super mooie foto's en leuk die hakken :)

  ReplyDelete
 2. Dat rokje is zo leuk! En ja, heel cute, die sokken in die hakken <3

  ReplyDelete
 3. Yay een outfit! En wat voor een, echt heel mooi! Liefde voor je rokje en sandalen met superschattige sokjes :)
  X Emma

  ReplyDelete
 4. Leuk Naomi! Klinkt als een geweldige avond! Veel Liefs

  ReplyDelete
 5. Wauw, echt ontzettend mooi!
  Je hakken zijn zo pretty <3
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk artikel! Ik vind de serie Once Upon A Time heel leuk. En wat draag je schattige sokjes ! :)

  ReplyDelete
 7. Wat ongelofelijk leuk geschreven, klinkt super! Je outfit is trouwens ook geweldig! Je rokje, wow!

  ReplyDelete
 8. Wat een leuke outfit Naomi!:)

  ReplyDelete
 9. Ik vind je rok erg leuk! Ook je schoenen blijf ik gaaf vinden, wat een schattige sokken :)

  ReplyDelete
 10. Dat rokje is leuk zeg en mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. wauw moet zeker even langs de primark gaan om dat rokje te scoren! superleuk!

  ReplyDelete
 12. Dat jij nog niet gescout bent is me echt een raadsel. Kijk nou hoe mooi je bent?! -Slijm slijm-. Oh ik wil ook dansen op Eminem en naar sterren kijken. Fijn dat je zo'n leuke dag had! Liefs.

  ReplyDelete
 13. Dat rokje is echt ontzettend cool!

  ReplyDelete
 14. Ik begrijp precies wat je bedoelt als je praat over zo'n fijn vakantiegevoel. Kampvuurtjes zijn geweldig. Ik kan daar altijd echt intens van genieten. Hele mooie foto's heb je ook gemaakt. Liefs

  ReplyDelete
 15. Jeetjemineetje wat heb jij toch prachtig haar. Net Sneeuwwitje, hihi. Mijn ultieme vakantiegevoel is toch wel met een korte broek naar buiten, en dan het liefst naar het strand natuurlijk. Laat die zomer maar komen! (:

  ReplyDelete
 16. Hele leuke outfit en wat een gave hakken! Zo leuke met die sokjes. Ook erg mooie foto's!

  ReplyDelete
 17. Ik vind je outfit echt heel leuk! En je foto's zijn ook weer zo mooi (: Mijn ultieme vakantiegevoel is chillen met vriendinnen, en leuke muziek draaien!

  ReplyDelete
 18. Altijd fijn, zo'n heerlijk vakantiegevoel! Leuke outfit.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio